Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להבין את ה"תסכול" של פותח השרשור על השירות הלקוי בקרסו, יש טעם לפגם בחוסר הנכונות למסור פרטים בטלפון.

מצד שני, לפסול רכב של יבואן מסויים בגלל איכות השירות ואז ללכת לקנות רכב מצ'מפיון......

זה בערך כמו לסרב לנשק מישהי בגלל שיש לה הרפס ואז ללכת לדפוק בלי קונדום את חברה שלה נשאית HIV.

מזל טוב, אתה ואחיך זכיתם במדליית "ההחלטה החכמה לשנת 2014".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בערך כמו לסרב לנשק מישהי בגלל שיש לה הרפס ואז ללכת לדפוק בלי קונדום את חברה שלה נשאית HIV.

^ יש לי תחושה חזקה שמישהו הולך לקחת את זה לחתימה שלו :shock:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בכל אילת אין סוכן לקרסו או מוסך מורשה שרשאי למכור רכבים בהיעדר סוכנות מכירה ראשית?

מעבר לכך שלמרות התלונות על השירות, אני מבין את חוסר הרצון למסור מחיר בטלפון למוצר שאנו אחיד מהמדף.

זה חוסך המון חוסר תיאום בציפיות שמוביל לעגמת נפש ומרמור שבדיעבד.

אופנוען

פורסם
^ יש לי תחושה חזקה שמישהו הולך לקחת את זה לחתימה שלו :shock:

לבריאות, אספקת חתימות זה רק עסק צדדי עבורי, ההכנסה העיקרית שלי זה השכרת שטח הפרסום בחתימה שלי.

:lol:

אני מבין את חוסר הרצון למסור מחיר בטלפון למוצר שאנו אחיד מהמדף.

רכב זה בהחלט מוצר מדף וממש לא קשה למסור פרטים מדוייקים על המחיר, סה"כ יש היצע מנועים שהוא לרוב מצומצם, רמות איבזור מוגדרות ומספר מצומצם של תוספות, לא ביג דיל בכלל.

רוצה דוגמה למוצר שאינו מוצר מדף?

יהלומים- יכולים להיות 10 יהלומים שמדורגים בצורה זהה מבחינת צבע\נקיון\משקל\איכות ועדיין לכל אחד מהם יהיה מחיר שונה אצל אותו ספק.

פורסם
אני בטוח שנציגת המכירות מקבלת מספר לא מבוטל של שיחות כאלו בכל יום. לדעת מי מהן רציני ומי לא - רק פגישה תוכיח. אז יכול להיות שאיבדה לקוח אחד, אבל לפחות לא זרקה את המחיר האחרון כדי שיוכל לספר ל"חבר'ה".

לא רק זה, היא גם צריכה לענות לעוד מלא נודניקים אחרים עם שאלות הזויות ואפילו אנשים שטעו במספר וחייגו אליה בטעות!!

זאת העבודה שלה, ואם מישהו אמר לה לא להגיד מחיר בטלפון אז הוא טיפש.

התשובה הנכונה היא: "המחיר הרשמי הוא XXX ואם תגיע לפגישה עם נציג נוכל להמשיך לדבר. מתי נוח לך? "

אני יכול להגיד על המשפחה שלי שבמשך כמעט 20 שנה החזיקה תמיד לפחות רנו אחת חדשה שנרכשה מהסוכנות, 99% מהמעבר הגורף שלנו למזרח אסיאתיות זה בזכות ההתנהלות "הנהדרת" של קרסו.

תתחדשו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני יכול להבין את ה"תסכול" של פותח השרשור על השירות הלקוי בקרסו, יש טעם לפגם בחוסר הנכונות למסור פרטים בטלפון.

מצד שני, לפסול רכב של יבואן מסויים בגלל איכות השירות ואז ללכת לקנות רכב מצ'מפיון......

מזל טוב, אתה ואחיך זכיתם במדליית "ההחלטה החכמה לשנת 2014".

גדול!

אחת התגובות החריפות יותר שיצא לי לראות כאן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל נסיונות השכנוע ורצון להעביר הזמנה בכרטיס האשראי בטלפון עלו בתוהו. אחי רצה להזמין בכל מקרה את הרכב בתנאי שלא יעלה "על הכביש" יותר מ-200000 שקל. כמובן לאחר שידע את מחירה בארה"ב{22000 דולר}. עשינו את כל החישובים האפשריים לפני,והגענו למסקנה שהרכב בארץ הקודש לא יכול לעלות יותר מ-200000 שקל, גם אחרי רווח יבואן מטורף של לפחות 40000 שקל.{זה חברה והיא צריכה להרוויח, נכון?

