Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi Q7

yube709
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב לקנות את הרכב, מישהו מכיר את הרכב ? האם יש מחלות לרכב ?

מה תגידו על חסרונות ויתרונות של הרכב .

פורסם

רכב מיוחד, מרווח ומרשים. משופע בגאדג'טים ופטנטים, יקר לאחזקה.

מצויד בבולמים מיוחדים שפועלים על אויר (כמו הפורשה קאיין) ויקרים מאוד להחלפה.

על איזה מנוע מדובר? האם אתה מתכוון לרכוש רכב חדש או משומש?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אל תתרחק מתחנת דלק

וכדי להיות יותר עניינים תפרט מה הצרכים שלך אולי תבדוק את הדיזל.. בגדול אין מחלות מיוחדות פשוט לקחת בחשבון שזה אאודי והחלפים יקרים, בנוסף אתה לוקח רכב בן 7 שנים בערך ככה שנוצר סוג של בלאי ולכן כל רכב צריך לבדוק לגופו... אגב זה אותו הסיפור גם בq5 פשוט שם יש יותר מבחר

פורסם

עצה שלי אל תכנס לזה, אם לא משנה לך המרווח, לך על הQ5, כמו שכבר אמרו יותר מוצלח והוכיח עצמו כאמין יותר ובינינו, להחנות Q7 זה כמו להחנות סילבראדו. חיסרון אם אתה גר בעיר :D

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני דווקא רוצה 7 מקומות וגם רכב מפנק לכן חשבתי על Q7 .

מישהו יודע איך הם בביטוח ?

אני עוד לא בדקתי בחברות הביטוח .

פורסם

מה לגבי לנדקרוזר בנזין? היה לי כזה 2008 3 שנים ומכרתי לפני חצי שנה... לא היתה לו תקלה אחת, הוא מפנק עם כל התוספות ו7 מקומות... החיסרון היחיד שהוא שותה/אוכל/שופך דלק וזאת היתה הסיבה שמכרתי

• תוכן חדש...