Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות אמריקאית בינונית(בינתיים) בסדר גודל של 18-30 אלף ש"ח, כאשר הקו המנחה הוא אופי קרוב כמה שיותר לאמריקאיות האורגינליות. בטווח זה עדיין ניתן להשיג מכוניות במצבים מעולים כגון:פונטיאק סנבירד, שברולט קורסיקה, קרייזלר סרטוגה.על מה הייתם ממליצים? (למעט הקפריס כמובן, אין מה לעשות -עדיין סטודנט).אשמח לקבל תשובה מקיפה ואנא מכם בלי סטיגמות על הייצור האמריקאי. תודה!

פורסם

מחיר לא גבוה בעליל... אז קרוב לאוריגינל אין, כולם הנעה קדמית (חוץ מהקפריס...).

אפשרויות שעולות:

** שברולט לומינה (LS) עם שלושה מושבים מקדימה (איך שאני צריך את זה...) והילוכים בהגה. המנוע 3.1 150 כ"ס כמו בקורסיקה, אמין וחזק, סוחב נהדר. רכב רך ומפנק. כיוון שזו הגרסה הבסיסית, שנת 95 נראית לי ריאלית.

** פונטיאק בונווויל 3.8 180 כ"ס. איזה מנוע... ישנה יותר מהלומינה, גם לה יש גרסאות עם שורת מושבים מקדימה והילוכים בהגה, צריך לאתר. יש גם כאלה עם גג מסקאי. ברמה SEE יש תצוגת לוח מכוונים על השמשה הקידמית.

** קרייזלר סרטוגה... מנוע מיצובישי. חוצמזה הכל סבבה.

** פורד טאורוס. מנוע 3.0, 150 כ"ס, מרווח מאוד, נוח מאוד. הרכב הנמכר באמריקה בתקופה...

** סונומה ! ! ! הנעה אחורית, שלושה מושבים, הילוכים בהגה, מתלה עלים, 185 כ"ס.

לכולם יש אוורור לביצים (!!!) וצריכת דלק של 1:7 בממוצע.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...