Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשואים + מינוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי חן מנסה להגיד פשוט שהבכי , המרמור והכעס (המוצדקים דרך אגב ) על המדינה , לא באמת מועילים וכנראה לא ישנו דבר בתקופה הקרובה והבינונית.

אנשים צריכים לקחת אחריות כלכלית על חייהם ולנסות לשנות את עתידם לטובה .

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק בכלל שאנשים חייבים לקחת אחריות על מעשיהם ועל חשבון הבנק שלהם אבל המצב הולך ונהיה יותר קשה. אם יימשך כך נגיע למצב שעשירון שמיני יאכל לחם ישתה מים ועדיין יהיה במינוס.

בממוצע, כיף פה. בתכלס אנשים מתקשים לגמור את החודש.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3643762,00.html?ref=ynet

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כיף פה מאיזה בחינה? מזה שאתה חושב אם לקנות כוס קפה בחוץ או להשאיר את הכסף בכיס, כדי שתסגור את החודש? הנתונים האלה שקריים, וכואב לי בלב שאני קורא את זה ומשקרים לי בפנים, כשאני יודע שהכל שקרי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
ישה,

תאר לך איפה היינו אם רק היינו מצליחים להעלים לאנשהו (רחוק. ירדן או סוריה או עירק) את העשירונים 1-7 כולל 7.

שיחיו כאן רק עשירונים 8-10.

היה כאן מדהים!

:roll::wink:

לדעתי יהיו לנו כאן שוב עשרה עשירונים.

מה דעתך?

אומר זאת כך

יש כאן הרבה תחלואים אמיתים והרבה מלאכותיים

ויש לנו כאן עם קשה עורף שבמקום לשרוף ולנתץ הוא יוצא להפגנות שאמנים מופיעים בהם.

למחאות הייתה השפעה אבל לא מספקת.

קצת סוציאליזם לא היה מזיק כאן כי הקפיטליזם החזירי מוליך אותנו לאבדון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסוציאליזם נרצח יחד עם יצחק רבין ב04.11.95, לצערי הרב, למרות שמשנתו הבטחונית הייתה בעיניי שנויה במחלוקת, המגמה הסוציאלית שלו הייתה לא פחות ממצויינת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כל אחד תמיד מביא את הדוגמא שלו, איך אצלו המשכורת עלתה וסה"כ לא רע לו, או איך אצלו השכ"ד חונק ולמרות משכורת של 10K הוא לא חוסך מאומה.

הוריי עלו ב-94.

התחילו לעבוד במפעל מרקים תמורת שקלים בודדים (שכר מינימום), לאחר שנה קנו דירה קטנה ממכרז של עמיגור, עם משכנתא של 97 א' ש"ח בריבית זכאות של 4%+מדד.

אני בדיוק הייתי בכיתה א' ואחי היה בכיתה י'.

הם מעולם (מאז ועד היום) לא הרוויחו מעל 30 שקל לשעה, ועדיין תמיד לא חסר לנו כלום, היה רכב, נסענו לחו"ל מדי פעם. אפילו במינוס הם לעולם לא היו למרות שקנינו קפה של ג'ייקובס ובקבוקי הנסי.

איך?

הדירה הייתה קטנה, בקומה אחרונה ללא מעלית (אז מה?!)

האוטו היה בן 5 לכל הפחות (אך נסע בדיוק כמו אחד שעולה כפול)

לא התעצלו, תמיד הלכו לעבוד במה שרק יכלו

תמיד שמרו למחר במקום "לחיות" היום

משכנתא זה קל

פורסם

אני מדגיש שוב (למרות שחן בחר להתעלם), המשכורות בקושי עלו ב 20 השנים האחרונות, מכונאי/טבח/הנדסאי מתחיל מקבל היום כמעט את אותה משכורת שאותו בעל מקצוע מתחיל היה מקבל לפני 20 שנה), יוקר המחיה עלה מאוד (גם מסיבות מוצדקות וגם מסיבות חזיריות) וזו הסיבה שהיום כ"כ שונה מהדור של ההורים שלנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיטש תבדוק כמה עלה כיכר לחם לפני 20 שנים, כמה עלה ליטר בנזין, כמה עלה קילוגרם בשר, וכמה קילוגרם אורז, אנחנו חיים בחתיכת בועת דרעק, ואנשים קונים וקונים כשהכסף בכלל לא שלהם.

