Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שחוזרת על עצמה לעיטים דיי קרובות,יש לציין שלא תמיד.

נקישות מהמטלים בצד ימין הקדמי של הרכב בזמן כניסה לבור,במפר או כל דבר אחר בסגנון,מה שכן מרגישים את הבלימה כרגיל,האוטו לא קופץ או משהו,גם בדקתי ע"י לחיצה על האיזור והאוטו חוזר ללא תנודות.

מה יכולה להיות הבעיה?

sani

פורסם

האם הנקישות חוזרות גם בסיבובים?

ובעצם, מה זה אמר שכשאתה נכנס לפניה או כיכר (ואני מדבר פניות חדות בעיקר)

ופשוט יש לך נקישות מכיוון הגלגלים (בדקתי ציריות והכל תקין שם)?

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם
תופעה שחוזרת על עצמה לעיטים דיי קרובות,יש לציין שלא תמיד.

נקישות מהמטלים בצד ימין הקדמי של הרכב בזמן כניסה לבור,במפר או כל דבר אחר בסגנון,מה שכן מרגישים את הבלימה כרגיל,האוטו לא קופץ או משהו,גם בדקתי ע"י לחיצה על האיזור והאוטו חוזר ללא תנודות.

מה יכולה להיות הבעיה?

תושבת בולם בלויה/קרועה, בולם שהלך לעולמו, בעיה באחד מרכיבי המתלה ו/או ההגה (ז"א בוקסות למוט מייצב, זרוע הגה, תפוחים, תפוח פרונט וכד').

כל החלקים הללו חשופים למכה בזמן שהרכב נכנס לבור - ואם יש חופש באחד מהם כתוצאה מהמכה או תזוזת הגלגל זה עלול להתבטא בנקישה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ומה האשלכות של הזנחה של זה? יש גם נקישות מהגיר אבל זה בלי שום קשר,מה האשלכות של הזנחת נקישות מהגיר(בהנחה שהוחלפו 2 תושבות)

sani

פורסם
ומה האשלכות של הזנחה של זה? יש גם נקישות מהגיר אבל זה בלי שום קשר,מה האשלכות של הזנחת נקישות מהגיר(בהנחה שהוחלפו 2 תושבות)

אם מדובר במשהו בטיחותי, זה יתגלה בטסט.

מעבר לזה שנקישות כאלה זה מטרד, עדיין מדובר במערכת פרונט וכדאי לוודא את תקינותה. אני ממליץ על בדיקה בסיסית במוסך ע"מ לוודא מהיכן זה מגיע . אם יש לך את הידע, תדע לבדוק גם בעצמך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק לצערי אתה קצת טועה, בטסט הם לא תמיד מתיחסים לזה, אני עם בולמים אפשר להגיד גמורים, יש נקישות גם כן והתרסקויות לבורות ועברתי טסט. וחבל שעברתי!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איציק לצערי אתה קצת טועה, בטסט הם לא תמיד מתיחסים לזה, אני עם בולמים אפשר להגיד גמורים, יש נקישות גם כן והתרסקויות לבורות ועברתי טסט. וחבל שעברתי!

לא זכור לי שמרכיבים בטסט פלומבה על רכיב כלשהו ברכב (מלבד מערכת ההזרקה בדיזל) המונעת ממך החלפת חלק עד לטסט הבא :idea:

פורסם

בולמים לא נבדקים בטסט למעט בדיקה ויזואלית שאינה מעידה על כלום, כל השאר נבדק יסודית. אני מהמר שהבעיה לא בבולמים (גם אם הם גמורים).

לנקישות, כמו שציינתי קודם, יש אלף ואחת סיבות כשבין הראשונות לרוב מדובר במוטות קישור למוט מייצב (או כל סוג אחר של חיבור למוט המייטב) שמפתחים חופש ותושבות בולם בלויות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וזה נכון שזאת גם הבעיה במקרה הבא? נותנים גז, מרגישים שהאוטו מקבל בעיטה אחורה. וכשעוזבים את הגז מרגישים בעיטה קדימה.

in the face

with a chair

פורסם
לא זכור לי שמרכיבים בטסט פלומבה על רכיב כלשהו ברכב (מלבד מערכת ההזרקה בדיזל) המונעת ממך החלפת חלק עד לטסט הבא :idea:

זה לא מונע ממני ואני אכן אחליף בקרוב (פשוט יש לי עוד דברים מסביב לבולמים וזה סכום לא קטן), אבל לא כולם שמים לב לרכב שלהם כי מבחינתם זה פח עם מנוע ולא יותר, לכן לא כולם באמת יחליפו בולמים.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...