Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר בבקשה לדעת מה ההבדלים בין אופטיסיל לפוליסיל?

בנחנה שאני מתכנן לעשות פוליש דו שלבי, לאחר מכן יישום אוטם, ולאחר מכן ווקס.

איזה מהם יהיה מתאים יותר?

אופטיסיל - אוטם טהור ואיכותי

פורסם

חזרתי מהרקולס עכשיו.

רכשתי onr גלון, power clean, וקיבלתי מתנה את opt protected לעור.

ראיתי את המזרק שבתוכו opticoat, התנדנדתי ביני לבין עצמי מפאת המחיר שלא יחזור, ומן הסתם לנוכח העובדה שהמוצר עצמו בוורסיה הנוכחית לא ייוצר יותר, לבסוף החלטתי שלא - אחכה ל gloss coat, ולרכב הבא כמובן.

חייב לציין, מי שכמוני מתנדנד לגבי ציפוי וכן עתיד להחזיק ברכב שלו תקופה ארוכה יותר ממני, זה הזמן, לא מכיר ציפוי טוב מזה, והמחיר פשוט שווה והוגן ומבחינתי זו הזדמנות אמיתית להתקדם להגנה הטובה ביותר שיש.

בכל מקרה,חווית שירות כיפית בידיוק כמו בפעם הראשונה, שמח להכיר את העסק ועוד יותר שמח להכיר את הבעלים שלו אבישי.

"יאללה בירי".

פורסם

בהחלט תענוג לשמוע על תחום שעד לא מזמן כלל לא היה נפוץ בארצנו - הולך ומתפתח. יבואנים חדשים נכנסים לתמונה, מתמחרים מוצרים כמו שצריך. המשיכו כך.

רואים את התוצאות, לא מעט אנשים נכנסים לתחום העניין הזה שהולך ומתפתח מיום ליום.

אני עדיין בדילמה לגבי האופטיקואט. האם באמת כדאי להכנס לעולם הציפויים - או לא. אני מקווה שאחליט ממש בקרוב (ושלא יהיה מאוחר מידי).

M-TECH E46

פורסם
בהחלט תענוג לשמוע על תחום שעד לא מזמן כלל לא היה נפוץ בארצנו - הולך ומתפתח. יבואנים חדשים נכנסים לתמונה, מתמחרים מוצרים כמו שצריך. המשיכו כך.

רואים את התוצאות, לא מעט אנשים נכנסים לתחום העניין הזה שהולך ומתפתח מיום ליום.

אני עדיין בדילמה לגבי האופטיקואט. האם באמת כדאי להכנס לעולם הציפויים - או לא. אני מקווה שאחליט ממש בקרוב (ושלא יהיה מאוחר מידי).

במחיר כזה, ולנוכך העובדה שהופסק ייצור המוצר, שווה לקנות.

מקרה הכי גרוע? פורום מכירה שלנו.

אני קצת מצטער שלא רכשתי,אבל לא רואה את עצמי כרגע נכנס לפרוייקט דיטיילינג מטורף עם הרכב הנוכחי.

"יאללה בירי".

פורסם

איך אני מיישם פוליסיל על הרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איך אני מיישם פוליסיל על הרכב?

ביישום ידני :

על רכב שטוף ונקי כמובן.

רצוי במקום מוצל.

פזר את החומר בצורה יסודית עם אפליקטור ספוג או מיקרו פייבר על חלק מהמשטח [דלת, מכסה מנוע וכו']

המתן כדקה עד שהמשטח מקבל גוון "מעונן".

נגב ביסודיות עם מטלית מיקרו....וזה הכל.

פורסם

הONR - ניתן לנקות איתו את הרכב?

אני זוכר שמישהו כאן בפורום סיפר שהוא מנקה ככה את הרכב, נותן לחומר לעבוד איזו דקה או 2 דקות וכל הלכלוך צף והוא רק מנגב את הלכלוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
הONR - ניתן לנקות איתו את הרכב?

אני זוכר שמישהו כאן בפורום סיפר שהוא מנקה ככה את הרכב, נותן לחומר לעבוד איזו דקה או 2 דקות וכל הלכלוך צף והוא רק מנגב את הלכלוך.

איזו שאלה, בוודאי שכן.

עם דלי - 2-3 פקקים ל-7 ליטר מים.

או בהתזה עם מרסס ידני, שיטה שאני מאוד מחבב [צ'יפופו הוא אביה הרוחני] כ-3 פקקים לליטר ורבע

במיוחד בשיטת הריסוס כדאי להמתין חצי דקה לפחות לפני הניגוב כדי לאפשר לחומר לעבוד על המשטח.

המינון סובייקטיבי ותמצא כמובן דעות כאלה ואחרות מצד כל משתמש.

עריכה אחרונה על ידי הרקולס
פורסם

יצאתי טיפש, התכוונתי אם ניתן לנקות ללא מקור מים, מה עבר עליי אני לא יודע.

בכל מקרה - עם המרסס ששלחת לי, ליטר יספיק לניקיון של רכב סופר מיני?

3 פקקים זה מינון לרכב מלוכלך מאוד או לרכב מלוכלך בקטנה?

פורסם

מחירים מטורפים, הרגת אותי...עד שרציתי להירגע מעט.

נראה אם אצליח לא לרכוש את opticoat אחרי מחיר מפתה כזה. (בטוח שיום אחד איישם ציפוי כזה)

פורסם
יצאתי טיפש, התכוונתי אם ניתן לנקות ללא מקור מים, מה עבר עליי אני לא יודע.

בכל מקרה - עם המרסס ששלחת לי, ליטר יספיק לניקיון של רכב סופר מיני?

3 פקקים זה מינון לרכב מלוכלך מאוד או לרכב מלוכלך בקטנה?

3 פקקים לרכב שלא התקלח שבועיים.

לי מספיק מיכל מלא לגולף פנים וחוץ.

• תוכן חדש...