Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון:

כמה ימים לאחר המקרה קיבלתי שיחת טלפון ממישהי במסעדה, שהתנצלה שוב ושוב וביקשה כתובת לשליחת פיצוי נוסף. היום הפיצוי הגיע - ארוחה עסקית זוגית! באמת שלא ציפיתי לזה. כל הכבוד להם.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עידכון:

כמה ימים לאחר המקרה קיבלתי שיחת טלפון ממישהי במסעדה, שהתנצלה שוב ושוב וביקשה כתובת לשליחת פיצוי נוסף. היום הפיצוי הגיע - ארוחה עסקית זוגית! באמת שלא ציפיתי לזה. כל הכבוד להם.

זה המינימום של המינימום.

היו צריכים לתת לכם את כל הארוחה בחינם, במקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצטער לשמוע על האכזבה, אבל במטותא אל תבצע מעשים מגונים בשפה העברית. היה לאישתך יום הולדת, לא הייתה לה יומולדת. בלי קשר - מזל טוב!

חוצמיזה, שימוש במילים כפי שמדוברות ביומיום, יש בזה חן, גם אם זה לא איך שמלמדים בביצפר.

פורסם
חוצמיזה, שימוש במילים כפי שמדוברות ביומיום, יש בזה חן, גם אם זה לא איך שמלמדים בביצפר.

צודק מאהחוז

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
איך גלעין יכול להיות אכול?

לא נראה לך הגיוני יותר שהוא התרסק במכשיר ונשארה חתיכה בפנים?

+1

קורה הרבה שאני קונה זיתים בקופסאות שימורים וחלק מהגרעינים עדיין שם ושבורים.

אני לא חושב שמישהו ניסה לאכול אותם, אלא פשוט הם איכשהו לא יצאו במלואם בתהליך הגלעון.

פורסם

הגלעין לא היה חלקי ולא שבור - גלעין שלם שנראה כמו אחד שאני מוציא מהפה אחרי שאני מסיים לאכול את בשר הזית.

פורסם

יש מישהו שיצא מרוצה מקורדיליה? הביקורות על המקום ממש הרתיעו אותי מללכת לשם.

לי יצא להתאכזב גם בקלואליס וברפאל - בשתיהן אכלנו ארוחה חסרת מעוף לחלוטין.

כתית לעומת זאת העיפה לי את הראש

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
~

מעולם לא טענתי שבמעשים מגונים אין חן, אך ספק אם זה מצדיק את ביצועם.

חן בכתיבה הוא נשמת אפה של שפה חיה.

פורסם (נערך)
יש מישהו שיצא מרוצה מקורדיליה? הביקורות על המקום ממש הרתיעו אותי מללכת לשם.

לי יצא להתאכזב גם בקלואליס וברפאל - בשתיהן אכלנו ארוחה חסרת מעוף לחלוטין.

כתית לעומת זאת העיפה לי את הראש

בעבר אכלתי בקורדיליה כמה פעמים, והיה מצויין. פעם אחרונה, אחרי שלא ביקרנו שם דיי הרבה זמן, היה ממש מאכזב,

וחלק מהמנות היו פשוט ברמה נמוכה, וללא כל תשומת לב. מרק דלוח, מנות שממש שכחו לשים בהן מלח, שירות קר,

ממש לא מה שזכרנו מביקורים קודמים. שני זוגות שהיו איתנו אמרו שהיה ממש סתמי, וממש לא שווה את הכסף.

לגבי רפאל, אני בעבר מאוד אהבתי את המסעדה. מאז הבלאגן שהיה עם רפי כהן לא הייתי שם, כך שאני לא יודע

מה הולך שם היום. קלואליס מסעדה טובה, אבל לא עקבית באיכות שלה. פעם אתה עף מכל מנה, ופעם בא לך להעיף

כל מנה מהשולחן. לגבי כתית, פעם ראשונה שיצאתי ממסעדה ממש רעב, היתה שם :-) ולא כי לא הזמנתי לאכול,

פשוט גודל המנות היה בזיוני.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

לגבי המלצה ,

תנסה אל קימל בגלבוע של בן-אדרת, האוכל מעולה , ואם תצליח לארגן שובר (קופון) , בכלל לא להסס .

המקום מציג נוף יפה במיוחד לפנות ערב .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שאול בן אדרת מבשל טוב.

הבעיה היחידה שלי איתו היא שבתוכניות בטלויזיה הוא דוחף כפית לפה ומחזיר אותה לסיר (מה נקרא דאבל-דיפינג) על בסיס קבוע, מה שקצת דוחה אותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יצא לי לראות תכניות בישול שלו , אכלתי בשתי מסעדות הקימל שלו (גלבוע ודרום תל-אביב) ומאוד נהניתי .

בגלבוע יצא לי לראות אותו מפקח על קו המנות שיצאו מהמטבח , לא נרשמו אירועים כמתואר , אבל אקח זאת לתשומת ליבי :shock:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...