Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיצוב דווקא מרגיש יותר שלם מהדור הקודם, שתמיד העביר לי תחושה כאילו משהו בו לא מורכב כמו שצריך.

החישוקים, לעומת זאת, איומים. אני ממש יכול לדמיין אסקלייד אקראית עומדת על בלוקים לאחר שהופשטה מהם לטובת הקורבט.

בכל מקרה, תמונות נהדרות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונות מעולות וכתיבה משובחת כהרגלך בקודש.

כאמור תודה על השיתוף [:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטרף לדעות בנושא התמונות.

אמנם לא כולן, אבל יש שם כמה ברמה מאוד גבוהה. מאוד נעימות לעין. ומאוד מחברות את הצופה למתרחש.

ממש הרגשתי שהתמונות שואבות אותי אל המקום, הזמן והסיטואציה. ולא, לא עישנתי משהו ;)

פורסם

תודה לכולם. נראה לי שבפעם הבאה שאני באזור אני אעשה את ה1 דרומה, דרך Monterey ועד Big Sur. סיפור של ארבע וחצי שעות על ה1. נראה לי שזו תהיה קורבט גם בפעם הבאה, אלא אם תהיה זמינה 911 במחיר סביר (בכל מקרה, הדרך הנכונה לחוות את אמריקה היא עם קורבט והמקומיים מפרגנים). לגבי התמונות, גיליתי שזה מאוד קשה לצלם מרכב נוסע. אין מה לדבר על פוקוס אוטומטי ובתנאי אור משתנים בתכיפות כפי שהיו שם (שינוי בצמחיה והמרחק מהחוף) צריך כל הזמן להתאים את המצלמה. זה אתגר ממש מגניב והעסיק אותי היטב בכל הזמן ששימשתי כנוסע ולא כנהג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מבחינת עיצוב לדעתי לקחו צעד אחורה.

מסכים איתך.

הקווים הכלליים והפרופיל של הקורבט הנוכחית מאוד יפים אבל קצת מציק לי בעין שבמקום לעצם חזית לרכב הם פשוט העתיקו את הפרונט של פרארי קליפורניה ומאחור הדיפיוזר השחור הזה מוגזם עם הגובה שאליו מתחו אותו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פוסט נהדר, תודה,

בעיקר שמחתי לקרוא ש(לפחות מבחינתך) זה כן רכב ספורט "לגיטימי"

ולא בטטה אמריקאית מתנדנדת. שנים תוהים נהגים ברחבי רכבי העולם

למה, למה לא יכול להיות רכב אמריקאי מהודק ומהוקצע שיודע גם להתפתל וגם להתאושש מזה,

והנה, ממך באה הבשורה (בשורה בעיקר עבור מי שהפסיק לקרוא על קורבטים ביומיום).

מגניב, לגמרי

(חוץ מהצהוב. הצהוב לא מגניב).

The first one to get angry loses

פורסם
לגבי התמונות, גיליתי שזה מאוד קשה לצלם מרכב נוסע. אין מה לדבר על פוקוס אוטומטי ובתנאי אור משתנים בתכיפות כפי שהיו שם (שינוי בצמחיה והמרחק מהחוף) צריך כל הזמן להתאים את המצלמה. זה אתגר ממש מגניב והעסיק אותי היטב בכל הזמן ששימשתי כנוסע ולא כנהג.

ברור לגמרי, אלו חלק מהסיבות שאמרתי את מה שאמרתי :)

כשאתה מנסה לצלם מתוך רכב נוסע, אתה בעצם מצלם תנועה, כי דווקא אתה זה שזז ביחס לנוף, כביש וכו', בעוד שהם נשארים סטטיים.

מעבר לכך, יש גם כמה בודדות שלא צולמו בנסיעה, וגם שם אהבתי את החשיפה, אזורי הפוקוס והרקעים המטושטשים.

כמובן שחלק מהתמונות הצליחו פחות, אבל עדיף להתמקד באלו הטובות ;)

פורסם

תודה על סיקור מעניין ותמונות מטריפות, שהעבירו היטב את החוייה.

החזרת אותי ל-2006, עת טיילתי בכביש המדליק הזה עם רעייתי בדודג' צ'ארג'ר שכורה. הפעם הבאה כבר תהיה בקורבט כזו...

מכונית פשוט מדהימה, קל וחומר כשמביאים בחשבון את מחירה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אחלה של סיקור, ללא ספק בביקור הבא שלי גם אשכיר אחת, הרכב הזה מאוד מסקרן אותי.

לצערי היעדים שלי לעבודה בארה"ב הם מיאמי ושיקאגו, שני איזורים שטוחים לחלוטין עם כבישים משעממים בטירוף, בניגוד מוחלט לאיזור המדהים בו אתה הסתובבת.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

קראתי עליו שהוא מתחמם מאוד בתא הנוסעים בנהיגה מאומצת במסלול, האם זה קרה בזמן הנהיגה האגרסיבית שביצעת?

פורסם

היה יום קר, היה גג פתוח ואני גם לא רואה סיכוי שאתה יכול להגיע בכביש ציבורי לאותו עומס של ישורת אחת במסלול. אז לא הרגשנו משהו כזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קראתי עליו שהוא מתחמם מאוד בתא הנוסעים בנהיגה מאומצת במסלול, האם זה קרה בזמן הנהיגה האגרסיבית שביצעת?

לא יודע ספציפית לגבי הקורבט אבל מה שאתה מתאר מתרחש בלא מעט רכבי "ביצועים" עם מנוע בנפח גדול בחזית, הסיבה לכך די פשוטה- המנועים האלה נוטים להגיע לטמפ' יחסית גבוהות בנהיגה מאומצת (איזור 100-110 מעלות) וכל החום הזה מוקרן אל קיר האש ושמשת הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...