Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות רכב חדש ומתלבט בין שני דגמים.

השימושים העיקריים ברכב יהיו נסיעה יומיומית מתל אביב לנתניה וחזור (נגד הפקקים) ובערך שתי נסיעות ארוכות בחודש, אחת לאיזור הררי במיוחד.

מחפש רכב שיהיה חסכוני אך חזק כמה שניתן ולכן הבנתי שאין מה להסתכל על דגמי ה1000 סמ"ק.

המועמדות העיקריות כרגע הן הקיה פיקנטו ספורט ידנית, לעומת שברולט ספארק LT, שתיהן מודל 2014, שתיהן 1200 סמ"ק.

הפיקנטו יקרה יותר בכ10000 שקלים, אך מגיעה עם 7 שנות אחריות ושוק יותר חזק, וממה שהבנתי בטיחותית יותר, אך פחות חסכונית.

נסעתי על שתיהן (הפיקנטו שנסעתי עליה לא היתה הספורט לצערי) ולא הרגשתי הבדל מאוד גדול, אם כבר מבחינת נוחות הרגשתי יתרון לספארק.

השאלה הנשאלת היא האם הפער במחיר אכן מוצדק, או שעבורי הספארק תעשה את העבודה.

תודה לעוזרים.

פורסם

נסעתי על הספורט וכן על הספארק,גם לי הרגישה הספרק די נוחה,המנועים אצלהם זהים,הפיקנטו פשוט ניראית ספורטיבית ויותר מאובזרת,אבל לדעתי אם אתה מחפש פחות פוזה,הספארק אחלה אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית אני לא יכול לראות את הספארק בגלל העיצוב, אבל אם אתה מסוגל לקום בבוקר ולחייך אל מול הפנסים המוגזמים ולתת ליטוף לגלגלי 13 אינץ הקטנים אז סבבה. במחיר של הפיקנטו יש לך איביזה וסקודה, לא אופציה בשבילך?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הפיקנטו נראית קצת יותר ספורטיבית, אם כי היא ספורטיבית רק במראה מכיוון שהיא שוקלת יותר מהרגילה והמנועים שלהם זהים.

מה שכן הוא מגיעה מאובזרת עם 7 שנות אחריות שזה מחייב לטפל במוסך מורשה.

האיביזה אכן אופציה טובה אבל היא מגיעה לא מאובזרת בכלל, למי שרוצה רכב מאובזר שיתרחק מהאיביזה למרות המחיר המפתה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

נכון שיש גיר רובוטי,אבל הוא כפול מצמדים,לכן נעים לנסיעה,אמינות קצת לא ברורה עדיין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במבחני ריסוק בתאונת חזית הפיקנטו הציגה נתונים טובים יותר,אבל בתאונת צד הספארק דווקא,במבחן של IIHS שבודק במבחן שניקרא SMALL OVERLAP,שבו אחוז קטן יחסית מתנגש ובכך מקשה על הרכב הספארק דווקא הצטיינה,ולא ידוע איך הפיקנטו הייתה מסתדרת שם.

פורסם

אוקיי אני מבין שאין פה עדיפות חד משמעית לאף אחת מהדגמים, שתיהן נשמעות לי מצוינות לצרכים שלי.

אז בעצם אין סיבה לשלם עשרת אלפים שקלים יותר בשביל הפיקנטו?

פורסם

אם הפוזה פחות חשובה לך,לך על הספארק,היא גם פרקטית יותר עקב 5 דלתות ולא 3.

פורסם

אני לא מסכים...אישית אני חושב שיש תמורה לפיקנטו.

הייתי מציע גם את הדגם הידני ואני חושב שהוא הרבה יותר טוב מבחינת המכניקה של הרכב עצמו והמנוע.

ככה שאני חושב שכל מה שנשאר לך זה לסוע באמת על שתיהן ולראות מה אתה מעדיף...

פורסם

לי יש פיאסטה 1250 ואני מאוד מרוצה, בבין עירוני הצריכת דלק 1:17\18 100-110 קמ"ש בעיר, 13\14

הרב מרגיש מאוד איכותי, מה שקצת חסר לי זה תמיכה לגב התחתון,(הוספתי כרית תומכת)

אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל יש גרסאות עם מנוע 1600 שהם בכלל חזקות.

הבעיה העיקרית עם הספארק זה השוק שלה, אם כבר אתה קונה ספארק תקנה יד2 ותחסוך לעצמך 30 אחוז לפחות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מסכים עם ירון. השלישיה C1/108/אייגו עדיפה. אם אני זוכר נכון במבחנים הספארק הפסידה לפיקנטו ולדור הקודם של השלישייה C1/108/אייגו. אז למה לקנות ספארק?

• תוכן חדש...