Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתפלא אבל אפשר באותו זרוע לשים אותו גם הפוך ואני לא יודע אם הוא הרכיב בכלל בכיוון הנכון.

החבר וגם אני הרכבנו בחיים מגב או 2,

וממה שידוע וזכור לי יש לו אופציה לכיוון אחד בגלל שיש נעילה שנסגרת על הזרוע.

אשמח אם תחדש לי ותסביר לי איך אפשר להרכיב אותו הפוך.

חן

פורסם

אגב איך אתה בטוח שהוא הרכיב מגבים במידה הנכונה? וגם אם זו המידה הנכונה הייתי מציע לנסות אינצ' אחד פחות במגב הבעייתי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
אגב איך אתה בטוח שהוא הרכיב מגבים במידה הנכונה? וגם אם זו המידה הנכונה הייתי מציע לנסות אינצ' אחד פחות במגב הבעייתי.

איתמר

הוא החליף לאותה מידה שהיה לו בעבר,

וגם נבדק ב2 אתרים של מגבים לפי סוג הרכב,שנה וכו'.

הבעיה היא בדיוק כמו ש: ARIEL000 ציין המריחה היא בצד הנהג באמצע.

אולי הוא ינסה מגב של בוש בתקווה שזה יעזור.

חן

עריכה אחרונה על ידי Chenk
פורסם
החבר וגם אני הרכבנו בחיים מגב או 2,

וממה שידוע וזכור לי יש לו אופציה לכיוון אחד בגלל שיש נעילה שנסגרת על הזרוע.

אשמח אם תחדש לי ותסביר לי איך אפשר להרכיב אותו הפוך.

חן

תנסה בצד של הנהג להפוך אותו שיהיה הפוך, אני ניסיתי את זה כמה פעמים, אולי זה יעזור לך, בוודאות שזה אפשרי, אם זה המגב הסטנדרטי הרגיל.

פורסם
תנסה בצד של הנהג להפוך אותו שיהיה הפוך, אני ניסיתי את זה כמה פעמים, אולי זה יעזור לך, בוודאות שזה אפשרי, אם זה המגב הסטנדרטי הרגיל.

זה לא הרגיל זה הסיליקון ואין מצב להפוך אותו.

חן

פורסם

גם אני קניתי מגבי סיליקון במקומות אחרים במחירים של 50-100 שקל.

נמאס לי מהעבודה החרא שלהם, אני מצטער על המילה, אבל פשוט ניסיון מזעזע.

קניתי את המגבים שלי במחיר של 130 שקל, היה מבצע במוסך רון ובמקרה ראיתי את זה, ניצלתי את המבצע ורכשתי זוג מגבים לרכב שלי.

אני לא מצטער ולו לרגע על כל שקל שהוצאתי, סוף סוף החלון מתנקה כמו שצריך וזה אשכרה מנגב את המיים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

+1 למגבי בוש.

ניתן לרכוש אותם בלדיקו (היבואנים של בוש בארץ), הם ישבים מאחורי קניון הזהב שבראשל"צ.

פעם ראשונה קניתי לפני כמעט 4 שנים. החזיקו 4 תקופות קיץ עם רוב של חניה בשמש, ו3 חורפים מלאים. רק לפני החורף הנוכחי הם התחילו לזייף, קניתי סיני ב10 ש"ח (מחירר למתדלקים בפז), החזיק שבוע, ומהר מאוד אצתי לי ללדיקו וקניתי שוב את המגבים של בוש ב-129 ש"ח.

תענוג של מגבים, והם עוד מגיעים עם שנתיים אחריות!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...