אז זהו שהניסאן, ממש, אבל ממש אינה מצדיקה את מחירה, וגם ב190 אלף.

אל תשכח שהיא נמכרת לצרכן הסופי שם, ב-21500$. מה המחיר ההיגיוני שיהיה כאן?

מה הרלוונטיות של תמחור רכב שמיוצר בארהב ונמכר בארה"ב ומתחרה בתנאי שוק אחרים לחלוטין לבין אותו אוטו שמקיף חצי עולם בכדי להגיע לפתח תקוה וממוסה אחרת לחלוטין?

ראית כמה הסקודה RS עולה בחו"ל?

אם תבדוק, לא רק שתבטל את ההזמנה, אלא גם תבטל כל הזמנה עתידית של כל רכב שאינו אופנים חשמליות.

בקיצור, אין למחיר הרכב בארה"ב שום רלוונטיות אלינו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גדול!

אחת התגובות החריפות יותר שיצא לי לראות כאן icon_biggrin.gif

כן, זה מאוד שנון.

מאוד הולך עם רוח הפורום.

רק שאם צ'מפיון היו עשירית גרועים כמו שחושבים כאן, הם לא היו מה שנראה כמו יבואן הרכב הכי רווחי בישראל (או קרוב לכך), וזה בלי כמעט ללכת לשוק הליסינג, עם מכירה במחירי פרימיום, עם נוכחות מאוד חזקה בשוק המוניות (שם כל הצרכנים הם פראריים ידועים...) ודחיקה של BMW משוק היוקרה עם Audi (גם שם הצרכנים הם פראיירים ידועים...).

הכשלונות שלהם מרוחים כאן טוב טוב, וכן, כנראה מדובר בעסק שהשתן עלה לו לראש (וזה אולי עוד יעלה לו ביוקר), אבל אין כמו טבלת המכירות כדי להכניס דברים לפרופורציה הנכונה והיא: אף עסק לא יכול להיות כל כך גרוע, כמו שמציגים כאן, ועדיין להצליח מאוד.

אפרופו כשלונות, שימו לב לגיר הרובוטי של הפוקוס. הרכב הזה התרסק במכירות (ניתן היה להשיג חדשה ב-20% הנחה, פעם אחרונה שבדקתי) והגיר... לפחות ה-DSG עובד טוב כשהוא תקין. אבל דלק מוטורס לא ספגה כאן את רמת העויינות שצ'מפיון (למרות שהרוויחה ביושר) ספגה.

מבחינת התנהלות של מדיה חברתית, זה שווה ניתוח (אבל זה לא לעכשיו).

מה שאני מנסה לאמר זה, שימו עין ביקורתית גם על "חכמת ההמונים" ואל תטעו לחשוב שכותב יעיל, זה אומר שגם התוכן שלו מדוייק. כתיבה שנונה זה נחמד, אבל זה לא הופך את הנכתב לנכון או מדוייק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בקיצור, אין למחיר הרכב בארה"ב שום רלוונטיות אלינו.

זה לא לגמרי מדוייק.

אתה יכול להשוות יחסים.

אבל רצוי להשוות את ה-Z לרכב נישה מקביל מיבואן אחר, ולראות אם יחס המחיר לעומת ארה"ב נשמר.

כמו כן, בסוף שנת הדגם שלה מחיר ה-Z נחתך מאוד, מה שמראה שאכן כן יש כאן הרבה שומן.

ההשערה שלי, זה לא נובע מחמדנות, אלא מחוסר מוטיבציה למכור הרבה כאלה. כמו קמור והמיני בתחילת דרכה (תמחרו נורא גבוה, כדי לא למכור).

פורסם
גדול!

אחת התגובות החריפות יותר שיצא לי לראות כאן :-D

ממש לא הבנת את הנקודה.

זה לא בגלל חוסר מתן מחיר בטלפון, או הנחה שלא הייתה וגם אם היא הייתה{אולי}, אז היא הייתה זניחה, אחרת אין הסבר להתנהגות המוכרת.

