Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשואים + מינוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רובינו הרי לא מתוחכמים

כאשר אנחנו אומרים בלי חשבונית ובעל המקצוע מוריד לנו את ה18% אנחנו מרוצים אבל אם תגידו לו רגע הרי גם מס הכנסה אתה לא משלם על ההכנסה הזו תוריד לי עוד 10% לפחות . מה אז.

מצחיק, אני כמוכר שלא נותן לך חשבונית (חו"ח) לוקח סיכון עצום של קנסות, פסילת תיקים, מאסר בפועל!!!

איזה סיכון אתה (כלקוח) לוקח? שום סיכון.

אז לסיכון הזה גם יש משקל בתחשיב.

חוץ מזה, אף לקוח הוא לא שותף שלי, אם לקוח יגיד לי "אבל בלי מעמ זה 18% למה אתה נותן לי הנחה רק של 15% (בתאוריה, כן? אני ת-מ-י-ד מוציא חשבוניות) אני אחשוב שזו חוצפה נוראית. מה זה הפאקינג עסק שלך?

זה המחיר, רוצה הנחה? תסביר את עצמך יפה ויש סיכוי גבוהה שתקבל הנחה.

נכנסת לי לכיס והתחלת לפשפש? סביר להניח שגם את ה 15% המדוברים לא תקבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חוקיים? הצחקת אותי לכולם יש רשיון עבודה, וויזת פליט כשרה למהדרין, תן לי לגלות לך משהו נוסף, כל אלה שהתחתנו פה בארץ או שהביאו ילדים, לא יכולים גם ללכת לגירוש, משמע תקעו כאן יתד חזק מאוד, והילדים שלהם יהיו עם הילדים שלך בגן העירוני.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מעניין, כי יבגני טען שכמעט ולא קיבלו ויזת פליט, רשיון עבודה הוא לא יכול לקבל ככה או ככה (זה לא חלק מהיותו פליט).

כל אלה שהתחתנו בארץ עם מי? עם אזרחים ישראלים או מהגרים כמוהם?

ואגב בישראל אין חוק מקביל לאמריקאי (שבו אם למהגר לא חוקי נולד ילד בשטח ארה"ב הילד וההורה מקבלים אזרחות)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה אתה להגיד? כמו שמיקו אומר, שאני אצלם לך את הוויזות של העובדים מאריתראה אצלנו? יש כאלה שכבר עברו את הפליט, יש לי שלושה נשואים בעבודה עם וויזת תייר ורשיון עבודה קבוע.

התחתנו עם אריתראים כמוהם, לא עם הבת של הרב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יותר מזה העבודה השניה של אחד החבר'ה האריתראים בעבודה היא מארגן חתונות, אתה בא עם סכום פיקס והוא סוגר לך אולם עם מוזיקה, אוכל וצלם. גאלרי פאלאס יום שבת בערב, זה היום המנצח שלהם.

כמו שאתה מתחתן ברבנות הוא הולך לכנסיה ומתחתן ואחר כך עושה מסיבה, תתעוררו חבר'ה הם כבר לא פליטים מתים מרעב וזבובים עליהם, הם הסתדרו וחיים ברמת חיים טובה פלוס, יחסית למה שהם חיו שם, כל הגעגועים והכיסופים שהם מדברים עליהם לאסמרה, בצת, וסנעפה נראים לי כמו סיפור סבתא אחד גדול.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מה אתה להגיד? כמו שמיקו אומר, שאני אצלם לך את הוויזות של העובדים מאריתראה אצלנו? יש כאלה שכבר עברו את הפליט, יש לי שלושה נשואים בעבודה עם וויזת תייר ורשיון עבודה קבוע.

התחתנו עם אריתראים כמוהם, לא עם הבת של הרב.

תעודת פליטות אינה מקנה היתר עבודה באופן אוטומטי.

וויזת תייר גם כן לא (זהה לחלוטין לויזת H1/B1 של ארה"ב).

ניתן להוציא היתר עבודה זמני או קבוע ללא קשר לשני הנ"ל.

כמובן שבעבודה מסודרת תראה רק כאלה עם היתר עבודה, יש עבודות אחרות (ראית מטבח של הרבה מסעדות לאחרונה? מי מנקה בהרבה מקומות לאחרונה?) שבהן איך נאמר, לא כל כך מקפידים על היתרי עבודה.

כל הגעגועים והכיסופים שהם מדברים עליהם לאסמרה, בצת, וסנעפה נראים לי כמו סיפור סבתא אחד גדול.

אני לא שמעתי כאלה שמדברים על געגועים לאריתריאה וסודן, אני שמעתי על כאלה שאומרים שהם באו לעבודה, שמעתי כאלה שטוענים שהם ברחו כי יש שם מלחמה, אבל המשותף לכולם זה שהם החליטו שהם רוצים להישאר בישראל.

