Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עדיף לבטח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה ייצא יותר זול,

ביטוח על שם בן אדם ללא עבר ביטוחי -כמו נהג חדש

או ביטוח על שם אדם עם עבר ביטוחי עם 3 שנות ביטוח לפחות אבל יש לו 2 תביעות באותה שנה

איפה המחיר יהיה סביר יותר ?

תודה

פורסם

אוקיי

עוד לא נרכש הרכב ויש התלבטות על מי לרשום את הביטוח ואת שם בעל הרכב

מה עדיף ?

עם עבר ביטוחי ו 2 תביעות או ללא עבר ביטוחי ?

פורסם

אתה יכול להכנס לאתר wobi ולעשות השוואה, תרשום את אותם הפרמטרים עם האפשרויות של ביטוח עם עבר של תביעות וללא עבר ביטוחי ותראה מה יותר יקר.

ביטוח תלוי בהרבה גורמים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
הביטוח צריך להיות על שם בעל הרכב.

שטויות במיץ. כל אחד יכול לקנות ביטוח על כל רכב ברשות בעל הרכב. הדבר היחידי שחשוב הוא שכל נהגי הקבע של הרכב יהיו מכוסים בביטוח.

פורסם

מה הכוונה מה עדיף יותר, מבחינה כספית? תבדוק בעצמך, הכי נוח:

http://tinyurl.com/lul4bob

הערה קטנה, כן חשוב לצבור עבר ביטוחי של מינימום 3 שנים אצל כל נהג.

במקרה שלי לדוגמה, אם היה לי עבר ביטוחי של 3+ שנים, אז מקיף+חובה היו עולים לי 4346 ש"ח הצעה הכי זולה. בגלל שאין, הביטוח הכי זול שמצאתי בעסקה רגילה עולה 6334 ש"ח, זול יותר יעלה לי 5300 ש"ח רק בגלל שאני קונה רכב חדש מהיבואן והם יעשו לי הנחה. אבל מזל שאני עובד מדינה, כך שאבטח דרך הראל ב-4300 ש"ח. מבחינת נתונים אגב, אני בן 27, ללא עבר פלילי/שלילות/דוחות, וותק רישיון 2.9 שנים, רכב מיצובישי ספייס סטאר אוטומט 1.2 שאקבל עוד פחות מחודש.

פורסם
שטויות במיץ. כל אחד יכול לקנות ביטוח על כל רכב ברשות בעל הרכב. הדבר היחידי שחשוב הוא שכל נהגי הקבע של הרכב יהיו מכוסים בביטוח.

יש דבר שנקרא זיקת ביטוח, תבדוק לפני שאתה יורה שטויות מהמותן ומבלבל סתם אנשים.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

זיקת ביטוח? אתה רציני? אם אני רוצה לבטח את הרכב של חבר שלי, נראה לך שלא יתנו לי? כל הקטע הוא שבעל הרכב חייב להסכים, לא מעבר לזה.

פורסם

יש מדינות בהן זיקת הביטוח קיימת. דומני שבארץ אין יותר דרישה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...