Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא, ההגנה היא למנוע מצב שיתרוקן המצבר! לכן אין השפעה לפיוז.

המדידה היא אל מול היכולת לספק מתח בזמן נתון מול הקבועים של המחשב רכב (bcu).

Using Tapatalk

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
ממש לא, ההגנה היא למנוע מצב שיתרוקן המצבר! לכן אין השפעה לפיוז.

המדידה היא אל מול היכולת לספק מתח בזמן נתון מול הקבועים של המחשב רכב (bcu).

כאשר הרכב מונע האלטרנטור מספק את כול צריכת הזרם לצרכנים וגם מטעין את המצבר לכן לא הגיוני שמחשב הרכב יוריד את עוצמת התגבור בכדי למנוע מצב שהמצבר יתרוקן במערכת כה חשובה כמו הגה כוח.

אם אתה חושב שאתה צודק אנא צרף מידע טכני של ייצרן הרכב אשר מאשש את הטענה שלך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בהחלט אשמח לשמוע את חנן.

אבל בלי מידע טכני של ייצרן הרכב שחור על גבי לבן קצת קשה לשכנע אותי מכיוון שהסקת המסקנות שלי או שלך עלולות להיות שגויות.

פורסם (נערך)

ציינתי כבר שאולי ההגה כן היה עובד עוד לפני חצי שעה (אגב אישתי היית בקניון יותר מחצי שעה) . בכל אופן .. אז זה דבר נורמלי שיכול לקרות או שיתכן שיש בעיה? כי לא הצלחתי להבין את כל הוויכוח פה . לאחות של אישתי זה גם קרה עם רנו מגאן 2 בחניון ועוד כמה אמרו לי שקרה להם דבר כזה ואחרי שהרכב קצת התקרר הכל עבד טוב והבעיה לא חזרה.

מי ששאל.הרכב לא עשה תאונה וקניתי אותו מפרטי עם 49 ק"מ . זה עומד היום על 51 ק"מ . הרכב נבדק לפני הקנייה על ידי מכון בדיקה שאני בחרתי ב'יד יצחק' ראש העין. .

ציינתי מה כתב הבודק שהכי דחוף לטפל - הוא נתן הכי דגש על שני הגלגלים מקדימה. ודווקא הבוחן זרק בכללי 'שרואים שהרכב הזה כמו חדש '.

זה הדוח

http://jpg.co.il/view/5398679b60dc2.jpg/

http://jpg.co.il/view/5398680489a0b.jpg/

http://jpg.co.il/view/539867e66fd99.jpg/

אגב המצבר (המקורי של הרכב ) עבר עליו 3 וחצי שנים והוא הוחלף לאחר חדש. לפני כמה זמן הוא הפסיק לפעול .

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

כל הגה כוח מוגבר חשמלית מלא יש מנגון הגנה נגד פגיעה המנווע החשמלי שצורך המון זרם ולכן ההגברה מתנתקת חלקית או מלא אם מופעל עומס ללא הספקה שזה אומר סיבוב הגה מצד למצד מהר ורצוף

כשזה קורה לא נרשם שום קוד תקלה אין נורת תקלה של EPS והתגבור חוזר דיי מהר

לעמות זאת ל I20 בשיטוט מאוד מהיר באינטרנט נתקלים שיש הרבה תלונות על הגה רגיש מידי שמנתק את הגברה מוקדם מהצפוי אז אולי באמת וזה המקרה פה אבל בכל זאת אני מממליץ בחום לבקר במוסך מורשה ולבדוק את המערכת ואם נרשמו תקלות

פורסם

לא שמעתי על מערכת תגבור הגה כוח חשמלי אשר מתנתקת לחלוטיין כתוצאה מעומס ייתר על המנוע החשמלי בצורה מתוכננת בזמן נסיעה.

כתוצאה מתיכנון לקוי או תקלה זה אכן אפשרי.

פורסם

כולם נהפכים להיות מאבחנים, מכונאים בדימוס, חשמלאים וגם טייסי קרב עם ניסיון כאשר מדובר על וויכוח ומישהו צריך להוכיח את נכונות דבריו.

פורסם
לא שמעתי על מערכת תגבור הגה כוח חשמלי אשר מתנתקת לחלוטיין כתוצאה מעומס ייתר על המנוע החשמלי בצורה מתוכננת בזמן נסיעה.

כתוצאה מתיכנון לקוי או תקלה זה אכן אפשרי.

מה ההגיון לדעתך בלנתק תגבור הגה לחלוטין כשהרכב עומד במקום ומעלים סל"ד ל 2500 ל 40 שניות רצוף?

כמו שכתבתי, ככה זה בהונדה סיוויק 2001-2005.

נבדק על ידי במקרה בעת חימום ממיר בהמתנה לטסט וגם מופיע בספרות יצרן.

פורסם

מעניין מה שאתה כותב לכן אני אבדוק מחר גם ברכב שלי אם זה קורה.

כרגע אינני רואה סיבה למה זה קורה אבל אפשר לחשוב ולקרוא קצת על מבנה המערכת בסיוויק בכדי להבין למה הייצרן תכנן בצורה הזו את המערכת.

פורסם

בוקי, היום בבוקר ביצעתי ניסוי ברכב שלי בתנאים דומים למה שרשמת ולא הבחנתי שהגה הכוח מתנתק גם בסל"ד של 3000 סיבובים לדקה.

• תוכן חדש...