Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ספורטיבית+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

הדרישה מהרכב : 5 דלתות , אוטומט , נוחות בנסיעות מנהלתיות אבל פלפל וריגוש מידי פעם...

הרכב הולך לשמש אותי ליום יום נסיעות של כ 50 ק"מ לכל כיוון , סופשים / במידת הצורך שני מבוגרים ותינוק , בקרוב מתוכננת הרכבת המשפחה ולכן עוברים מ קופה 3 דלתות לרכב גדול יותר.

כמובן אחפש רכב כמה שיותר שמור יד נמוכה וק"מ לא מעל 70 אלף ( רצוי כמה שפחות כמובן).

מעוניין לרכוש את אחד הרכבים הבאים כאשר חשבתי על לאון FR , אודי A3 (מנועים 1.8 או 2.0T) , גולף GTI משנתונים 2009/11.

תקציב באזור ה 100 אלף.

אשמח להמלצות , דעות , בעיות שיכולות להיות , חוות דעת למי שיש אחד מהרכבים הנ"ל וכו...

כמו כן עד כמה משמעותי ההבדל בין לאון TSI 1.8 לבין ה FR ?

תודה מראש.

2017 Type R

פורסם

למשפחה הייתי מתרכך קצת ושוקל פורד פוקוס 2 ליטר טיטניום. לא יודע אם אקובוסט נכנסת בתקציב..ואם אתה חובב וואגיות, הייתי ממליץ גם לשקול סקודה ספייסבאק חדשה. באה עם 1.4TSI DSG7 ואבזור מלא. רק פה יש לך אחריות מה שלא תמצא במשומשות עם מחלות הילדות של הגיר / מנוע וכו'

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היום איביזה TSI 1.2 עם תוכנה של MAX TUNING.

ו ST הרכבים שאתה מציע ממש לא באותה רמה/קטגוריה.

ולמען הסר ספק אני לא מעוניין לרכוש רכב חדש שוב פעם, בכוונה הולך על יד שנייה כמובן כמה שיותר שמור וכו...

תודה.

2017 Type R

פורסם

אם ככה אז לדעתי הלאון 1.8 תספק אותך.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת מ-2013, קופה עם קסנון וגג שמש, מהאחרונות שנמכרו.

פורסם

GTI מהשנתונים שציינת לא תכנס לתקציב, אני הייתי הולך על לאון FR, גיר DSG6 ואבזור מצויין - אפילו יותר מה-GTI. תבדוק רק את העניין של המותחן. ( תקף לכל ה-TSI)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הוא לא ציין כלום לגבי הגיר, לא מה יש לו היום ולא מה הוא מעדיף.

אם הוא הולך על ידני הוא פותר את בעיית ה-DSG7.

פורסם

הרכב הנוכחי הוא ידני , ואני לא רוצה ידני שוב , בתקופה האחרונה עושה הרבה את המסלול של אשדוד רעננה על כביש 4 , ויש פקקים באזור מחלף ראשון ובני ברק , ועל גיר ידני זה ממש מעיק...

על ה DSG7 שמעתי בעיקר בדברים לא הכי טובים וגם יש רצון למשהוא יותר ספורטיבי ולכן יש נטייה ללאון FR ששם יש DSG6 (וכן צויין שהדרישות הם 5 דלתות ואוטומט).

אפשר פירוט על המותחן בבקשה?

תודה לכולם.

2017 Type R

פורסם

תרד מ Gti דור 6 מפני שבתקציבך תמצא בטח רכב שחוט/לאחר תאונה קשה. עזוב את המחירון בצד מפני שהרכב מאוד מבוקש וסחיר והייתי עד לרכבים סטנדרטיים שנמכרו גם ב 25 אלף ש"ח מעל המחירון. את שלי( ידנית וסטוק) קניתי ב 13 אלף מעל. הייתי עוקב אחר לאון Fr ואודי A3 משנתונים 2008-2010 מפני שיש בהן מנועי 2.0T ותיבת Dsg 6. הרכבים האלה מבוקשים וסחירים אך נמכרים במחירים שפויים יותר מאשר Gti וקופרות.

פורסם

אכן נראה שהבחירה הכי הגיונית היא הלאון FR.

אשמח לשמוע על מה כאדי לשים לב , מחלות / בעיות וכו...

יש חשש בקניה של DSG ?

2017 Type R

פורסם

ב-60,000 עושים טיפול (גדול) שכולל החלפת שמן גיר - תבדוק שאכן נעשה.

תעשה חיפוש קצת בפורום על המותחן, ברגע שתמצא רכב מעבר לבדיקה, הייתי קופץ למוסך מומלץ שייתן חוות דעת. (ממליץ על מוסך רון)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...