Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לרכוש מליסינג יונדאי I25 מודל 2011

הרכב עם 67,000 ק"מ .

קבלתי את תוצאות הבדיקה שביצעה חברת הליסינג בקומפיוטסט

ורק החלק של השלדה אינו ברור לי ,ואף מעלה בי חששות .

אשמח לעזרתכם האם זה סביר לרכב בודל זה,

האם זה נחשב רכב שמור , האם כדאי בכלל לגעת ברכב??

תודה מראש

דני

תוצאות בדיקה.jpg

פורסם (נערך)

ככלל, תאונה - מכל סוג - אינה עילה "לא לגעת ברכב". בסוף הכל שאלה של מחיר.

כלל אצבע שני: רכב, תמיד תיקח לבדיקה עצמאית בלתי תלויה שלך. אל תסתמך על בדיקת חברת הליסינג. כדאי לך להשקיע זמן וכסף בבדיקה עצמאית רק אם תחליט שהרכב בכלל אופציונלי מבחינתך.

במקרה דנן, נראה שהרכב עבר פגיעה בדופן ימין. פגיעה לא רצינית מספיק כדי לפגוע בקורות, אך רצינית דייה כדי שהדלת לא תפתח. כמו כן צוינו פגיעות מרכב תחתון שלרוב הן תוצאות או של תאונה כמתואר, או של ירידה מאוד לא זהירה מהמדרכה.

ניכר שלא מדובר ברכב שמור שעבר חיים קלים. לכן זה חוזר לעניין המחיר.

אני הייתי נמנע מקנייה של רכב כזה מאחר וברור כי בעליו לא שמרו עליו במובן הבסיסי ביותר. מבחינתי זה מצביע על מקומות נוספים שבהם הייתה התעללות ויתגלו בהמשך.

מצד שני, אם העסקה היא מאוד אטרקטיבית מבחינת מחיר, אולי כדאי לך לא לפסול על הסף.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

ראשית תודה על תגובתך המהירה...

לגבי המחיר , לפי לוי יצחק מחירון היבש לרכב 70,000

לאחר הפחתת הליסינג המחיר צריך להיות 60,800

חברת הליסינג מציעה לי את הרכב ב 59,000

שלדעתי לא סביר ואף גבוה...

אני טועה ?

פורסם

לכאורה, תאונה/מכה לא קשה. כלומר לא משהו שאמור לפסול על הסף.

אבל כמו שנאמר, זו בדיקה של חברת הליסינג לכן אין להסתמך עליה אלא יש לקחת לבדיקה עצמאית.

V5

פורסם

אני טועה ?

מחיר זה עניין סובייקטיבי. אין פה נכון ולא נכון.

במובן היבש, בהנחה שאכן אימתת ובדקת והמחיר המשוקלל הוא באמת 60,800, הרי שחברת הליסינג מבקשת מחיר מחירון פחות 1800 ש"ח.

עכשיו ההחלטה חוזרת למגרש הפרטי שלך.

דעתי האישית, ההנחה צריכה להיות משמעותית גדולה יותר, שכן הליקויים האלה בדיוק יתגלו שוב כשתמכור את הרכב.

פורסם

אני טועה ?

ראשית, מחירון יבש (או שורה) לא מעניין אותך. בכדי לקבל תמונה אמיתית, בדוק את המחירון המשוכלל, כלומר: מחיר השורה+הפחתה/העלאת אחוזים בגין חודשי שימוש+ יד+ קילומטר + הפחתת הליסינג המתאים. את המחיר שהתקבל השווה למחיר שהוצע לך. כלל אצבע, בכדי שישתלם לך לרכוש רכב כזה (שקיימים אינספור אקזמפלרים ממנו), לטעמי, ההנחה ממחיר המחירון (המשוכלל) צריכה לנוע סביב 20-25%.

שנית, אם החלטת ללכת על הרכב, כמו שנאמר כאן: אך ורק לאחר ביצוע בדיקה שלך ומטעמך, במכון שרק אתה בחרת ואינו קשור למגרש. לאחר מכן תוכל להשוות בין הבדיקות ולהחליט אם שווה לך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ראשית, מחירון יבש (או שורה) לא מעניין אותך. בכדי לקבל תמונה אמיתית, בדוק את המחירון המשוכלל, כלומר: מחיר השורה+הפחתה/העלאת אחוזים בגין חודשי שימוש+ יד+ קילומטר + הפחתת הליסינג המתאים. את המחיר שהתקבל השווה למחיר שהוצע לך. כלל אצבע, בכדי שישתלם לך לרכוש רכב כזה (שקיימים אינספור אקזמפלרים ממנו), לטעמי, ההנחה ממחיר המחירון (המשוכלל) צריכה לנוע סביב 20-25%.

שנית, אם החלטת ללכת על הרכב, כמו שנאמר כאן: אך ורק לאחר ביצוע בדיקה שלך ומטעמך, במכון שרק אתה בחרת ואינו קשור למגרש. לאחר מכן תוכל להשוות בין הבדיקות ולהחליט אם שווה לך.

בן.

+1

אני לא הייתי לוקח. רכב שעבר תאונה והתעללות

לגבי המחיר יותר לכיוון 50 מינוס. הם מתחילם גבוה ויורדים כדי לסגור.

פורסם

חברים תודה רבה לכולכם על המענה ועל העזרה.

החלטתי לוותר על הרכב הספציפי הזה ולחפש לעצמי רכב במצב טוב יותר.

בנוסף היות ואנחנו לקראת סוף שנה צפויים להערכתי ימי מכירה עם הצעות אטרקטיביות

מצד יבואני הרכב / חברות הליסינג, אז אמתין בסבלנות.

המשך חג שמח !

דני

• תוכן חדש...