Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיקו לדבר על יבוא מקביל.

אין כזה דבר יבוא מקביל של מכוניות בכול העולם.

בכול מדינה יש נציגות של יצרן, לפעמים היצרן עצמו וזהו.

לא רוצים מזדה ביבוא של דלק קנו טויוטה.

תבדקו מחירים של מכוניות באנגליה שהם בייצור מקומי.

בחלק גדול של המכוניות אם תורידו את מחיר המיסוי בארץ תראו שבאנגליה המחיר הרבה יותר יקר.

אתם לא יוכלים להשוות מחירים לארה"ב.

בארה"ב יש יותר מ 300,000,000 תושבים, דגם שמוכרים בארץ 1000 בשנה, בארה"ב מוכרים 100,000 אז גם המחיר יותר נמוך.

לפני כמה זמן דובר עם יבוא מקביל שסינים עושים מארה"ב והיצרנים עושים הכול בשביל לחסום אותם. (אני מחפש את הכתבה)

כל יבוא מקביל שיעשו לארץ לא יהיה באישור היצרן מה שאומר שעדיף שלא נקנה את המכוניות האלה.

המחירים בארץ יקרים בעיקר בגלל מיסוי שאין סיכוי שירד בגלל שזה מקור הכנסה גדול של המדינה.

אייל

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסופרב זה בכלל רכב עם אזור חיוג אחר.

כניראה שאו שהמדד למרווח שונה ואולי גם הגובה שלנו.

אני כמעט כמו גורדן 1.70.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוא ניראה האם בסופר מיני מלפני עשור היה את האיבזור הזה כשהוא היה חדש:

חיישני תאורה?גשם?מערכת מולטמדיה?מצלמת רוורס?בקרת שיוט?בלוטוס? שליטה ממהגה?הגה וידית הילוכים מעור?בקרת אקלים דיגיטלית?

תראה לי סופר מיני שהגיע עם כזה איבזור? או משפחתית אפילו?

כל פעם כשנושא האיבזור ברכבי מיני (מיני וחצי?) עולה אני לא יכולה שלא לחשוב על הקבלה לדירה משופצת ומאובזרת בשיכון ישן. אז יש לך ריצוף נוצץ, מקלחון יפה, ברז נשלף במטבח אבל אתה עדיין גר בביניין ישן.

זה שהוסיפו לרכב כמה צעצועים אלקטרוניים לא הופך אותו לרכב טוב יותר.

אני מסכימה עם מה שDJI כתב, זה שבארץ אנשים משלמים 80 אלף ש"ח על ה"חבילה" הזאת וחושבים שעשו עיסקה מדהימה זה בעצם הפסד של כולנו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אפשר להתלונן עד מחר,זה מה שיש לנו,ואלו המחירים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נכון מאוד,ברכבי יוקרה,אבל לא בסופר מיני,לכן מה שרשמת מצדיק את מה שאני אומר,שהאיבזור של הספייס היום לעומת סופר מיני לפני עשור הוא הבדל ענקי.

אני לא מסכים, איזה הבדל ענקי? איפה הפינוק? לא היה ולא יהיה ברכבי עולם שלישי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ההבדל הענקי שמה שפעם קיבלת ברכבי יוקרה כמו שאתה אומר מבחינת איבזור היום אתה מקבל ברכבים זולים.

וזה צעד מאוד גדול.

מעבר למערכות הבטיחות והבטיחות עצמה שהשתפרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איבזור זה חרטא כי הרבה מזה מותקן בארץ. אתה יכול לקנות פיאט אונו בעשרה שקלים ולהתקין בה את כל האיבזור שיש היום במכונית מודרנית. ההבדל היחיד הוא בבטיחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בוא ניראה האם בסופר מיני מלפני עשור היה את האיבזור הזה כשהוא היה חדש:

חיישני תאורה? אין צורך, אני נוסע עם אורות דרך (לא LDR וכו') כל הזמן. גשם? בישראל של גשם שבוע נטו בשנה? מערכת מולטמדיה? מצלמת רוורס? הסיני באלפיים ש"ח שמותקן באיכות הרכבה ישראלית? בקרת שיוט?בלוטוס? דיבורית עליבבא? שליטה ממהגה?הגה וידית הילוכים מעור? שוב, אלפיים ש"ח באוטו-אלגנס בקרת אקלים דיגיטלית? יש לי כזו ברכב החדש שלי, עד עכשיו לא הבנתי במה זה כל כך עדיף על בקרת אקלים מכנית למעט העברה מהירה למצב יבוש חלון קדמי.

תראה לי סופר מיני שהגיע עם כזה איבזור? או משפחתית אפילו?

ולשם כך לשלם עוד 40 אש"ח או יותר? לטעמי מבחינת עלות/תועלת זה תשלום גבוה מדי.
פורסם (נערך)

המערכת שם היא לא סינית אלא של jvc.

הדיבורית עובדת טוב.

מעבר לזה אתה משלם על בטיחות,אחריות ורכב חדש

הנה אתה גם קנית,למה לא קנית משומשת?

גם אני הייתי רוצה לקנות איזו פלואנס דיזל חדשה ב80 אבל מה לעשות,בארץ 80 אלף לרכב אוטומטי חדש כמו המיני,מיקרה והספייס זה זול.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

הוא גר בארץ?

פורסם

אז לא הבנתי את הנקודה שלך בקשר להחלטה לקנות מרצדס משומדת ולא רכב חדש?

פורסם (נערך)

בחירת רכב זה פשרה. פשרה של שנתון, סוג רכב, אבזור מחיר וכד.

גם ברכבים חדשים אפשר באותו טווח מחירים למצוא רכבים יותר טובים ופחות טובים. בסופו של דבר נוסעים לא על אבזור, אלא על רכב ומערכותיו. לכן אני חושב שכדאי להתמקד בטיב הרכב גם אם זה אומר להתפשר על אבזור מסויים לטובת נוחות, אחיזת כביש, בטיחות (בטיחות אקטיבית לא נמדדת במבחן ריסוק, כאן אחיזה משחקת תפקיד) ועוד. ברור שמוסיפים צעצועים כמו מערכת מולטימדיה לרכבים שהיו לא הולכים טוב על בסיס פרמטרים אחרים יחסית למתחרות - רכבים שמיועדים לעולם השלישי מראש זולים, לכן כדי למכור אותם יקר, יש מרווח שיווק משמעותי שמאפשר להוסיף בהפרש אבזור רב.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...