Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

בימים הכי חשובים המגבים הפסיקו לעבוד..

בדקתי את הפיוזים כולם תקינים, בדקתי את המנועים, לא כלכך אוכל לדעת אם הם מקור הבעיה מאחר וגם המגב מאחורה הפסיק לעבוד..

בדקתי את הידית עצמה היא הייתה משום מה מנותקת מהחיבור חשמל למנועים (אני מניח) חיברתי ועדיין אין תפקוד עם הידים, המגבים פשוט לא זזים וגם אין אפשרות להתיז מים על השמשה.

*המגבים הפסיקו לעבוד לאחר שבטעות הפעלתי את המגב האחורי, הוא נתקע ואז עם הידית ניסיתי לנקות את השמשה מהגשם וגם הם פתאום נתקעו, בעצם כל זה היה בכך שהפעלתי את הכל המגבים ברכב וכולן נתקעו בערך באותו הזמן.

חבר'ה תעזרו בבקשה :/ אני לא יכול לנהוג ברכב בגלל השטות הזאת!

פורסם

בדקתי גם וגם.. אני גם חשבתי בהתחלה כמו סתם פיוז שרוף.. אבל אני מפחד שזה עסק יותר גדול ויקר

פורסם

יתכן והבעיה בידית, האם מגיע אל הפיוז 12וולט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כפי התיאור שלך זה נשמע כפיוז שרוף בלבד.

אל תסתמך על מראית עין.

תבדוק לפי סכמת החשמל/פירוט נתיכים איזה פיוז הוא הנתיך למגבים לשם הבדיקה החלף אותו באותו אמפר לאחד אחר.

חזור ועדכן...

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

בלי לזלזל חלילה! אם רמת הידע בהתעסקות עם חשמל אכן תפנה למוסך.

אם אתה מעוניין לנסות ויש לך ידע, הייתי מציע לפרק את הקונקטור של ידית ההפעלה, ולבדוק מתחים(מתח כניסה/מתח יציאה וכו׳) עם רב מודד.

שי

• ספונסר פורום
פורסם

זה יכול להיות בעיה בידית או במנוע המגבים עצמו

המקרה הזה מצריך קצת בדיקה מקצועית ,אני עדיין לא משוכנע שהבעיה היא לא בנתיך שנשרף.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני כנראה אגיע למוסך הקרוב לביתי ואז מקווה שלאחר שיפתרו את הבעיה אפנה למוסך רון לבדיקה מקיפה על הרכב לפני הטסט מאחר ועל הרכב לא נסעו כמה שנים והחלפתי לו הרבה חלקים אחרי הקניה.. עבר טיפול עם חלקים מקוריים צמיגים חדשים דנדשים וכו

פורסם

לפני שאתה פונה למוסך,

תנסה לבדוק את הממסר (ריליי) של המגבים.

מלבד פיוז קיים גם ריליי למגבים עצמם.

לדעתי זה לא נשמע כמו מנוע שרוף מכיוון שאמרת שגם מקדימה וגם מאחורה לא עובד וגם התזת מים לא עובד לא נשמע הגיוני שהכול נשרף ביחד.

נשמע או כפיוז/ריליי/ידית הפעלה..

תבדוק ותעדכן...

בברכה שי.

פורסם

שי, תוכל בבקשה להגיד לי איכן אני מוצא את הריילי? איזה צבע וכו?

כמו כן משהו ששמתי לב גם האורות ברקס לא עובדים, כאשר אני לוחץ על דוושת הברקס אורות הפנסים לא נדלקים, הבנתי שזה גם מקושר למגבים בפיוז או משהו כזה ...

פורסם

האמת שאיני יודע היכן הוא ממוקם ברכבך.

תנסה לבדוק לפי התרשימים על קופסאות הנתיכים במכסה המנוע(כולל פיוזים).

• תוכן חדש...