Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלפת מח (ECU) בגולף דור 5 DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף דור 5 1.6 FSI שנת 2005.

לאחרונה התיבה התחילה "לבעוט", וכשהלכתי למוסך מורשה, אמרו לי שהלך המח שלהתיבה, וצריך להחליפו.

והמחיר?!? 10,000 ש"ח !!!!

לא התבלבלו.

הבנתי שיש אופציות לשיפוץ, אבל הן לא זולות, ולא אמינות, ואחרי חפירות באינטרנט, מצאתי ECU משומש במחירים של עד 1500ש"ח. (מצאתי זולים בהרבה).

הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מדריך נורמלי על איך להחליף את ה ECU, אם כי במקום מסויים קראתי שהיא יושבת תחת חופת הגלגל הימני הקדמי.

עוד עניין הוא, שראיתי מספר דגמים (מס קטלוגיים) אשר נאמר שמתאימים ל גולף MK5 עם מנוע 1.6FSI.

האם מישהו פה יכול להסביר לי (או להפנות אותי למקור אינפו') איך מחליפים את ה"מח" שת התיבה, ומה הוא המספר הקטלוגי הנכון?

תודה מראש,

גילעד

פורסם

אם היית מבין מה ההבדל בין מח ל-ECU אולי יכולת לחסוך כמה גרושים. הבעיה אצלך היא בבלוק השסתומים של התיבה אשר דורש שיפוץ או החלפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

חפש בגוגל תמונות של valve body, תבין מדוע קוראים לזה "מח" [emoji3]

למייטב ידעתי ברכב שלך אין גיר DSG, יש גיר אוטומטי "רגיל" 6 הילוכים.

פורסם

ב 2005 יש גיר אוטומטי שישה הילוכים רגיל.

אנחנו משפצים את המוחות האלה כבר כמה שנים בעלות של 3500 שח לפני מעמ.

המחיר כולל גם החלפת השמן.

לדעתי אין כל הצדקה לשלם סכומים מחומשי ספרות על תיקון כזה.

פורסם

המחשב גיר ב dsg6 נימצא בתוך הגיר בחלק הקדמי של הגיר מתחת למכסה השחור , כדי להזמין את המחשב או המקטרוניק עליך לדעת את קוד

התיבה שמורכב משלוש אותיות שמוטבעות על הגיר , כל המקטרוניק דומים כאשר ההבדל בניהם הוא התוכנה שמותאמת לגיר ולמנוע , אם תצליח להשיג

את המקטרוניק ההרכבה לא יקרה באזור ה 500 ₪ במוסך

פורסם

תודה לכולם.

חשבתי שמדובר בהחלפה פשוטה של מחשב, ואני רואה שמדובר בסיפור מסובך ויקר.:shock:

הבנתי מהמוסך שזה רק עניין של נוחות נסיעה, ולא גורם לנזק נוסף לרכב או לתיבה, אז כנראה שאשאיר את המצב כמו שהוא.

בפעם הבאה אקנה לי יפנית 1.6 אפורה ואמינה.... :-(

פורסם

ב DSG6 המחשב גיר "יצוק" עם הבלוק שסתומים.

יש ערכת תיקון באמאזון, לאחרונה גם הבאתי איתי במזוודה גלגל תנופה 13ק"ג בחצי המחיר מהארץ לכל מקרה שיהיה בבית.

בדקת שהבעיה היא לא מהגלגל תנופה?

לינק לערכת תיקון:

http://www.amazon.com/Volkswagen-Skoda-DQ250-Transmission-Solenoid/dp/B00GEBCT08/ref=sr_1_10?s=automotive&ie=UTF8&qid=1416257081&sr=1-10&keywords=dsg

פורסם
ב DSG6 המחשב גיר "יצוק" עם הבלוק שסתומים.

יש ערכת תיקון באמאזון, לאחרונה גם הבאתי איתי במזוודה גלגל תנופה 13ק"ג בחצי המחיר מהארץ לכל מקרה שיהיה בבית.

בדקת שהבעיה היא לא מהגלגל תנופה?

לינק לערכת תיקון:

http://www.amazon.com/Volkswagen-Skoda-DQ250-Transmission-Solenoid/dp/B00GEBCT08/ref=sr_1_10?s=automotive&ie=UTF8&qid=1416257081&sr=1-10&keywords=dsg

אני באמת לא סגור על הבעיה, נאמר לי מהמוסך בשיחת טלפון שזה המח, ושזה 10K ש"ח

יש לי טיפול לאוטו עוד מעט, אני אנסה לקבל תשובות יותר ברורות בעניין

• תוכן חדש...