Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה לנצל את המדינה "המסכנה" שלך ולקחת תקן של התמחות, לבזבז זמן וכסף לרפואה אם אתה גם ככה מתכוון לחזור לשם?

אם כ"כ טוב שם תעשה את ההתמחות שם ותהנה מהרכב ומהחיים שם.

באופן אישי אני מצפה מאותם אנשים שהמדינה כן משקיע בהם שישקיעו "קצת" בחזרה

כל יום אני שואל את עצמי: -באירופה יכולתי כבר יכולתי להתחיל לעבוד בתור רופא

-באירופה השכר ההתחלטי שלי הוא הרבה מעל לישראלי

-באירופה הוצעות המחיה הרבה יותר נמוכות

אני כנראה אסיים את ההתמחות שלי בארץ ובשניה שאני מומחה אני כנראה אעזוב לאירופה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתוך רשימת אינסופית של מטלות שביצעתי עבור המדינה שלא אפרט אותה כעת, מלבד בירוקרטיה, שביתות, טריקות דלת בפרצוף, מחירים הזויים של כל דבר אפשרי, ויחס משפיל ומזלזל בכל מקום לא היו דברים חיוביים של ממש...

אתה צופה מדי פעם גם בטלוויזיה? אולי אתה לא חי פה...

לידעתך ובמקרה שלא ידעת, אפילו חייל מסכן שנותן הכל, אפילו את חייו בשביל המקום הזה, מתגמלים אותו במשכורת רעב. פשוט בושה.

אז האנשים האלה{לפחות} משקיעים יותר מקצת, ומה הם מקבלים בתמורה? אההה... כן. חלק קטן מהם חיים בחו"ל.

עכשיו בקשר לאדון עם המרצדס. מה בדיוק ציפית שישקיע? מכס? הובלה? ביטוח? מס קנייה? מע"ם? הוצאות רישוי? מכון התקנים? אתה לא מבין שמחירי הרכבים כאן הם בלתי נסבלים אולי?

פורסם
אז למה לנצל את המדינה "המסכנה" שלך ולקחת תקן של התמחות, לבזבז זמן וכסף לרפואה אם אתה גם ככה מתכוון לחזור לשם?

אם כ"כ טוב שם תעשה את ההתמחות שם ותהנה מהרכב ומהחיים שם.

באופן אישי אני מצפה מאותם אנשים שהמדינה כן משקיע בהם שישקיעו "קצת" בחזרה

המדינה לא תשקיע בי ולו שקל אחד בכל ההתמחות שלי ההפך הוא הנכון המדינה מרוויחה פי כמה וכמה עלי עם שכר העבדות במשך כל תקופת ההתמחות (אני לא מזכיר את שנת הסטאג שהיא בכלל שכר של עובד מקדונלדס). הסיבה שבגללה אני אעשה את ההתמחות שלי פה היא רמת הרפואה הנוכחית שיכולה לתת לי שם טוב בתחום העבודה הרצוי.

אני בתור סטודנט שלמד בחו"ל רפואה כולי רווח מטורף למערכת הרפואית בארץ ולמדינה שעשתה אפס השקעה ורווח מקסימלי. אז הנצלן פה זו המדינה.

8)
פורסם

הרכב יעבור לגור ברומניה שבוע הבא. עלי לשלם מס ייבוא של חמש מאות יורו אבל זה זניח לעומת הייבוא לארץ.

אוח אוח רומניה אהובתי :)

8)
פורסם

אלפי סליחות! הבעיה היא שחברה שלי מסיימת לעבוד יחסית מאוחר אז הכל חשוך מחר היא מסיימת ב-12 אז יהיו תמונות עד אז:

dsc_0067.jpg

8)
פורסם

למה, דווקא תמונה מאוד יפה, ממחישה את הלד הנאים ביותר אבל כמו שאחרים כבר אמרו עדיף לך להשאיר אותה שם שתחכה לך או משהו כזה- באמת חבל לשלם כל כך הרבה מס עליה בעיקר אם תהיה כאן רק שנה שלא לדבר על דפיקות וכו'...

פורסם
בארץ גם רופאים כותבים בלי טעיות כתיב .... אולי המקום שלך באמת לא בארץ.

לו המקום שלך היה בארץ אולי גם היו לך ציונים שמאפשרים לך להתקבל ללימודים כאן ולא לעבור למדינת עולם שני כמו רומניה.

אני מתנצל על שגיאות הכתיב אבל עברית איננה השפה העיקרית שלי. אני דובר וכותב ארבע שפות וללא ספק העברית היא הכי חלשה שלי.

דוקא היו לי את הציונים להתקבל בארץ והייתי אפילו בשלב הראיון אבל שם נפלתי מסיבה שלא ידועה לי.

אז במקום לבזבז שנה נוספת בלנסות להתקבל התחלתי בחו"ל, נכון היה יותר יקר אבל גם החוויה היא מאוד שונה ומאוד מהנה לפי דעתי.

רומניה היא אמנם מדינת עולם שני בהרבה תחומים אבל בהרבה מקומות היא משאירה אבק למדינתנו הקטנה.

לגבי תוספות הרכב:

AMG package

Night package

AMG rims

Darken window back

Harman kardon sound system

Panoramic roof

Bixenon headlight

Light package

Mountain grey

Storage package

Arm support back

8)
פורסם
בארץ גם רופאים כותבים בלי טעיות כתיב .... אולי המקום שלך באמת לא בארץ.

מה אתה אומר?!

כל אדם שני בארץ רושם עם שגיאות כתיב - החל משוטרים ועד רופאים. ניחא שגיאות כתיב, 90% מהרופאים בארץ רושמים בצורה כל כך עקומה שלא תבין מילה.

פורסם
למה, דווקא תמונה מאוד יפה, ממחישה את הלד הנאים ביותר אבל כמו שאחרים כבר אמרו עדיף לך להשאיר אותה שם שתחכה לך או משהו כזה- באמת חבל לשלם כל כך הרבה מס עליה בעיקר אם תהיה כאן רק שנה שלא לדבר על דפיקות וכו'...

בוודאי ובוודאי שאני לא מתכוון לשלם 114% מס זה מגיע למחיר של GT-R כבר. אני אהיה כאן יותר משנה יותר לכיוון של השבע שנים.

בנתיים יש לי פיאט 500 קטנה והיא תספק אותי עד שארגיש צורך ביותר כוח. קצת קשה עם 100 כ"ס יחסית ל244 של הלקסוס אבל היא חסכונית וקל להחנות אז נסתדר.

8)
פורסם (נערך)

האם אתה יכול לבקש החזר על המע״מ משבדיה? ד״א המס יוצא 226000~, לא. 400000

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בארץ גם רופאים כותבים בלי טעויות כתיב .... אולי המקום שלך באמת לא בארץ.

לו המקום שלך היה בארץ אולי גם היו לך ציונים שמאפשרים לך להתקבל ללימודים כאן ולא לעבור למדינת עולם שני כמו רומניה.

12345

פורסם
האם אתה יכול לבקש החזר על המע״מ משבדיה? ד״א המס יוצא 226000~, לא. 400000

אכן, כאשר אני רושם את הרכב ברומניה על שמי אני מקבל מסמך שאותו אני שולח לשוודיה ואקבל החזר חלקי על כספי המיסים ששילמתי על הרכב.

לארץ זה פשוט לא שווה להביא את החמודה.

8)

• תוכן חדש...