Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יצא 90 שח לאדם, הוזמנו 3 מגבות

אם הייתם מביעים עניין אתמול היינו יכולים להזמין 5 וגם משתמשים בקופון

עריכה אחרונה על ידי richrach
פורסם (נערך)

למי שמעוניין - ביצעתי עכשיו הזמנה של מגבות Uber (גודל רגיל) ועוד ווקס ושטויות.

כרגע יש 2 מגבות פנויות. יוצא באיזור ה-80-85 ש"ח למגבת. אני מאיזור ירושלים (אין לי בעיה לשלוח בדואר רשום בתוספת עלות משלוח).

חשוב לציין שהאתר בחופש עד ה-5.1 ורק אז יתחילו לצאת ההזמנות, אז קחו את זה בחשבון.

ועכשיו שאלה קטנה:

אני רוצה להזמין סט אחד של מגבות מהקוריאני שיתאימו לבאפינג, ייבוש סופי במידה וצריך (אחרי שאני עובר עם ה-Uber) וניקיון של פנים הרכב.

כדאי ללכת על המגבות הירוקות?

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

המגבות הטובות ביותר של הקוריאני לבאפיג, כבר לא בהיצע תקופה.

המגבת gsm1100 מעולה לבאפינג, אמנם יקרה משמעותית ממגבות הבאפינג הכחולות שהוא הציע בעבר, אבל היא מצויינת ועושה עבודה מאוד קלה.

יש כאלה שמשתמשים בה גם לייבוש (התחלתי), למרות שהיא פחות מתאימה (סופי עוד איכשהו).

לפנים הרכב, כל מגבת תתפוס לך אבק, לך על הפשוטות ביותר.

המגבות הירוקות מתאימות ל-qd בעיקר, בצע חיפוש על "שיטת המטליות" ותראה במה הן מצטיינות.

"יאללה בירי".

פורסם

אילו מגבות הכי מומלצות לניקוי עם ONR ודומיו לרכב מלוכלך?

המגבות הירוקות מספיקות או שכדאי להשקיע ביקרות יותר? ומהנסיון שלך כמה מגבות מספיקות לנקיון רכב?

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
מדוזה אני רוצה אחת, ויוצא לי להגיע לירושלים אז נהיה בקשקש

מעולה! אני אעדכן ברגע שהמגבות יגיעו לארץ.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...