Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור רכב גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלל לא בטוח שהרכב מפורק.

אני עובד בשומרון ויש פה עשרות רכבים מהדגם שנגנב נוסעים , וחלק גדול מהם גנובים . פשוט מחליפים להם מספר רישוי למספר פלסטיני . הם אפילו לא טורחים להוריד סטיקרים וכיו"ב

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

משתתף בצערך!

מעבר לתסכול, לנזק הכספי ולחוסר הנוחות בתקופת המעבר לרכב אחר, נדמה לי שיש לרכב היסטוריה משפחתית אצלכם, כך שיש אני מניח גם כאב לב.

הזדמנות לאוטוביאנקי לתת כתף...

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תחפש בשדות או פרדסים באזור,שבירת חלון זה לא חלק מפריצה כשמדובר בגנבי רכב מיומנים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא רוצה לפרט על גבי פורום ציבורי,אך גנב מיומן פותח את הרכב בלי שבירה שמרעישה .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

פעם ננעל לי הרכב עם המפתח בסוויץ', פרצתי אותו בלי להזיק ובלי לשבור חלון.

קרה לי גם פעם כשהייתי נהג משאית בצבא שנשבר מפתח במנעול הדלת של הנהג (המנעול היה דפוק והתעצלו להחליף).

הצלחתי גם לפרוץ את הדלת בלי בעיה וגם להניע את המשאית בלי המפתח (ובלי לחתוך חוטים). קרה לי פעמיים..

לא צריך להיות גנב מיומן כדי להצליח בזה אלא מה שחשוב זה להישאר רגוע ולא לפחד מכלום תכלס אחרת עושים טעויות..

פורסם

כנראה לא שמתם לב למילה במהירות.

יש המון דרכים לפרוץ רכב אבל במהירות יש רק אחת.

במיוחד באיזור בנוי שצריך לעשות הכול מהר..

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
די בטוח שזו הזמנה, זה לא רכב שגונבים הרבה בכלל לכן אני משוכנע שהוא כבר בחלקים מזמן.

הרכב לא כזה נדיר, המגזר הערבי מלא פולקסוואגן, כנראה לקחו את הרכב בשביל מאגר חלקי חילוף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...