Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקול סט של PHD איטליה, שנותנים תוצאה של איכות סאונד מדהימה במיוחד עם מכשיר היי אנד והגברה טובה.

אני עובד עם אקליפס 7200, סט של PHD 6.1 PROKIT, ואלפיין PDX 5 כמגבר, היה לי סט של אילייט בעבר, חד משמעית הסט הזה נשמע לא פחות ממדהים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש סט של PHD למכירה כאן ביד 2 אם כבר מדברים על זה - חבר הפורום גיל מזרחי. (הידוע כיורש העצר למורשת פולין)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, ראיתי. מה שמוזר זה שהמחיר שלהם בחו"ל נחתך משמעותית (סביב 250$) שבעבר היה משמעותית יותר גבוה.(phd fb 6.1 kit pro) מישהו יודע למה?

פורסם

ועכשיו כל מי שקורא את השרשור הזה גם כן מודע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מחפש סט קומפוננט קדמי שמסוגל לבעוט מצד אחד אך גם לשמור על צליל נקי ובהיר.

התקציב שלי הוא עד 1,500 ש"ח.

המלצות?

לי זה נשמע מקרה קלאסי של הייבריד אודיו קלאורוס. הוא בועט כמו לוחם טאיקוונדו בו בזמן שהוא מספק בהירות טובה מאוד ופירוט מרשים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

פלוס אחד רציני ביותר - מצטרף לעופר.

הקלארוס הוא פחות או יותר נינג'ה!

סט ישן וטוב במובן הזה שלעולם לא מפסיק להפתיע - פוקל K2P

Pioneer TS-X150

פורסם

ההייבריד אודיו קלארוס לטעמי חדים מדי, ולי הם צרמו באוזניים במספר הזדמנויות ששמעתי אותם, על מספר סט אפים, הצליל של הטוויטרים שלהם חותך את האוזן בהרבה מקרים, לי אישית זה צרם.

שוב צריך לשמוע כמה סטים ולהחליט, אני הבאתי את הPHD דרך דילר סלובקי במחיר נמוך, כולל שילוח, סאונד לא פחות ממדהים. בעתיד אין לי ספק שגם סאב מהסדרה שלהם יהיה לי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אמרתי לא פעם (כתבתי בעצם) בפורום שצריך לדעת לעבוד עם טוויטרים של HAT ואיך לרסן אותם - ברגע שעושים את זה - הם לא פחות ממדהימים - סופר מפורטים, לא צורמים - נעימים לאוזן ועדיין שומרים על אופי בהיר וברור.

אבל לא לכל אחד יש את היכולות עיבוד האלו במערכת שלו ולא כל אחד רוצה להכנס לבניה עצמאית של קרוס פסיבי ובגלל זה כשמדובר בHAT גם כן חייבים לשמוע.

המידבאסים שלהם והמידריינג'ים שלהם מעולים בעיניי - הטוויטרים - צריך לדעת לעבוד איתם אבל גם כן מדובר באלמנטים טובים מאוד עד מעולים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...