Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי ג'אנטים משומשים בארצות הברית לחיפושית

הג'אנטים הובאו ע''י אחי במכולה

לאחר שיקוף של המכולה הם נמצאו והאמין מס אמר לאחי שעל מנת לשחרר את המכולה הוא צריך לחתום על טופס ויתור על מנת שיקחו

אותם להשמדה כי מצאו בהם סדקים

1- הדבר נשמע לי תמוה. האם למכס יש אישור או יכולת להחליט אם הם תקינים או לא ?

2- במידה ויש צורך רק באישור ממשרד התחבורה, האם ניתן לומר למכס לשים אותם בנתיים בצד עד להסדר אישור ממשרד התחבורה?

3- במידה ומס 2 אפשרי, האם אני יכול במקום אחי להביא אישור ממשרד התחבורה או שהוא חייב מאחר שהמכולה שלו?

4- במה כרוך תהליך הבאת אישור ממשרד התחבורה ומה העלויות והזמנים ?

תודה

פורסם

לא הבנתי.

ע"פ מה הוחלט במכס שיש בהם סדקים? האם הם הוצאו מהמכולה ועברו בדיקה על ידי המכס?

אם כן, אז:

1. מי אישר להם להוציאם?

2. כיצד בדקו אותם? האם יש להם מכונה מסוימת/משקפת, או שאחד הבחורים שם בדק אותם ויזואלית?

3. אם לבחור שבדק יש הסמכה לפסול פריטים אוטומוטיביים, שיראה לך את התעודה/הסמכה שלו.

תענה על אלה וניראה מה עושים הלאה.

שבת שלום.

פורסם

דבר ראשון: עמיל, לא אמין.

לשאלתך, ג'אנטים מוגדרים כחלק בטיחותי ועל כן מותר לייבא אך ורק ג'אנטים חדשים.

אני מעריך שהעמיל מצא סימנים כלשהם עליהם שגרמו לו להאמין שהם משומשים ועל כן הוא הורה על השמדתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין אפשרות להביא ג'נטים משומשים לארץ. חד וחלק.

זה חלק בטיחותי גם על ג'נטים חדשים אתה צריך להוכיח באמצעות מסמכים שהם מתאימים לאוטו שלך.

בקיצור. צריך רשיון יבוא ממשרד התחבורה.

אני כבר עברתי את הסרט הזה, סוף עצוב

פורסם

ימח שמם עשו לי את זה עם ציריות כשהבאתי הסבה קומפלט לvti לפני 8 שנים,רק שהודיעו לי אחרי שחתכו עם ברנר..

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

פשש.

זה חוק שגעון.

אסור לייבא ג'אנט משומש.

אבל למכור אחד לשני בתחומי מדינת ישראל ג'אנטים משומשים מותר?

מכאן שג'אנט מיובא מגיע מהחלל החיצון ובטוח עבר שימוש שהפך אותו לפסול, והוא חייב בהשמדה. הגיוני מאוד.

פורסם

שלום חברים

אני קודם כל ממש מודה לכם על ההתיחסות, פשוט נשרף לי הלב, אלו ג'אנטים ריוורה תוצרת ארצות הברית old school של חיפושית

שיצאה לי נשמתי עד שמצאתי אותם, מחר אחי ינסה לשכנע את העמיל מכס, אבל לפי התשובות כנראה שזה לא יעזור

אגב תשובה יפה "אורך מהלך 57 ממ" - ג'אנטים משומשים בארץ מותר למכור אבל להביא מחול משומשים אסור

בקיצור מדינה מזדיינת ואטומה, כנראה שבשביל תחביב מוטורי כלשהו פה נמשיך לאכול חרא

חבל

פורסם (נערך)

תנסה להוציא אותם אליי לבריטניה איפה שבאמת לא מבינים כלום במכוניות. אמכור עבורך באיביי וכך אולי תמזער קצת נזקים. אם רלבנטי תמשיך בפרטי.

אל תיתן לאטימות שאתה נתקל בה להשפיע עליך.

ליותר מיום יומיים.

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

אני הגעתי לשחרר את המשטח(מנוע וגיר) ראיתי שפתחו את הניילון,והשאירו לי חצאי ציריות מחוברים לגיר,ועם אזיקון את השני חצאים בצד....:0

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

לפני כחצי שנה, מצאתי ב-EBAY גרמניה סט ג'נטים מקוריים ל-אודי 100 שלי (ג'נטים מגנזיום מקוריים אשר שווקו לדגם CD בין השנים 78'-79'). סט של 5 ג'נטים (בלי צמיגים).

למזלי, לא הייתי מודע לבעייתיות של העניין - זכיתי במכרז, בוצעה העברת כסף לגרמני - וכעבור נצח (כחודשיים), הג'נטים הגיעו ב - 3 משלוחים נפרדים:

אחד לסניף הדואר המקומי ליד הבית, שני משלוחים נפרדים לסניף דואר חבילות. שילמתי מכס (בדואר עצמו) - וחייכתי כל הדרך לבית.

לציין כי הג'נטים הגיעו נקיים, 'כמו חדשים' - וללא אף סריטה.

פורסם
לפני כחצי שנה, מצאתי ב-EBAY גרמניה סט ג'נטים מקוריים ל-אודי 100 שלי (ג'נטים מגנזיום מקוריים אשר שווקו לדגם CD בין השנים 78'-79'). סט של 5 ג'נטים (בלי צמיגים).

למזלי, לא הייתי מודע לבעייתיות של העניין - זכיתי במכרז, בוצעה העברת כסף לגרמני - וכעבור נצח (כחודשיים), הג'נטים הגיעו ב - 3 משלוחים נפרדים:

אחד לסניף הדואר המקומי ליד הבית, שני משלוחים נפרדים לסניף דואר חבילות. שילמתי מכס (בדואר עצמו) - וחייכתי כל הדרך לבית.

לציין כי הג'נטים הגיעו נקיים, 'כמו חדשים' - וללא אף סריטה.

יפה מאוד, אני שמח בישבילך שהצלחת לבצע פעולה כל כך בסיסית של אזרח במדינה מערבית (וחברה בOECD).

ויותר מכך אני שמח שהאוטו שלך נועל ג'אנטים מיוחדים,וזה וודאי יוצר שיח במפגשים וכך מתפתחת תרבות מוטורית.

מה שמצער בשרשור הזה הוא הדבר הבא.

לדעתי כמובן.

החוק הזה טפשי ושרירותי. הוא שרירותי מפני שהוא קיים בישראל אך לא במדינות רבות אחרות ומכאן שרירותי. הוא טיפשי מפני ש... אין צורך להרחיב.

יחד עם זה מדובר בחוק- ובמדינת חוק יש לכבד את החוקים ואי אפשר לבחור מה לקיים ומה לא.

אם יש חוק - אז הוא חל על כולם.

העובדה שהמקרה לעיל התרחש היא הוכחה למצב העגום של אכיפת החוק, והיא הדבר המקומם באמת.

לדעתי רק דבר אחד יותר מרגיז מחוק מטופש, והוא חוק מטופש הנאכף בצורה לא עקבית.

ומה הדבר יוצר? אנשים ישרים, מנסים להנות מתחביב, אחד הופך לרמאי (ג'אנט הוא מעמד לשמשיה) אחד למהמר (יעבור מכס או לא יעבור) אחד מוותר מראש אחר זוכה בשברון לב.

• תוכן חדש...