Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבישי, בקשר למבצעים משולבים, יש אפשרות להמיר את המבצע?

זאת אומרת, נגיד אני לוקח אופטיסיל ומגיע תרסיס ווקס בחינם, אז יש אפשרות במקום הווקס לקחת מוצר אחר באותה עלות?

• תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבישי, בקשר למבצעים משולבים, יש אפשרות להמיר את המבצע?

זאת אומרת, נגיד אני לוקח אופטיסיל ומגיע תרסיס ווקס בחינם, אז יש אפשרות במקום הווקס לקחת מוצר אחר באותה עלות?

בעקרון אין בעיה אנו גמישים ופתוחים לרעיונות חדשים.

תבחר שווה ערך ונבדוק לגופו של עניין.

פורסם

מי מהחומרים הוא אוטם צבע?

וכיצד ניתן לבצע הזמנה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה שאלות לגבי ה-power clean:

זה סוג של APC? (מתאים לפלסטיקה?)

פוגע בשכבות הגנה?

אפשר להשתמש מתחת למכסה מנוע?

תודה ובהצלחה!

ה-PC מורכב מ-SURFACE ACTIVE AGENTS , סולוונטים וחומרים ע"ב פולימרים שונים.

הוא אינו חומר ניקוי על בסיס אלקליין כך שאינו מכיל PH כמו סודה קאוסטיק למשל

ולכן הוא בטוח לחלוטין לשימוש חיצוני ופנימי.

שלוש הערות :

לשימוש על דשבורד או ריפוד מומלץ לדלל בשני חלקים של מים [החומר מאוד מרוכז]

לא מומלץ להמתין יותר משתי דקות בין הריסוס והניגוב. בעיקרון התז המתן מספר שניות ונגב.

בעבודה על משטחים מלוכלכים במיוחד כגון ג'אנטים ומנועים מומלץ להמתין כדקה בין הריסוס לניגוב.

מנסיון, לחומר יכולת מדהימה להסיר לכלוך וכתמים קשים.

פורסם

וואו... כמה טעויות שאני חייב לתקן בהודעה (לא משהו אישי- יש לי בעיה עם אי דיוקים טכניים. השנים כמהנדס השאירו לי שריטה):

1. PH זה יחידת מידה של חומציות. מים= נייטראלי= 7. מתחת לזה= חומצה, מעל לזה= בסיס. חומרים אלקאליים הם בסיסיים.

2. סודה קאוסטית יש בכל מיני APCאים באחוזים בודדים. זה מפרק טוב חומרים אורגאניים (בקטריות ושומניות מהידיים, לדוגמא) ויכול לפגוע בצבע וריפוד אם משאירים את אותו הAPC הרבה זמן, בערך כמו שטיפה עם סבון כלים.

תודה על ההסבר לגבי הפעילות של חומר :mm_yeah:.

אני אדבר איתך בשבוע הבא לגבי הזמנה :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
וואו... כמה טעויות שאני חייב לתקן בהודעה (לא משהו אישי- יש לי בעיה עם אי דיוקים טכניים. השנים כמהנדס השאירו לי שריטה):

1. PH זה יחידת מידה של חומציות. מים= נייטראלי= 7. מתחת לזה= חומצה, מעל לזה= בסיס. חומרים אלקאליים הם בסיסיים.

2. סודה קאוסטית יש בכל מיני APCאים באחוזים בודדים. זה מפרק טוב חומרים אורגאניים (בקטריות ושומניות מהידיים, לדוגמא) ויכול לפגוע בצבע וריפוד אם משאירים את אותו הAPC הרבה זמן, בערך כמו שטיפה עם סבון כלים.

תודה על ההסבר לגבי הפעילות של חומר :mm_yeah:.

אני אדבר איתך בשבוע הבא לגבי הזמנה :)

בעניין "אי הדיוקים" אמנם איני מהנדס

אך כל מה שכתבתי הינו מפיהם של אנשי

OPTIMUM שמן הסתם יודעים דבר או שניים על המוצר שלהם

ויש להם השכלה ונסיון כלשהם בתחום הכימיה.

חוץ מזה כל מה שאמרת אינו סותר את שנאמר מפיהם.

לסיכום, אשמח לקבל ממך הזמנה.

פורסם
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני סוגי האופטיבונד ,אני יודע שיש אחד עם אפשרות לדילול .

יש אופטיבונד אחד [ידוע גם כ-טאייר ג'ל] .

אפשר ליישם בעזרת ספגית ומטלית ללא דילול או ליישם בהתזה עם דילול של 50% מים.

פורסם
מה מהרשימה מתאים לניקוי שמשות וחלונות הרכב?

ONR כחול ואני הייתי מוסיף ריסוס קל עם אינסטנט דיטיילר לקבלת משטח חלק ונוצץ.

• תוכן חדש...