זה גם לא בגלל השרות ה"מעולה" של צמפיון מול השרות ה"מעולה" של קרסו,{לכל מטבע...}.

מסתבר שזה בגלל הרכב עצמו. הוא טוב יותר בכל קנה מידה. נקודה.

למחירו.

לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שעל רכב אחד מרוויחים עליו הרבה מאוד וזו הסיבה שהוא יקר מאוד. זה לא הופך אותו בהכרח לרכב טוב יותר.

כשיהיה לאחי מספיק כסף מיותר הוא יתרום אותו לצדקה ולא ליבואנים שמפקיעים מחירי רכבים בהגזמה. {ניסן 370 לדוגמא}.

באם השרות יהיה טוב או רע, התגובות יופיעו כאן, לטוב או לרע.

פורסם (נערך)

עופר,

אתה צודק בדברייך בהתייחסות להודעה שלי אבל שים לב- אף אחד לא דיבר על פרמטר של הצלחה, ההתייחסות הינה לשירות.

יש לא מעט חברות שהצליחו לבנות למוצר שלהם תדמית כל כך טובה שהלקוח מוכן להתפשר על טיב איכות השירות (תוך שהוא נושא תפילה חרישית שלא יזדקק לשירות).

צ'מפיון בעיקביות פיתחה וממשיכה לפתח תדמית של יבואן שלא סופר את הלקוחות רגע אחרי שיצאו עם חיוך ומכונית חדשה ובשביל לדעת את זה לא צריך את קארזפורום, יש עיתונות כתובה ומודפסת וצ'מפיון כיכבו בה לא מעט וכנראה יותר מיבואנים אחרים.

מבחינה שיווקית צריך להסיר את הכובע בפני צ'מפיון, הם הצליחו להשריש היטב את העניין של פרמיום בדגמי הקונצרן וליצור את התחושה ששווה ללקוח לשלם יותר כדי לקבל את הפרמיום.

מעבר לזה, יש מוצרים שיודעים "למכור את עצמם", פולקסוואגן הוא בהחלט מותג כזה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

לא, לא - אני פשוט אהבתי את התגובה של עידן - לא דיברתי בכלל על צ'מפיון או קרחו אה סליחה, קרסו או כל יבואן אחר - פשוט אהבתי את התגובה של עידן.

עשיתם מטעמים מכלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עופר,

אתה צודק בדברייך בהתייחסות להודעה שלי אבל שים לב- אף אחד לא דיבר על פרמטר של הצלחה, ההתייחסות הינה לשירות.

יש לא מעט חברות שהצליחו לבנות למוצר שלהם תדמית כל כך טובה שהלקוח מוכן להתפשר על טיב איכות השירות (תוך שהוא נושא תפילה חרישית שלא יזדקק לשירות).

אם השירות של צ'מפיון היה גרועה כמו המטאפורה שלך, החברה לא היתה קיימת.

המוצר שלה והשיווק שלו לא כל כך טובים כדי שזה ייקרה.

אם ניקח את הפוקוס הרובוטית כנקודת התייחסות, היא ככל הנראה יותר גרועה מהמקבילות שלה עם DSG.

אז למה צ'מפיון סופגת יותר אש?

קודם כל, יש יותר צרכנים פרטיים.

דבר שני, זה קשור, כמו שכתבתי, לדינמיקה שנוצרה בפורום. דינמיקה שמזינה את עצמה (צ'ימפינג חברתי + גוגל).

זה לא שצ'מפיון לא מתנהלים כמו יבואן שחצן, רק שהם ממש לא יכולים להיות כל כך גרועים ולשמור על מעמדם.

ולא, VW זה לא מותג כזה חזק כדי למכור את עצמו כך. זו לא סובארו של שנות ה-80'. אפילו לא קרוב.

פורסם
אלה ש... בסך הכל רצה לדעת מחיר. לא כזה מסובך נכון?

תהנה:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=27249

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם השירות של צ'מפיון היה גרועה כמו המטאפורה שלך, החברה לא היתה קיימת.

.

לא מדוייק. ראה את מקרה "הוט".

בשני המקרים מדובר בשוק שאינו חופשי בהגדרתו עם חסמים רבים. בכזה שוק אפשר להשתין על לקוחות בקשת ועדיין למכור להם מוצרים / שירותים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...