Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ארוחות עסקיות:

ממליץ מאוד מאוד על רפאל (הייתי בה לאחרונה, אחרי הפתיחה המחודשת).

הוטל מונטפיורי גם מאוד מומלצת - יש בה חן מיוחד.

אדורה - לדעתי מתומחרת מדהים לאיכות ולשרות - מאוד אוהב אותה וחוזר אליה שוב ושוב.

מול ים - יותר יקרה אבל מיוחדת ביותר ולדעתי שווה את ההתנסות ולא לפעם אחת בחיים.

תל אביב יפו - טובה ומומלצת.

המזללה - טובה ואפילו טובה מאוד אבל חסרת החן המיוחד של כתית של פעם - בנוסף רוב המנות מאוד חריפות.

מומלצות נוספות בגלל השונות:

ברסרי - מה לעשות אבל לא מצליחה אף פעם לאכזב

פסטה מיה של וילסון - קטנה ומתוקה, יש בה משהו מיוחד ורומנטי - זה המקור

בליני - בגלל התמחור ובגלל המיקום והמיקום ושוב המיקום.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חוזר לברסרי בכל ביקור בתל-אביב , מקום נפלא ולא מאכזב אף פעם .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בהוטל מונטיפיורי אכלתי פעם אחת. אני לא זוכר איך היה האוכל (בטוח שלא רע), מקום מיוחד מבחינת אווירה, וכנראה שלא תתאכזב מאחר וזו עוד מסעדה מוצלחת מבית הבעלים של בראסרי והקופי בר.

קלואליס נהדרת (ומרווחת, נקודה חשובה מאוד כשאתה צריך לדבר על מסחר בנשק ואדם או מה ששורות בעלי הS קלאס עושים שם). לא באמת שווה את הכסף, אבל לא כי האוכל רע אלא כי יקר.

מסה עדיין קיימת? מקום עם הרבה מעוף.

קפה איטליה נותנת אוכל פשוט יחסית אבל טעים ועקבי. זה מקום שאני מאוד נהנה בו.

את שגב בהרצליה אף פעם לא אהבתי. נראה לי אובר מתוחכם בלי הרבה מהות. דווקא באקספרס ברמת החייל נהניתי מאוד בעסקית צהריים.

וסבסטיאן בהרצליה פיתוח היא המועדפת עלי באופן אישי. לא מתוחכם מדי, מוקפד ועקבי מאוד (אני שם לפחות פעם בחודש כבר כמעט עשור). האווירה גם טובה וזה מקום שאורחים שלי אוהבים מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...