Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגתי בספייסטאר,אבל אם היא בקצת מזכירה את מכוניות המיני, אז בחיים לא הייתי משלם 80 אלף על רכב כזה. אם אני רוצה רכב שמרגיש כמו רכב של שנות ה 90, אז יש מלאי כזה גם ב 15-20 אלף.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון,ויש גם מוסכים,בטיחות פחות טובה,איבזור פחות טוב.

אתה משלם פחות מקבל פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוסכים- ההיסטוריה שלי שעומדת על 5 רכבים במחירים 12-20 אלף, אומרת אחרת.

בטיחות- לא יודע כמה משמעותי 4 כוכבים ב-2014 לעומת 4 כוכבים ב-2003-2005.

איבזור- לא מכיר, אז לא רוצה סתם לדבר.

אני רק יודע שבמידה והייתי רוצה לשלם 70-80 אלף על רכב, בהחלט לא הייתי רוצה להתנייד במשהו שמרגיש כמו פונטו/פנדה שעולות 1/7 מאותם רכבים

פורסם
לצערי, לאט לאט, אבל אנחנו בהתדרדרות בכיוון הזה. לא פלא שהולכים פה לא רע רכבים שהראש תוכננו למדינות עולם השלישי וזה עוד נקרא רכב סולידי.

פעם היה סטנדרט 1600 אוטומט, היום רבים קונים רכב מיני. שלב הבא יהיה טאטא נאנו - משפחתית קטנה וסוזוקי סטייל זאת שמדברים כאן בשרשור בתור רכב משפחתי גדול. בקרוב על הכבישים ניראה טאטא נאנו ומרצדסים מפוארות חדשות. כי לא יהיה מי שיכול להרשות לעצמו רכב רגיל.

המזל הוא שישראל אימצה את התקינה האירופאית, ולכן זבל מוטורי בהגדרה לא יכול להגיע לכאן.

כמו שכתבו כאן אנחנו מכירים את הרכבים המיועדים לשוק האמריקאי והאירופאי. לכל היצרנים יש ליינים שלמים שהם מציעים למדינות או יבשות, לרוב הדגמים שם שונים משמעותית מאלו המוכרים לנו על אף שהם נושאים לעיתים שמות זהים, וטוב שכך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחינת אמינות אין מה להשוות רכב חדש לרכב בן עשר.

גם אם אצלך לא היו בעיות,הסיכוי לרכב בן 10 הרבה יותר גדולים.

מבחינת בטיחות יש המון הבדל,תיכנס לeuroncap ותיראה.

מבחינת איבזור אין מה לדבר,שמיים וארץ.

כול אחד והטעם שלו,אתה לא תשלם על רכב קטן 80 אלף אחרים כן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המזל הוא שישראל אימצה את התקינה האירופאית, ולכן זבל מוטורי בהגדרה לא יכול להגיע לכאן.

זה באמת מזל, אני בטוח שזה הציל לא מעט חיים. אבל בכל זאת, מגעים לכאן רכבים כמו: סיטרואן אליזה, פיג׳ו 301, טולדו, ראפיד, ספייס סטאר, אטרז׳, בעבר הגיעה קליאו סימבול, אבאו ״ביג״ ועוד כל מיני יצירות שמיועדות לטיילנד, הודו, מזרח אירופה וכד׳. בקרוב מגיעה דצ׳יה.

אני לא יודע אם לשמוח שהמבחר נעשה מגוון יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה לא מראה על מצב השוק הרכב,חלק מזה הוא המצב הכלכלי,אנשים רוצים רכבים עם אחזקה זולה וחיסכונים וחלק מבינים שלא באמת כול אחד צריך משפחתית.

עכשיו למה אני הפסדתי?

ב80 אלף אני קונה רכב חדש עם אחריות,זול לאחזקה וחיסכוני,מאובזר,מה רע?

והרבה חושבים ככה,זאת הסיבה שהשוק הזה נמכר טוב.

