Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שרכשתי הגיע עם כיתבו פרסומי כזה עם שם המוסך בצד האחורי של הרכב.

זה לא מדבקה אלא ממש כיתוב כסוף כזה מאותיות, אותו הדבר כמו מה שעשויים ממנו שם הדגם או היצרן של הרכב כשהם מודבקים מאחורה.

מישהו יודע להגיד לי כיצד ניתן להוריד את זה בצורה בטוחה מבלי לפגוע בצבע של הרכב ?

תודה מראש.

פורסם

חימום החלק בזהירות עם מייבש שיער וקילופו באמצעות משטח פלסטיק בגודל של כרטיס אשראי. אין צורך להגיע לטמפרטורה גבוהה, יש לעבוד בעדינות.

את הדבק שנשאר ניתן להסיר עם מים או עם חומרי פוליש למיניהם כמו פלסטלינה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סיוט של דבר, מחלות קשות מאחל לחברות האלו, אותו הדבר מהילוך שישי על הפיאט אצלי, עד שהצלחתי להוריד את זה ירדו לי הציפורניים, עכשיו נשאר להסיר את הדבק שנדבק, תנסה עם פלסטלינה אולי.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא נראה לי שתמצא פן וחוט דייג/דנטלי בשטיפת רכבים.

הם פחות בקטע שם.

וברצינות זאת לא התעסקות רצינית, עניין של רבע שעה לכל היותר וסיפוק לא קטן לאחר מכן.

מה הבעיה לחמם אותיות עם פן? להעביר חוט דייג מתחתיהם, לקלף עם האצבע שאריות של דבק ולנקות עם מעט אלכוהול?

"יאללה בירי".

פורסם

אני יודע! למצוא חיבור חשמל לפן :)

אני אישית שלפתי אותן עם האצבעות מהעצבים, נשאר מעט דבק שעכשיו צריך להסיר.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...