Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס, לקחת לי את המילים מהמקלדת. אבל זו דווקא סיבה מצויינת להגיב ולתת עצה... גם אם היא "אל תתקרב".

פורסם

כמה רחובותיים יש פה פתאום :lol:..

אתן את המלצותי לרחובות שקטים וקרובים לרכבת / קניון.

*ש.בן ציון

*שפינוזה

*ישראל שחר

*פינס

פורסם

באמת המון רחובותים! :-D

אזורים אטרקטיביים ברחובות הם מחוץ לרחובות, ככה זה כשראש העיר הוא חרדי, וההשקעה בעיר היא במקוואות וישיבות.

קבוצת שילר, בילו, נס ציונה.

אבל אתה רוצה קרוב למקומות בילוי. אז תנסה למצוא באיזור מכון וייצמן/הפקולטה לחלקאות.

התמרמרות מיותרת. ראש העיר שינה את פני העיר והשקיע הרבה גם ברחובות פחות טובים מאז שנבחר בפעם הראשונה. מה לעשות - חלק גדול מאוד, אם לא רוב העיר הם דתיים וחרדים אז כן יש עניין להשקיע הרבה גם בתחום הדתי.

הבן אדם חשב לשכור בקריית משה או אושיות ואתה שולח אותו לשכונות הכי יקרות ברחובות? לא נראה לי שזה הכיוון :conf:

אה ואם כבר אני מגיב אז נזכרתי בעוד משהו... פות"ש, אל תתקרב לכל האזור שסביב רחוב ההגנה. לפני כמה שנים כשהחלטתי לעבור לרחובות וחיפשתי דירה לשכור, ראיתי ביד2 כמה מציאות של ממש באזור הזה. אז התקשרתי וקבעתי עם אחד. אני נוסע לשם, פונה לרחוב ההגנה... ומנסה להבין איפה היה חור התולעת שהקפיץ אותי לבני ברק :shock3::loco:

מצחיק

:lol::lol::lol:

באמת האיזור הזה נראה ככה, אבל יש שם גם רחובות מעורבים וזה איזור שקט ודי טוב בסך הכל.

-

למרות שכבר אמרו את זה לפני כמה פעמים אני אחזור על זה כדי להבהיר ב100%- לא להתקרב לקריית משה! גם לאושיות, אבל היא פחות נוראית.

בסך הכל חוץ ממחירי הדיור רחובות היא עיר מאוד מומלצת ומגוונת. בהצלחה!

קקטוסולר ידנית

פורסם (נערך)

בתור מי שנולד וגדל ברחובות ההמלצות שקיבלת לדעתי לא ממש יעזרו לך. לפסול דירה בגלל שבפורום כתבו שהשכונה לא טובה זו איוולת. גם בשכונה טובה יש דירות שלא תרצה או במחיר לא מתאים. אציין גם שלאורך השנים למדתי שהרחובותיים עצמם לא תמיד סגורים על מיקום הגבולות בין השכונות והאזורים השונים, ואם אין לך ילדים שצריך לרשום למוסדות חינוך וכו' אז פשוט תתעלם מרעשי הרקע הללו. שכונת "שיכון סלע" בה גרים הורי, יש בה רחובות שהייתי נמנע מהם ורחובות אחרים שהם מקסימים ושקטים.

אם אתה רוצה משהו לשביעות רצונך, אין מנוס מלהגיע ולראות בעצמך דירות. פשוט לך בדוק ושיהיה בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי גרשון המשפר

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...