Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אני רוצה לצבוע את הגריל הקדמי בפיקנטו לצבע שחור מט

מיותר לציין שזה חייב להיות כמה שיותר עמיד

מה אתם ממליצים ומאיפה להזמין?

תמונה להמחשה

http://images.used.kia.co.uk/MercuryImageServlet-uk/servlet/media?id=5a96ac05912a292ec1a8bf55eb9fff0d&width=921&height=614

עריכה אחרונה על ידי pingvin
פורסם

הפלסטידיפ יותר עדיף במידה ואתה אולי תתחרט ותרצה להוריד את זה, אז לא תיהיה לך בעיה פשוט לקלף את הפלסטידיפ ולחזור למצב הקודם.

אבל מאותה בחינה הוא פחות עמיד הוא יכול לקבל מכה או שריטה ולהתחיל להתקלף מעצמו.

אני במקומך בשביל גריל הייתי קונה ספריי צבע רגיל מטמבור וזהו.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

פלסטידיפ הוא בעצם לא בדיוק צבע. הוא חומר. אם לדייק, זה בעצם סוג של גומי להתזה.

מהסיבה הזו אתה גם תוכל לקלף אותו אם לא תאהב את התוצאה.

קח בחשבון שהוא גם יהיה יקר יותר אפילו מצבע איכותי.

מאוד חשוב שתלמד את אופן השימוש בו לפני שאתה מתחיל. לא למהר, לפחות 3-4 שכבות, המתנה בין שכבה לשכבה.

מאוד חשוב שהשכבה הראשונה תהיה "דלילה" מאוד. כזו שבקושי רואים.

אם בסוף תחליט על צביעה, אל תוותר על פריימר כמו שהרבה עושים... לא מומלץ.

פורסם (נערך)

מחדד לגבי הפלסטידיפ מהניסון שלי.

לפני הכל! - חובה נקיון ייסודי של המשטח, רצוי מאוד מעבר עם אלכוהול מדולל רגע לפני הריסוס (ולדאוג שהמשטח יבש).

- חובה מסכה - לא כדאי לנשום את החומר (לצערי אני לא כיסיתי את דרכי הנשימה, ובמשך כל היום התעטשתי שחור מהאף כמו אחרי מסיבת טבע - סורי עם הגעלתי :) ).

- ניעור רציני של המיכל, כדקה/דקה וחצי, עד שהכדוריות נעות בחופשיות.

- מרחק ריסוס של 10 ס"מ מהמשטח.

- 2 שכבות ראשונות, תנועות מהירות וחדות, ריסוס הכי קליל שאפשר, להגיע למצב שבו המשטח מצופה כ-50%.

- לא להתעכב בשכבה הראשונה על כל סיבוב וחישור, ריסוס מיותר יגרום לטקסטורה לא אחידה בהמשך, וגרוע מכך, לסימני נזילות.

- לדאוג שהשכבה השניה תמלא את החסר, לזכור לשנות לשנות זווית ריסוס.

- לאחר מכן - מינימום 2 שכבות נוספות, תנועות ארוכות יותר, איטיות יותר, שהשכבות יהיו "רטובות".

- המתנה של רבע שעה בין שכבה לשכבה.

- בין שכבה לשכבה, ריסוס קליל של החומר אל האוויר (הרחק ממך מך הסתם), למקרה והפיה נסתמת, אחרת החומר יצא מהפיה בצורת טיפות. (בגדול כמעט ולא קורה, אם זוכרים בהמתנה בין השכבות לכסות עם הפקק ולא להשאיר את התרסיס בשמש).

- לא להרטיב את המשטח 24 שעות.

עריכה: לא שמתי לב שמדובר על גריל, ראיתי פלסטידיפ וישר קישרתי לג'אנטים :) אז עבודה פשוטה בהרבה, אך העיקרון דומה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

שיפופו, כמו שכתבת אחד לאחד. כל הכבוד על הפירוט!

בכל מקרה, לגבי קילוף החומר אז... אמממ... איך לומר, זה לא בדיוק לקלף בכזו קלות, ממש לא. החומר הזה נדבק ולא רוצה לרדת! לכן יש קצת עבודה כדי להוריד את הפלסטידיפ, אבל עם קצת רצון וקצת יכולת (וסבלנות) אפשרי להוריד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מצאתי את כפתור העריכה, בקשר לצבע רגיל

איזה צבע עליי לקנות כדי שלא ירד בשטיפות או בתנאים אחרים?

ואיזה חברה נחשבת איכותית?

• תוכן חדש...