לחזור מרצונם המוחלט זה לא יקרה לעולם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תקרא טוב מה כתוב על וויזת התייר שלהם או וויזת הפליט, רשאי לעבוד ללא הגבלה במקומות עבודה בישראל. הויזות שלהם מחודשות אחת לחצי שנה, ומסוייגות במשפט בהתאם להחלטת רשות ההגירה והאוכלוסין. לאלה שאין היתר רשום בפירוש, אינו רשאי לעבוד בישראל.

אין שם מלחמה ולא שום דבר, תשמע סיפורים אישיים, ותבין שלאבא ושמעתי יותר מסיפור אחד או שניים, יש עסקים בסעודיה גם, והמשפחה שם לא בדיוק סובלת, הם פשוט משפרי דיור ותעסוקה, זה גם עובד עם האינטרסים שלהם באיזורם, הן הביטחוניים והן המדיניים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, עברית פשוטה:

תקרא טוב מה כתוב על וויזת התייר שלהם או וויזת הפליט, רשאי לעבוד ללא הגבלה במקומות עבודה בישראל. הויזות שלהם מחודשות אחת לחצי שנה, ומסוייגות במשפט בהתאם להחלטת רשות ההגירה והאוכלוסין. לאלה שאין היתר רשום בפירוש, אינו רשאי לעבוד בישראל.

משמע הויזה לא מקנה אוטומטית היתר עבודה.

יש ויזה, על הויזה (מטעמי נוחות) מודפס האם יש או אין היתר עבודה.

אין שם מלחמה ולא שום דבר, תשמע סיפורים אישיים, ותבין שלאבא ושמעתי יותר מסיפור אחד או שניים, יש עסקים בסעודיה גם, והמשפחה שם לא בדיוק סובלת, הם פשוט משפרי דיור ותעסוקה, זה גם עובד עם האינטרסים שלהם באיזורם, הן הביטחוניים והן המדיניים.

זה ברור לי, משום מה זה לא ברור לחלק מהאנשים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם איני טועה, עבר חוק המתיר נישואים בין בני זוג שאינם יהודים בישראל.

אתה כנראה מדבר על הקשקוש הזה בשם "ברית הזוגיות"? גם מהגרים ללא אזרחות יכולים להתחתן כאן? לא נראה לי.

יותר מזה העבודה השניה של אחד החבר'ה האריתראים בעבודה היא מארגן חתונות, אתה בא עם סכום פיקס והוא סוגר לך אולם עם מוזיקה, אוכל וצלם. גאלרי פאלאס יום שבת בערב, זה היום המנצח שלהם.

כמו שאתה מתחתן ברבנות הוא הולך לכנסיה ומתחתן ואחר כך עושה מסיבה, תתעוררו חבר'ה הם כבר לא פליטים מתים מרעב וזבובים עליהם, הם הסתדרו וחיים ברמת חיים טובה פלוס, יחסית למה שהם חיו שם, כל הגעגועים והכיסופים שהם מדברים עליהם לאסמרה, בצת, וסנעפה נראים לי כמו סיפור סבתא אחד גדול.

הוא יכול להתחתן גם אצלו בסלון עם כל החבר'ה מהעבודה, השאלה מי שם לו חותמת בת.ז? אה רגע...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לתשומת לבו של חבר הפורום חן פרחי:

[h=1]בנק ישראל: רמת השכר הריאלי דומה כיום לרמתו בתחילת העשור הקודם[/h][h=2]בין השנים 2000 ל- 2013 עלה השכר הריאלי ברוטו בשיעור מצטבר של 0.35% בלבד. [/h]

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3646012,00.html

פורסם

חבל שאין שם נתון לגבי כוח הקניה.

אגב - כתוב ש70% מהכנסה של משק בית מגיעה מעבודה. איך בדיוק אני משיג את ה30% הנותרים בלי לעבוד? :o

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

קצבאות

השכרת דירה

רווחי הון

מתנות

תמיכה משפחתית

תגמולי ביטוח

אל תשכח שמדובר בממוצע, כך שמדובר כעל 30% מכלל הכנסות משקי הבית, כולל אלה שהכנסתם תלויה רק בעבהודה או רק באחד משאר המקורות, וחלקם מתפרנסים משילוב של כמה מהם. דומא נפוצה - זוג פנסיונרים החי על קצבאות בלבד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
ה ה
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אגב - כתוב ש70% מהכנסה של משק בית מגיעה מעבודה. איך בדיוק אני משיג את ה30% הנותרים בלי לעבוד? :o

מתחיל לקבל לקוחות בחדרך/ בבית מלון.:wink:

לא שזו לא עבודה, אבל מבחינת הרשויות, אם היא לא מוצהרת, היא לא קיימת.

• תוכן חדש...