Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש קצת זמן. רוצה לחזור לתחביב ישן. אשמח להמלצה לשקי אגרוף כבדים [כאלה שיסבלו בעיטות, והרבה] במחיר טוב. הבעיה העיקרית שאני לא רואה פתרון לבעיה שאין לי ממש איפה לתלות. אני מתלבט אם להבריג איזה וו מתחת לבניין [בחנייה] או לרכוש מעמד. הבעיה היא שמעמד מקפיץ את המחיר ל-4 ספרות וזה משהו שאני לא יכול, או יותר נכון לא רוצה, להשקיע בשק אגרוף.

יש למישהו המלצות/פתרונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה אין איפה לתלות אין תקרה? פתרון נוסף זה לתלות מוט מתח במסדרון צר או משקוף ואליו לתלות את השק

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

התקרה בבית נורא גבוהה, וגם לא בא לי לכער בית חדש עם וו באמצע חדר.

חשבתי מתחת לבניין, אבל אני מפחד שהשכנים יתלוננו שתקעו להם וו באמצע הבניין. גם מעל זה גרים אנשים בקומה ראשונה, ואני מפחד שזה עלול לגרום להם נזק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אשמח להמלצה לשקי אגרוף כבדים [כאלה שיסבלו בעיטות, והרבה] במחיר טוב.

תעבור ביציאה הצפונית מנתניה, בואכה אזה"ת הישן וכמה מטרים אחרי חניון הרכבת/מכבי אש, בסביבות 8 בבוקר.

יש שם מבחר נדיב להשכרה לפי שעה או יום, ובמחיר הנכון הם אפילו יכולים לשפץ לך את הבית כשתסיים להתעמל.

פורסם

בזמנו לקחנו בד עבה, הכנסנו בתוכו חול וקשרנו. יצא אחלה שק אגרוף.

מחיר: 0 ש"ח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דריש, היום אתה יכול למצוא את זה גם לאורך רחוב הרצל. לא צריך את אזה"ת.

שמלוב, שק פק"ל עם חול עשיתי בצבא. אני מחפש משהו קצת יותר איכותי, שלא יתקפל אחרי 9 בעיטות.

פורסם
בזמנו לקחנו בד עבה, הכנסנו בתוכו חול וקשרנו. יצא אחלה שק אגרוף.

מחיר: 0 ש"ח.

+1

בצבא, עשינו את זה עם קידבג ב' (השק) ויצא אליפות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מילוי חול הופך לכלכל דחוס שאני לא חושב שמישהוא יוכל לבעוט בו אחרי זמן מה.

שק אגרוף ממלאים בשאריות בד בלבד, דוחסים אותם וזה מעניק גם מאסה וגם נוקשות טובה לשק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תכנס לפורום ממשלת ישראל ופקידי האוצר - הם מוצאים כל שנה שק אגרוף חדש, בטח מוכרים את הישן במחיר שפוי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...