הפסדת את היכולת לקנות רכב שמיועד לשוק מפותח במחיר שצריך להיות לו בשוק מפותח.

במקום זה אתה מקבל רכב שבמקור בתכנון שלו הוא למדינה מתפתחת, עם כל המשמעויות והחסרונות של הדבר, במחיר של רכב לשוק מפותח.

ועם כל הכבוד לESP, אפשר להתקין אותו בכל רכב ולהתחיל שיווק בארץ, אולי גם לזרוק בפנים כמה כריות אוויר בשביל האווירה. את מבנה הרכב והתכנון שלו בעת תאונה אי אפשר לשדרג בכניסה לארץ.

עצם העובדה שאתה בתור קונה לא מבין מה הפסדת ועוד רבים אחרים כמוך אומר משהו על השוק שלנו, אני בטוח שאתה נהנה מהרכב, הוא מאובזר ובעל אחריות מהיצרן. אבל לא פה נמדד רכב. אני בטוח שאם היתה לך אלטרנטיבה טובה יותר באותו המחיר היית בוחר בה בלי לחשוב פעמיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נראה שהמנוע יושב מקדימה.

למה על כן לטרוח וברכב שכזה להעביר את ההנעה לסרן האחורי?

זה לא מסבך ומייקר את העסק לשווא?

פורסם

מבחינה הגיונית בלבד ומבלי להכיר את הרכב הספציפי- הוא נראה לי כרכב שבנוי בראש ובראשונה כמיני וואן להעמסת ציוד מאחור, וזו פשוט גרסת נוסעים שלו עם דלתות ומושבים אחוריים.

במקרה הזה הוא חייב להיות בעל הנעה אחורית כדי שיצליח לסחוב את משקל הציוד שמתרכז בחלק האחורי של הרכב.

לכן כנראה תוכנן מראש עם הנעה אחורית.

פורסם

נראה כמו רכב שלא הייתי רוצה לבצע איתו תמרון חירום חו"ח. סיכוי להתהפכות נראה די מבטיח.

גם מזכיר באופן די מזעזע את הסובארו E10 שנראו פה ושם בכבישי ישראל עד לא מזמן.

פורסם
זה באמת מזל, אני בטוח שזה הציל לא מעט חיים. אבל בכל זאת, מגעים לכאן רכבים כמו: סיטרואן אליזה, פיג׳ו 301, טולדו, ראפיד, ספייס סטאר, אטרז׳, בעבר הגיעה קליאו סימבול, אבאו ״ביג״ ועוד כל מיני יצירות שמיועדות לטיילנד, הודו, מזרח אירופה וכד׳. בקרוב מגיעה דצ׳יה.

אני לא יודע אם לשמוח שהמבחר נעשה מגוון יותר.

גם הרנו פלואנס לא מיועדת לשוק המערב אירופאי, היא מיועדת יותר לשווקים של מזרח אירופה, מדינות פחות מפותחות וכו'.

דייהולטים נמכרו גם באירופה תחת דייהו או תחת אופל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני הייתי מעדיף לקנות רכב מנהלים בכזה תקציב בארהב,אבל זה מה שיש ולא רואה איך זה ישתנה.

פורסם
גם אני הייתי מעדיף לקנות רכב מנהלים בכזה תקציב בארהב,אבל זה מה שיש ולא רואה איך זה ישתנה.

כשהמדינה תפתח את השוק לתחרות חופשית ותשבור את מונופול היבואנים על המותגים שלהם, אז המצב ישתנה.

פורסם

במדינה שרמות המיסוי בה הזויות - גם התחרות העזה ביותר לא תוריד את המחירים לרמה שאנחנו מייחלים לה.

הדבר היחידי שאולי ייצא מזה - זה שירות עדיף קצת.

ובפעם המיליון - החברה שתביא בייבוא מקביל את דגמי ואג תעשה כאן חיל.

• תוכן חדש...