Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל אבישי ביום שלישי, רכשתי גלון ONR ירוק, קיבלתי שירות אדיב ומעולה. בנאדם מאוד נחמד.

תודה רבה אבישי, תמשיך במבצעים הנהדרים :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי אצל אבישי ביום שלישי, רכשתי גלון ONR ירוק, קיבלתי שירות אדיב ומעולה. בנאדם מאוד נחמד.

תודה רבה אבישי, תמשיך במבצעים הנהדרים :)

אחלה, תודה גם לך.

פורסם

משהו לא מסתדר לי עם הONR, שמתי אותו בשפריצר של 1.5 ליטר, מילאתי ליטר מים ו3 פקקים, ריססתי על הרכב אחרי שהרטבתי אותו מעט,

הבנתי שכל הלכלוך אמור לצוף למעלה, כלום לא קרה. למה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסה להעביר כפפה כשהרכב יבש או סתם רטוב, ונסה להעביר כפפה לאחר פרה ווש עם onr.

תראה מה הכוונה בלכלוך ״צף״.

(יותר נכון מתנתק).

"יאללה בירי".

פורסם

קודם כל שים עוד פקק אחד. בדילול QD אתה צריך 2 פקקים לחצי ליטר מים.

דבר שני אתה לא אמור לראות כלום צף למעלה, רסס על הפאנל, תן לחומר לשבת איזה דקה, תן עוד ריסוס על המטלית עצמה ותנגב.

פורסם

הקטע שאני רוצה להשתמש בONR כשטיפה ולא כPRE WASH.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הקטע שאני רוצה להשתמש בONR כשטיפה ולא כPRE WASH.

אני משתמש בשיטת הריסוס פנים/חוץ פעם בשבוע- שבועיים ומסיים בריסוס של INSTANT DETAILER

פורסם
אחלה שירות. אתמול אחה"צ בוצעה ההזמנה, היום בבוקר כבר הנהג מסר לי את החבילה.

תודה רבה!

בכיף. תודה על ההזמנה

• תוכן חדש...