Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור רכב גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב שלי, מסוג פולקסווגן בורה מ.ר. 44-376-10 נגנב אמש מכפר יונה.

הרכב משנת 01', רמת גימור קומפורטליין (צמיגים רחבים ופסי חיכוך בצבע הרכב).

attachment.php?attachmentid=394191&d=1409732157

אני מבין שהסיכוי להשיבו הוא מזערי, ועדיין: אם מישהו במקרה ראה אותו, אודה אם יוכל לעדכנני בה"פ. בבניין ציון ננוחם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

העיקר שיש שומרים בכניסה לכפר שעושים שלום לכל אחד שנכנס ויוצא.

לא מבין למה אנחנו משלמים עליהם.

באיזה שעה לערך נגנב הרכב?

לחבר שלי גם נגנב בכפר יונה הונדה סיוויק 2012 בזמן ארוחת שישי.

כנראה מתחיל להיות מכה.

ד"א ממליץ לך לרשום הודעה בקבוצה של כפר יונה בפייסבוק.

עריכה אחרונה על ידי CaR MaN

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מרתיח את הדם שאין פיתרון לזה, במיוחד באזור הזה תוך 15 דקות הרכב כבר במשחטה בטול כרם(יש מעבר פתוח עד כמה שזכור לי דרך טייבה לשטחים). בקצב הזה אני אתחיל לישון בתוך הפולו שלי או אכניס לשם דוברמן

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

קראתי כתבה בעבר שהביטוחים סירבו לבטח רכבים בכפר יונה. אני עבדתי באיזור עם ערבים באיזור שם שם והם כל הזמן אמרו לי שהם נכנסים חופשי לטול כרם, ככה שהכניסה והיציאה די פתוחה ומשם הדרך לגניבה גם פתוחה...

פורסם (נערך)

הרכב כבר שחוט שכח ממנו.

כפר יונה ממזמן זה מקום מוכה גניבות.

אני יודע שיש מצלמות בכניסה, נסה לראות האם הרכב יצא מהשער הראשי.

אם כן שים לב כמה דקות לפני, איזה רכב נכנס והאם יוצא לפניו רכב אחר.

את הרכב אתה כבר לא תקבל לצערי, אך אולי יהיה אפשר למצוא את הגנבים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
הרכב לא מופיע במאגר כרכב גנוב.

אני מניח שלוקח למאגר זמן להתעדכן. ברור לך שהרכב כבר מפורק.

זה באמת מוזר, גם עכשיו הוא עדיין אינו מופיע כגנוב.

העיקר שיש שומרים בכניסה לכפר שעושים שלום לכל אחד שנכנס ויוצא.

לא מבין למה אנחנו משלמים עליהם.

באיזה שעה לערך נגנב הרכב?

לחבר שלי גם נגנב בכפר יונה הונדה סיוויק 2012 בזמן ארוחת שישי.

כנראה מתחיל להיות מכה.

ד"א ממליץ לך לרשום הודעה בקבוצה של כפר יונה בפייסבוק.

אכן לא ברור תפקידה של השמירה המגוחכת הזאת שאפילו בתור סתם קישוט לא הייתי משתמש בה.

הגעתי אמש הביתה קצת אחרי השעה 01:00, והאמת היא שאני ממש לא זוכר אם ראיתי אותו או לא (בגלל שהבית נמצא בסמטה ואין כל כך חניה בצמוד אליו, פעם אנחנו חונים את הרכב ברחוב שנמצא מצדה האחד של הסמטה ופעם ברחוב שנמצא מצדה האחר, איפה שיש מקום). בבוקר נחפזתי לקחת את הילדה לבדיקה רפואית וממש לא הסתכלתי לראות איפה האוטו. אשתי גילתה את היעדרו רק באיזור הצהרים, כשהיא היתה צריכה לצאת לאנשהו ופתאום גילתה שהרכב איננו.

תודה על עצתך, הרכב פורסם גם בפייסבוק של כפר יונה.

כמה חפצים שהיו בו:

ספר שלא סיימתי לקרוא (המרגלים), האמבטיה של העגלה של התינוקת (CHICCO), מתאם לכיסא הבטיחות של התינוקת (גם CHICCO), זוג כבלי הנעה איכותיים ביותר ומדבקה צהובה של קארספורום על השמשה האחורית :(

כל מה שנשאר ממנו זה זוג מפתחות, זכרונות, כמה תמונות ושברי זכוכית במקום בו הוא חנה. חויובה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצער לשמוע על הגניבה. למדתי נהיגה בזמנו על רכב כזה רק מנוע דיזל TDI 1.9, רכב מצוין.

היה לרכב מקיף? היתה על המחשב כספת?

פורסם

השומרים שם לא עושים כלום... גם כשיצא לי להכנס ב2 בלילה עם חחונות מושחרים ואגזוז, אין סיכוי שהשומר יכל לראות מי אני, אפילו לא טורחים לומר לפתוח את החלון, אולי באמת הגיע הזמן להעלות את זה הלאה

עברתי לסקייטבורד

פורסם
זה באמת מוזר, גם עכשיו הוא עדיין אינו מופיע כגנוב.

עכשיו הכל מעודכן:

"הרכב גנוב (ומפורק)"

למנוע - הקש 1

לגיר - 2

חלקי פח - 3

למוקדנית, אנא המתן. משטרת ישראל לשירותך בכל עת!

• תוכן חדש...