Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר/ג׳יפ בסביבות 150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אבצע נסיעת מבחן על הטראקס 1.4. אעלה חוות דעת לגביו כשאחזור מהנסיעה- מקווה שיהיה לך לעזר.

לי היה חשוב בראש ובראשונה כניסה גבוהה מאוד לרכב. ביצעתי מספר נסיעות מבחן ואם לא היה את פקטור הכניסה והישיבה הגבוהה שאני דורש אני בטוח שהייתי הולך על הסוזוקי קרוסאובר! בלי שום ספק. אבל באמת באמת שזה אינדיבדואלי לכל אחד. לפני שנסעתי על הקרוסאובר קראתי ביקורות ולא הייתי שבע רצון ממה שיש לרכב להציע, וזה עוד מבלי שבכלל נכנסתי לרכב. ולכן - כמו שכל החברים היקרים כאן אומרים, אין שום היגיון לסמוך על מבחני דרך של כתבי רכב מבלי לבדוק בעצמך את העניין. ממה שאני קראתי קטלו את המנוע הרועש ודיברו על חוסר תקשורת של ההגה. מנסיעת המבחן (רגועה באופן יחסי) שעשיתי-המנוע מעט רועש אבל בידוד הרעשים של רעשי רוח וכביש די טוב (למשל לעומת הטראקס ). כמו כן - בהחלט שמתי לב להגה שקצת לא מתקשר. לי באופן אישי- זה לא הפריע. הדבר היחיד שהפריע זה הכניסה הנמוכה יחסית (מרחק מהכביש למושב). אם לך אין את אותה בעיה כמו שלי יש- אני מציע לך קודם כל לקרוא את מה שאמרו על הקרוסאובר בשרשורים השונים ואח"כ לבצע נסיעת מבחן עליו.

מבחינת הדרישה שלך ל'רכב יפה' - אני סבור שהקרוסאובר לא עונה על הדרישות. שוב--על טעם ועל ריח. לי למשל לא היה חשוב בכלל אם הרכב יפה או לא. הכי חשוב שאני יוכל להיכנס ולצאת בנוחות מירבית בלי להפיל את עצמי לריצפה (כמו המצב היום ברכב שברשותי). הקרוסאובר לטעמי האישי-לא יזכה בתואר מלכת היופי, ואפילו לא בתור סגנית שנייה. אבל--אם המושב היה גבוה ב4 ס"מ -ובתמורה המדהימה שהוא נותן למחיר (וכרכב חדש מהיבואן) =הייתי קופץ עליו.

בכל מקרה - שיהיה המון בהצלחה בכל מה שתבחר :) ותעדכן מה בחירתך בסופו של יום :)

• תוכן חדש...