Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב דרך ביונדאי I25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך, נמתין לתגובה של פותח"ש לאחר תיקון הצג שלו, כשיצבור ק"מ

ויעדכן לגבי התופעה ולגבי צריכת הדלק.

אם זה קיים אצלו, אני סבור שהוא ישים לב לזה די מהר.

כמו כן, אם יציין שצריכת הדלק שלו סבירה (בעיקר העירונית), אהיה סבור שבוצע שינוי

כלשהו בדגם.

פורסם

בינתיים החלטתי לצלם בנייד את הק"מ בזמן התידלוק, על מנת לחשב צריכה מדוייקת, ולא להמתין עד אחרי התיקון.

עד אז, האם ההגה אמור להיות כל כך קל?

כלומר סטייה מינורית של ההגה בכביש החוף והרכב יש סוטה.

פורסם

ביונדאי שלי (i20 שנת 2009 מנוע 1400 אוטומט) אני מגיע ל 1:15-1:16 כאשר 70% מהנסיעה בין עירונית ככה שהנתון הגיוני לדעתי (אני לא מסתמך על המחשב אלא בודק בעצמי ע"י חלוקת הק"מ שנסעתי מתדלוק אחרון בליטרים שהרכב צרך).

מדובר ברכב מודרני לא באיזה משפחתומטית משנות ה 80'.

פורסם
ביונדאי שלי (i20 שנת 2009 מנוע 1400 אוטומט) אני מגיע ל 1:15-1:16 כאשר 70% מהנסיעה בין עירונית ככה שהנתון הגיוני לדעתי (אני לא מסתמך על המחשב אלא בודק בעצמי ע"י חלוקת הק"מ שנסעתי מתדלוק אחרון בליטרים שהרכב צרך).

מדובר ברכב מודרני לא באיזה משפחתומטית משנות ה 80'.

אצלך מדובר במנוע אחר וגיר אחר, כך שזה לא רלוונטי.

אני לא מתפלא מהנתון כנתון, אני מגיע לצריכה בינעירונית טובה יותר עם רכבים אחרים.

הרכב הספציפי הזה במשך כ 15,000 ק"מ הצליח לעבור את ה 1/10 פעמים מועטות בלבד.

מצד שני, בצריכה בינעירונית-מהירה ורגועה בלבד, ניתן לקבל צריכה כמו שפותח"ש כתב, אבל ברגע

שנכנסים לעיר הרכב הזה מתחיל לבלוע דלק.

צריכה עירונית בלבד מגיעה ל 1/5-6 ויותר גרוע גם לפי מחשב הרכב (20+ ליטר ל 100 ק"מ).

כפי שכתבתי, אשמח אם לאון יעדכן בהמשך לגבי צריכה הדלק שלו בהדגשה על הצריכה העירונית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון,

הכפתור תוקן, ובוצעו 3 תידלוקים:

1/13 בנסיעה חסכונית פחות.

1/13.8 בנסיעה רגילה.

ולהפתעתי בנסיעה משולבת (בינעירוני 120+-), כולל גם עמידה בפקק בחורב בחיפה, יצא 1/14.8 כולל מזגן!

לא הרגשתי שנסעתי בצורה חסכונית יותר על המיכל האחרון ובהחלט זאת הייתה הפתעה.

זה מדהים אותי שרכב עם מנוע חלש וקטן יותר ממזדה 3 (דור 1 ו 2), מרגיש חזק יותר (הודות לתיבה המצויינת), חסכוני ב 20% ולא נופל מבחינת פרקטיות, מרווח פנים ותא מטען.

• תוכן חדש...