Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאזדה 3 המגבלת מהירות היחידה שיש היא מגבלה שניתן להגדיר דרך מחשב הרכב (דרך התפריטים במסך) , והדבר היחיד שהמגבלה הזו עושה היא מדליקה נורה ומצפצפת כשאר אתה עובר מהירות מסויימת. (אינה באמת מגבילה את מהלך הדוושה כמו ברכבים דומים).

על זה מדובר?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בדור השני של מאזדה 3 (עם מנוע 1600) יש הגבלת מהירות של 185 קמ"ש. עפ"י פרסומים זרים בלבד, כשהרכב היה מגיע למהירות המדוברת היה נבלם ל180 קמ"ש בחזרה, בדור הראשון הדבר לא היה קורה.

יתכן ופות"ש נתקל בתופעה דומה גם ברכבו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
(אינה באמת מגבילה את מהלך הדוושה כמו ברכבים דומים).

מהלך הדוושה לא משתנה ללא קשר לקיומה (או העדרה) של מגבלת מהירות שכן הגבלת המהירות הינה לרוב אלקטרונית- מגדירים למחשב הרכב מהירות שאותה הוא לא חוצה.

אהה זה פשוט, מוכרים אותה וקונים רכב כלשהו עם TSI 8)

איך עוקפים את מגבלת הליפט?

:wink:

פותח השרשור,

למה מפריעה לך מגבלת המהירות במאזדה 3, בהנחה וזו אכן קיימת?

180-185 קמ"ש זו מהירות מכובדת בהחלט ובמיוחד בהתחשב בעובדה שסה"כ מדובר ברכב משפחתי ממוצע שלא ממש נועד לשייט יותר מדי במהירויות גבוהות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אישית הייתי מאוד מפחד לנסוע ברכב כזה במהירויות כאלה, מילא ברכב ספורטיבי עם צמיגים איכותיים שמטופל כמו שצריך

אבל במאזדה 3? לא תודה..

1:0 :lol:

פורסם
אני אישית הייתי מאוד מפחד לנסוע ברכב כזה במהירויות כאלה, מילא ברכב ספורטיבי עם צמיגים איכותיים שמטופל כמו שצריך

אבל במאזדה 3? לא תודה..

מאזדה 3 מטופלת היטב עם צמיגים איכותיים לא אמורה להפחיד. ההגדרה של רכב כספורטיבי לא הופכת אותו בהכרח לבטוח יותר. השאלה היא באיזה כביש.

באוטובאן בגרמניה זה יכול להיות אפילו די משעמם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באמריקאיות למשל ההגבלה היא על הסל"ד,נניח סל"ד מקסימלי בהילוך 4 ב170 קמ"ש הוא 4000.

על ידי חיבור למחשב הרכב-אתה מעלה את המגבלה נניח ל6000 ותאורטית יכול להגיע ל225 .

אגב,ביטול הגבלת המהירות באמריקאיות מסויימות נותן חמנורת הצ'ק מנוע להבהב 7 פעמים לאחר התנעה ביחד עם נורית כרית האוויר שמהבהבת בכל מקרה.

ממה ששמעתי תופעות לוואי אין- מה שכן,לא זכורה לי הגבלת מהירות במאזדה 3 2.0.

ודי הגיוני שמאזדה זהה עם מנוע 1.6 במישור מגיעה ל185 קמ"ש .

פורסם

ענק!!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מהלך הדוושה לא משתנה ללא קשר לקיומה (או העדרה) של מגבלת מהירות שכן הגבלת המהירות הינה לרוב אלקטרונית- מגדירים למחשב הרכב מהירות שאותה הוא לא חוצה.

פותח השרשור,

למה מפריעה לך מגבלת המהירות במאזדה 3, בהנחה וזו אכן קיימת?

180-185 קמ"ש זו מהירות מכובדת בהחלט ובמיוחד בהתחשב בעובדה שסה"כ מדובר ברכב משפחתי ממוצע שלא ממש נועד לשייט יותר מדי במהירויות גבוהות כאלה.

בדיוק זו כוונתי , בחלק מהרכבים ברגע שאתה מגיע למהירות שהוגדרה הדוושה מפסיקה להגיב והמחשב מפסיק את הזרמת הדלק באופן יזום.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
מאזדה 3 מטופלת היטב עם צמיגים איכותיים לא אמורה להפחיד. ההגדרה של רכב כספורטיבי לא הופכת אותו בהכרח לבטוח יותר. השאלה היא באיזה כביש.

מסכים עם דברייך, היא לא אמורה להפחיד במהירות המדוברת אך יחד עם זאת היא גם לא תשרה את תחושת הבטחון של רכב ספורטיבי עם מתלים קשיחים יותר שפחות מטלטל מכל מהמורה או ״גל״ באספלט וזה בהחלט משהו שהוא קריטי במהירויות כאלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני תמיד חושב על מה יקרה אם אני אצטרך לבלום בלימת חירום במהירויות האלה,

אם פתאום אני אצטרך להתחמק ממשהו על הכביש.

בכל מקרה, כל אחד אחראי לעצמו בסופו של דבר ואני לא הייתי עושה את זה.

• תוכן חדש...