Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיקוי לNOTE 4,מה הקאץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

באלי אקספרס נמכרים חיקוים לNOTE4,באפשר באזור ה230$ לקנות חיקוי עם מעבד 8 ליבות ו2 גיגה זיכרון ומסך באיכות HD 1080.

אני יודע למכשיר האמיתי מסך QHD, זיכרון 3 גיגה ומצלמה 16 מגה פיקסל.

מה הקאץ פה בעצם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איכות יצור נמוכה וחיים קצרים.

כל מי שיגיד לך אחרת שקרן.

חבל על הכסף שלך, מכשירים מלאי פגמים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש הרבה דברים שלא רשומים בפרטים היבשים ובחיקויים האלה לרוב הם יהיו באיכות נמוכה, כמו שסולל הדרך אמר.

אם אתה רוצה סיני במחיר נמוך יחסית אז ללכת כבר על הסינים מהחברות המוכרות כמו MEIZU, XIAOMI, ZTE. שם לפחות יש QA ששווה משהו.

פורסם

אותי משך מסך גדול 5.7 או 5.5,מסכי 5 אינץ אין טעם כי כיום יש לי נקסוס 5,טוב,הבנתי שעדיף להישאר עם הנקסוס,תודה,חסכתם לי לא מעט כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש ביקורות מעולות על "OnePlus One 5.5 יש לו עדשה של סוני ונראה מבטיח, מפרט חלומי. אני רק לא יודע איך המכשיר מבפנים מבחינת איכות ועמידות לעומת קוריאנים וותיקים יותר.

פורסם

אם אתה רוצה מסך גדול אז יש את ה-XIAOMI REMDI NOTE שהוא מכשיר די טוב וזול יחסית(מפרט של המוטו ג'י אם אני לא טועה). אבל הוא לא מתקרב בשום צורה לאיכות של הנקסוס.

בשביל האיכות של הנקסוס צריך לשלם, ובמקרה הזה הכי זול שאני רואה זה ה-1+1(למרות כמו שאמרו, טיב האיכות שלו לאורך זמן לא ידועה)

• תוכן חדש...