Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini One Vs. Audi A1

Fkl0ster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אלו הן שתי המתמודדות שהגיעו לגמר. שתיהן נמכרות סביב אותו מחיר; האודי עם מנוע חזק יותר ועם גיר אוטומטי עתיר שבחים\השמצות, אך עם חסכים מסוימים ב"אבזור פרימיום" (ללא חבילת סטייל) ותחושה מעט מיושנת בהשוואה ליריבתה. המיני חלשה יותר ועם גיר ידני, אבל טרייה מאד מבחינת שנת הצגה, ומגיעה עם אבזור שמרגיש יותר פרימיום באופיו ובעלת טכנולוגיות מתקדמות יותר. בנוסף, היא ייחודית ואופנתית יותר ובוודאי הרבה יותר מעניינת כלשעצמה ומהנה לנהיגה.

מי מביניהן עדיפה בעיניכם ומדוע?

:idea:
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ברור מה התקציב שלך ולמה אתה משווה מיני 1.2 ולא 1.5 שעד כמה שאני מבין מחירה דומה יותר לA1? האם אני טועה?

ומדוע אתה משווה ידנית לרובוטית?

אישית, למרות שלא נהגתי במיני, נדמה לי שהיא נותנת תמורה טובה יותר. אלו מכוניות של "סטייל" והאאודי מזדקנת בזמן שהמיני חדשה וגם נראית מיוחדת יותר.

אם מיני לא איבדה את היתרון המסורתי שלה, אז יש לה גם בתחום הניהוג נכס משמעותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המחיר של ה-A1 בפועל נמוך יותר מהקופר. אני משווה ידנית לרובוטית בדיוק מהסיבה שביציאה מהסוכנות הן נסגרות פחות או יותר באותה סביבת מחיר.

פורסם

לטעמי ה-A1 בדגם סטייל יפה יותר ונראית מודרנית יותר. בכל זאת משווים בין רכב בן יובל שנים שבמהלכם עבר שינוים מינוריים לרכב שנולד ב -2010 . מבחינת חווית נהיגה אין לי מושג כי לא נהגתי על אף אחת מהם . גם אני נמצא לפני רכישת רכב (מחכה לינואר) ולא מזמן התעניינתי ב- A-1 משומשת ואם ארכוש אחת זה יהיה רק עם גיר ידני לאור האמינות הנמוכה של גיר ה – DSG .

פורסם

מוכר את הפנדה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה במחיר של הרובוטית הבסיסית אתה לא לוקח את הדגם המאובזר הידני? הוא מגיע עם אבזור באמת 'על רמה'. הדגם הבסיסי יותר ערום מהקליאו שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כי הרובוטית מגיעה עם איבזור ייחודי לה שאין בחבילת סטייל ושהוא קריטי יותר ממה שחבילת סטייל מציעה - זהו איבזור שלא מוצע עם הדגם הידני.

פורסם

יצא לי לא מזמן לנהוג על המיני החדשה. עבורי לפחות וכמי שתמיד מעדיף ניהוג על כוח, הייתי בוחר במיני בלב שלם אפילו שזו רק ה-ONE, שהיא ממש לא קופר אבל הכוח מספק בהחלט (נהגתי על הדגם האוטו'). תא הנוסעים הוא שיפור אדיר לעומת התא הלא ממש איכותי של הדגם היוצא (גם בהנדסת אנוש), היא נוחה יותר מה-A1 ושוב, הרבה יותר חביבה לנהיגה. המיני, גם בגרסת ה-ONE, היא מכונית שמעלה חיוך בכל פעם שתנהג בה.

אין יבואן שאין אצלו הנחות, במיוחד במכוניות הנחשבות לפרימיום, פשוט צריך לדעת לבקש/לדרוש.

פורסם

הייתי הולך על הA1, ביצועים וזמינות הכוח עדיפה בהרבה, הרכב יותר מהנה למרות עדיף אותו בידני לדעתי, והוא הרבה יותר יפה אבל זה כבר בעיני המתבונן.

פורסם

ה-A1 מזדקנת לה וזה ניכר בתא נוסעים פחות נעים ואיכותי מזה של המיני - ולטעמי, גם העיצוב החיצוני פחות מוצלח ונאה מזה של המיני. אם נכנס לענייני ההנאה מנהיגה ודינמיות, הרי שגם שם המיני פשוט מוצלחת יותר. בקיצור - אבי, אם יש לך את האופציה, נסה ללכת על גרסאת הקופר. בהחלט שווה את התוספת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אומנם לא יצא לי לנהוג בA1, אבל כן ישבתי באחת. הרושם שתא הנוסעים שלה השאיר עלי היה מאוד קר ומשעמם, אפילו לא עשה חשק להתעמק באיכות החומרים.

עם המיני ONE זכיתי להכרות קצת יותר מעמיקה, גם בישיבה באולם התצוגה וגם בנסיעה קצרצרה (כמה הקפות במסלול שמיני הקימו להשקה של ה-5 דלתות). על עיצוב ואיכות תא הנוסעים נאמר מספיק גם לפני, רק אגיד שפשוט כיף להתיישב ברכב הזה. לגבי הנסיעה, היה קצר אבל מפתיע. גם מבחינת זמינות הכוח וגם התנהגות.

בגלל שרכישה של הרכבים המדוברים היא נטו אמוציאונלית, אני חושבת שאתה צריך לבצע נסיעות מבחן בשניהם ולבחור את האחד ש"עשה לך את זה" יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רק מיני !

יש לי מיני ONE שנת 2014 הדגם הקודם. אפילו שהיא חלשה יותר על הנייר מה-A1 היא עדיפה עליה בשטח מבחינת תאוצה.

נהגתי גם על הדגם החדש יותר וגם הוא מדהים.

מבחינת ניהוג בכלל אין מה להשוואת - המיני היא קארט. מדהימה.

את ה-A1 בחנתי לרכישה בעצמי ויצאנו (גם אני וגם אשתי) עם הרגשת אכזבה ברורה - איטית, רועשת, לנו סיפקה תחושה של טרקטור יותר מאשר של רכב. פשוט אחרי 10 דקות כשהבנו על מה מדובר רק חיפשנו את הדרך חזרה לסוכנות. החזרנו את המפתחות ואפילו לא ביקשנו לברר פרטים נוספים.

מבחינת העיצוב של תא הנוסעים - לדעתי המיני מגניבה והאודי סתם משעמת ומיושנת.

מעבר לכך, מבחינה אמוציונלית כל נסיעה וכל מסט על המיני ימלאו אותך אושר, כל לחיצה על גז וכל עקיפה גם. ומעבר לפרקטיות גם לאושר יש משמעות לא קטנה :)

אז לך על המיני ותוסיף לה תוכנה ב-2500 שח וקיבלת גם תוספת כח משמעותית.

• תוכן חדש...