התקדמנו טכנולוגית, המחירים עלו בצורה דרסטית וללא הצדקה אמיתית, כי עובדה בשטחים הכל נמכר רבע עד חצי מחיר מאותה התוצרת, או בחו"ל בארה"ב יותר זול אותו מוצר שנשלח מהארץ לשם.

אנחנו הפראירים הכי גדולים שיש, אונסים אותנו לחיות בהתכלבות, אבל אנשים לא מבינים את זה, המאזדה 6 בהלוואה לעוד 8 שנים בריבית של פריים פלוס 20, עדיין מתודלקת ב100 שקלים, החמות עוזרת ושומרת קצת על הילדים, החודש הזה מגדילים מסגרת כדי שהמינוס לא יחרוג, וכן הלאה. לי כואב הלב, היום כשאני מסתכל מה אני צריך לעשות כאדם חסר בסיס כלכלי, כדי להגיע להון עצמי, שייתן לי להתקרב למשכנתא.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

גם לא נכון.

לפני 20 שנה בדיוק התקבלתי לעבודה כאחראי טכני בחברה להשכרת רכב, תפקיד לא בכיר, אך עם משכורת גבוהה משל דייל או נהג.

השכר עמד על 3.2k.

היום מרווחים כפול, אם לא למעלה מכך.

אל תשכחו שגם האינפלציה אפסית, לפחות ב 15 שנה האחרונות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

3200 נשמע לי קצת מוזר, אפילו לבעל תפקיד ללא שום מקצוע או נסיון.

אני נכנסתי לעולם הטבחות לפני 20 שנים בשכר התחלתי של 6500 ש"ח לחודש.

זה גם השכר ההתחלתי לטבחים היום.

רק שלפני 20 שנה חייתי סבבה על המשכורת הזו (ואפילו בילינו, יצאנו וחסכנו לדירה), היום אתה מאוד תתקשה להתקיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל אחד תמיד מביא את הדוגמא שלו, איך אצלו המשכורת עלתה וסה"כ לא רע לו, או איך אצלו השכ"ד חונק ולמרות משכורת של 10K הוא לא חוסך מאומה.

הוריי עלו ב-94.

התחילו לעבוד במפעל מרקים תמורת שקלים בודדים (שכר מינימום), לאחר שנה קנו דירה קטנה ממכרז של עמיגור, עם משכנתא של 97 א' ש"ח בריבית זכאות של 4%+מדד.

תמיד שמרו למחר במקום "לחיות" היום

אם קנו ב95 עם משכנתא ל 30 שנ ה

הרי כדאי מאוד מאווד למחזר אותה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גם לא נכון.

לפני 20 שנה בדיוק התקבלתי לעבודה כאחראי טכני בחברה להשכרת רכב, תפקיד לא בכיר, אך עם משכורת גבוהה משל דייל או נהג.

השכר עמד על 3.2k.

היום מרווחים כפול, אם לא למעלה מכך.

אל תשכחו שגם האינפלציה אפסית, לפחות ב 15 שנה האחרונות.

האינפלציה ב-20 שנה האחרונות עומדת על כ-106%. המחירים עלו בקצת יותר מפי 2.

אבל, לדעתי מדד המחירים לצרכן לא משקף נאמנה את יוקר המחייה, ויש לשנות את צורת החישוב שלו.

פורסם

היא נגמרה לפני אי אילו שנים.

אבל יש לי פה הצעה למחזור בשרשור הקרוב ;)

בהתחלה הם הרוויחו משהו כמו 6 שקל לשעה ולחם עלה משהו כמו 2.7 ש"ח. היום מרוויחים 28 שקל לשעה ולחם עולה 6.9 ש"ח.

אז עלה 45% משכר מינימום, היום 29%.

http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m02648.pdf

משכנתא זה קל

פורסם

המחאה החברתית והסוציאליזם הביאו עליכם את המס על הפיקדונות. תודה רבה באמת.

עוד מחאה כזאת ואבדנו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...