Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הארנק שיש לי עשה את שלו (קצת יותר מ-4 שנים), ואני מחפש ארנק חדש.

אני מחפש ארנק רגיל עם מקום למטבעות. אין לי בעיה לקנות מהארץ או להזמין מחו"ל, העיקר שיהיה טוב ושישאר לי אחרי הרכישה כסף לשים בארנק ;)

 

חיפשתי קצת ב-Ebay, אמאזון ו-Aliexpress, ולא כ"כ מצאתי משהו שמתאים לי. הבעיה שיש ה-מ-ו-ן אז לא עברתי על הכל.

 

יש למישהו המלצות ספציפיות?

 

ד"א,

אני יודע שיש בארץ את הארנקים עם סמל של פיל עליהם (ארנקי עמנואל אם אני לא טועה). היה לי כזה לפני ולא בא לי לקנות שוב את אותו אחד.

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לי יש כבר כמה שנים ארנק של מותג שנקרא swiss dream עם סמל של שוויץ כמו אלה בערך.

לא זול אבל בינתיים מחזיק מצוין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי ארנק שאני משתמש בו רק בחו"ל עם תא מטבעות חיצוני. זה הכי נוח.

דומה למה שאיש המערות הציג, רק ששם זה עם כפתור.

פורסם

לי יש את הארנק הזה. שורד מצויין כבר כמה שנים.

לא יודע כמה עולה מכיוון שניתן לי כמתנה. אני בטוח שתוכל לברר אצל היבואן איפה ניתן לקנות וסדר גודל של מחיר.

פורסם

אם אתה מהמרכז/אתה יכול להגיע למרכז, בתחנה המרכזית החדשה, בחלק של המדרשוק (החלק האחורי,שאל ויכוונו אותך לשם) יש המון חנויות/בסטות

שמוכרות ארנקים קטנים למטבעות. ובזול .

פורסם

~

מנסיון, הייתי נמנע מרכישת ארנק אונליין בלי למשש אותו. קשה לדעת מה איכות החומר ממנו עשוי, עד כמה חזק הרוכסן/כפתור ומה איכות הייצור באופן כללי.

 

מה שעוד שימושי ברכישה פיזית זה יכולת למדוד מול הארנק הקיים שלך ולראות עד כמה זה נח. הארנק האחרון שקניתי לדוגמה הסתבר כקטן מדי עבור שטרות של פאונד, מה שאילץ אותי לחזור לישן שלי שכבר ראה ימים טובים יותר. זה היה לפני שלושה חודשים ואני עדיין מחפש תחליף הולם. :|

פורסם

נציגנו בממלכה המאוחדת העלה סוגיה מאוד נכונה. אין דין שטר של מאה שולר כדין שטר של מאה יורו. הם שונים בגודל ולא כל ארנק יכול להתאים.

זאת בדיוק הסביה שיש לי ארנק נפרד לשקלים וארנק נפרד לשימוש בחו"ל.

פורסם

אני מפריד בין ארנק השטרות והכרטיסים לארנק המטבעות, שהוא מעין כיס בגודל 5X3 ס"מ (בערך) הנסגר ברוכסן. ממילא השימוש שלי במטבעות אינו תדיר, כך שאין לי בעיה שארנק נוסף יהי זרוק במעמקי התיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מטבעות אצלי נמצאים בשימוש בעיקר לטיפים בארוחות צהריים שזה בד"כ פעם-פעמיים בשבוע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

×
×
  • תוכן חדש...