Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה - PS4 או XBOX ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איכות כותרים פחות טובה?

איפה אנצארצט?the last of us? Heavy rain? גיטי שיצא הרבה זמן לפני המחשב והבלעדים שלא מגיעים למחשב?

העתיד הוא בקונסולות,עם משחקים מעולים לדעתי והיתרון לשחק מול מסך ענק ומערכת קולנוע-זאת חוויה שהמחשב לא יתן.

גם אני אוהב fps אבל לחזור עכשיו למקלדת ועכבר,מסך קטן זה שייך להיסטוריה.

Filthy console peasant. :)

8)
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא תסביר את עצמך,במקום לזרוק משפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Filthy console peasant. :)

pc master race FTW!!!

ועם זאת, אף אני אישית שוקל לקנות אקסבוקס1, זה נחמד כשחברים באים (וגם יש פורזה!).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לכל כלי היתרונות שלו מבחינת גיימינג.

מחשב יכול לתת ביצועים יותר טובים מקונסולה, אולם מחשב כזה יעלה יותר מפי 2 מקונסולה.

לשחק בטלוויזיית 55 אינץ' פול HD עם רמקולים טובים זו חוייה שונה מלשחק מול מסך, אין מה לעשות. גם עם שלט הרבה יותר נוח ולא צריך לשבת 20 סנטימטר מול המסך. לעונת זאת, במחשב יותר נוח לשחק כל משחק שיש בו יריות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שאומרים נוחות זה משהו אישי,כלא הייתה לי קונסולה לא הבנתי איך אפשר לשחק עם גויסטיק,היום,אני לא מבען איך דעחקתי עם המקלדת .

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוא תסביר את עצמך,במקום לזרוק משפט.

לא מכיר את המשפט? זה משהו די ידוע שתמיד אומרים כתגובה כאשר מישהו מדבר על ההשוואה בין PS לXBOX.

תמיד הייתה לי קונסולה מאז האיקס בוקס הראשון ה-360 ולבסוף האחרונה הPS3. כאשר אתה גודל עם הגיל ככה גם הטעם כמו שCALL OF DUTY היה נראה לי משחק מדהים ועכשיו הוא מרגיש כמו משחק ARCADE עלוב במיוחד שמשווים אותו ל BF4. הקונסולות הן ללא ספק כיף כאשר יש חברים מסביב במיוחד לאוהבי משחקי הפיפא, כדורסל, מכות, גולף(כן יש גם כאלה מוזרים). אני לא רואה את הסיבה לקנות קונסולה מהסיבה הפשוטה שבכל בית בישראל יש מחשב אז הרי אם גם ככה וגם ככה אתה קונה מחשב תשקיע את ה-400-500 דולר שלך במחשב במקום בקונסולה ותקבל מכונה שתשמיד כל קונסולה.

אני זונת גריפיקה והקונסולות לא מגיעות לזרת של המחשב ואף פעם לא יגיעו והרי במיוחד במשחקי מרוץ שהמפתחים משקיעים כל כך הרבה בניסיון להביא את הרגשת המציאות הכי קרוב למשתמש למה לקנות קונסולה???

אילו הייתי צריך לבחור כיום בין PS4 לבין XBOX? ללא ספק הייתי הולך עם ה-PS4: שלט הרבה יותר נוח (קטן, קל,TOUCHPAD). הקונסולה בנויה למשחקים ולא מנסה להיות הכל מהכל ואפילו הגודל משחק פה, כי האיקס בוקס פשוט ענק לידו.

8)
פורסם

הוויכוח בין אוהדי הפיסי לקונסולה קיים מאז ומתמיד,לכן אין טעם שוב פעם להגיד למה הקונסולה טובה יותר או המחשב.

פורסם
הוויכוח בין אוהדי הפיסי לקונסולה קיים מאז ומתמיד,לכן אין טעם שוב פעם להגיד למה הקונסולה טובה יותר או המחשב.

זאת הייתה בדיוק הסיבה להלצה הקטנה שלי :)

8)
פורסם

מנצל"ש

אנחנו כבר הרבה שנים עם PS2 והבנים (13 ו 15) משתמשים במחשב לבאטלפילד 4 (קנוי) מיינקראפט וסקיירים (מטורנט)

הקטן עכשיו מבקש PS4 בשביל אסאסינס קריד החדש ועוד כמה משחקים.

אני מתלבט האם לא לשדרג בינתיים רק ל PS3

מה שמפריע לי

- PS4 עדיין לא פריץ וכל משחק זה מאות ש"ח

- המשחק החביב עלי בקונסולות הוא גרנד טוריסמו ואין אותו ל PS4 ואלהים יודע מתי יהיה.

- ההפרש במחיר.

האם זה שווה לדעתכם

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

הסוני 3 כבר מיושן ועם הזמן יפסיקו ןצאת אליו משחקים,לכן זה ביזבוז כסף.

אני קונה משחקים מאתר קנדי vgp,כולל משלוח יוצא 217 שקל,הרבה יותר זול מאשר בארץ,כמו יש מבצעים על משחקים שהם לא הכי חדשים.

דבר נוסף,אני יכול להחליף משחקים דרך פירסום ביד 2 כמו שאני עושה,או למכור ולהוסיף כסף.

פורסם

הסוני 4 הוא region free,העניין של מכשיר אירופאי או אמריקאי משפיע על סרטי הבלו ריי בלבד.

• תוכן חדש...