Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב עד 50K שיהיה לזוג צעיר (ללא ילדים..)

הרכב ישמש לנסיעה לעבודה מירושלים לתל אביב (וחזרה..) כ3 פעמים בשבועונסיעות רגילות בתוך העיר. הוא חייב להיות אוטומטי עם עדיפות ברורה לתצרוכת דלקנמוכה..

בבדיקה שלי הגעתי לשלושה רכבים אופציונאלים: סוזוקי ספלאש, יונדאי I20 וניסאן מיקרה.

חשבתי בהתחלה שהספלאש עדיפה על כולם אבל אשמח לשמוע תובנות נוספות.

כמו כן בקשר לקנייה, להתפשר על קלימטורז' או שנתון? והאם כדאי לקנותאת הרכבים הנ"ל מליסינג/השכרה או מפרטי.

בתודה מראש לכל העונים

פורסם (נערך)

לי יש יונדאי I20 שנת 2009 מליסינג מנוע 1.4 אוטומט 100 כ"ס, אצלנו כבר מעל שנתיים.

הרכב כבר גמע 140000 ק"מ, נוסע בעיקר מחוץ לעיר כל יום מעל 120 ק"מ (שזה המון :shock: ).

צריכת דלק ממוצעת של 15 ק"מ/ל'.

הייתה בעית חשמל קטנה שסודרה, חוץ מזה הרכב נוסע טוב, הפלסטיקים שלמים ולא מתקלפים, הרכב מאוד מאובזר, יחסית מרווח ונוח.

אם אתה קונה מחברת ליסינג גדולה כמו אלדן, שלמה סיקסט וכו' מקבל היסטוריית טיפולים מלאה ואתה מקבל אחריות, אני לא רואה בעיה.

עריכה: לא שמתי לב לכמות הק"מ, מצטרף לדעתו של אוהד.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לצרכים שלך הייתי מכוון יותר לניסאן מיקרה, מבין כולן היא הכי חסכונית.

אבל לדעתי אתה צריך לשקול גם רכב דיזל, מכיוון שאתה תהיה בדרכים די הרבה. לצורך הדוגמא רנו פלואנס דיזל תהיה יותר חסכונית מבין כולן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הייתי בטוח שימליצו לי יותר על הספלאש. מיקרה נראית לי קצת חלשה מדי ויונדאי נראה לי אולי לא אמין מספיק..בכל מקרה היונדאי והמיקרה יותר נפוצות בליסינג אז אולי המחיר שלהם יהיו תחרותי יותר הספלאש

פורסם

יונדאי לא אמין זה סטיגמה של לפני 20 שנה, הרכבים החדשים שלהם זה עולם אחר לגמרי.

ה-i20 רכב מאוד אמין, נוח לנסיעה ומאוד מהנה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

שלום,

נראה באמת שהתמקדתם ברכבים מצוינים לזוג צעיר. מבחינת גודל, צריכת דלק ועלויות אחזקה.

מבין שלושת הרכבים שציינתם לניסאן מיקרה יש את צריכת הדלק הנמוכה ביותר. היא מגיעה עם גיר אוטומטי רציף (במקום אוטומטי רגיל בשאר הדגמים) שמסייע לחיסכון בדלק. היא גם מאובזרת למדי (דיבורית בלוטות', רדיו מקורי, שליטה מההגה וכו') ונחשבת למכונית אמינה למדי.

הסוזוקי ספלאש קצת פחות חסכונית ממנה בדלק וכנראה תהיה קצת חלשה מידי לנסיעות שלכם. אני מציעה לכם לבדוק דגם אחר של סוזוקי, הסוויפט, שמגיע עם מנוע 1.5 ליטר חזק יותר שיתאים יותר לנסיעות לירושלים וחזרה. הסוויפט גם מאובזרת יותר מהספלאש ומרווחת ממנה.

לגבי הבחירה בשנתון מול קילומטראז', שני הפרמטרים חשובים אבל יותר חשוב לבדוק את מצבו המכאני של הרכב. ישנם רכבים עם קילומטראז' נמוך שמצבם פחות טוב מרכבים עם קילומטראז' גבוה, הכל תלוי באופן שבו תוחזק מהרכב מבחינה מכאנית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם!

אני מחפש רכב עד 50K שיהיה לזוג צעיר (ללא ילדים..)

הרכב ישמש לנסיעה לעבודה מירושלים לתל אביב (וחזרה..) כ3 פעמים בשבועונסיעות רגילות בתוך העיר. הוא חייב להיות אוטומטי עם עדיפות ברורה לתצרוכת דלקנמוכה..

בבדיקה שלי הגעתי לשלושה רכבים אופציונאלים: סוזוקי ספלאש, יונדאי I20 וניסאן מיקרה.

חשבתי בהתחלה שהספלאש עדיפה על כולם אבל אשמח לשמוע תובנות נוספות.

כמו כן בקשר לקנייה, להתפשר על קלימטורז' או שנתון? והאם כדאי לקנותאת הרכבים הנ"ל מליסינג/השכרה או מפרטי.

בתודה מראש לכל העונים

• תוכן חדש...