Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2011 .ממש הרגע אישתי דיברה איתי שהיא תקועה בחניון . ההגה מרגיש חזק ולא ניתן להזיז אותו לצדדים.

יש דרך שהיא יכולה לבדוק משהו או להזמין גרר?

הייתי רוצה המלצה גם למוסך אמין עם מחירים טובים באיזור פתח תקווה.. ראש העין והסביבה המאוד קרובה.

ראיתי כאן המלצות על המוסך הירוק בפתח תקווה.

תודה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תגיד לאישתך להניע את הרכב ולבדוק שהגה זז בנסיעה איטית ובטוחה.

2. שתבדוק האם במקרה יש לה פאנצ'ר בצמיג או בכמה צמיגים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ההגה כוח ברכב הנ"ל הוא חשמלי, תשאל אותה אם דולקות נורות אזהרה בלוח השעונים כאשר הרכב מונע, אם דולקת נורה בצורה של הגה, אי אפשר להמשיך את הנסיעה ברכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

אמרתי לה שתבדוק. אז עוד 10 דקות היא תוכל לבדוק את זה. בנתיים אם הבעיה תשאר.. האוטו לא יכול להשאר בחניון של קניון. מצד שני אפשרי בשעות כאלה של יום שישי לגרור אותו למוסך? (אפילו אין לי החלטה על איזה מוסך,כפי ששאלתי בפתיחת הדיון. זה אוטו ראשון שלנו ) .

מה שראיתי בפורום

מוסך הירוק.

מוסך היצירה.

מוסך ש.ר .

הבנתי כל אלה מעולים. אבל איפה הכי זול?

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

לסגור סווית ולהניע שוב לפעמם התקלה חולפת ואפשר לסובב את ההגה מצד שני אם התקלה תשאר כדי שאתה תגיע לחניון להוציא את הרכב כי אם זה רק תקלה של הגה חשמלי ולא משהו אחר אתה אמור להזיז את ההגה למרות שהוא קשה

פורסם

בנוסף לבדוק פיוזים, אני לא יודע איך זה בI20, אולי יש פיוז שאחראי על ההגה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בגלל שזה יום שישי ועוד בחניון. עידכון : בהתחלה כיבתה והדליקה את הרכב כמה פעמיים והבעיה נשארה. אבל אחרי שהרכב התקרר וחזרה אליו.. הכל היה טוב. אז מה לעשות מעכשיו? צריך לבדוק משהו או שזה פשוט קורה? אולי בגלל הרצפה של החניון? אני יודע שאני צריך להחליף את הגלגלים הקדמיים ולתקן זויות היגוי ,סטיות הגה, רעידות בגלגלים

.. כך נאמר במכון הבדיקה לפני רכישת הרכב.

אז בכל זאת אני צריך מוסך. מה ממליצים?

פורסם

בדרך כלל הפיוז הראשי של מערכת התגבור של הגה כוח חשמלי הינו בעל ערך מאוד גבוה של 80 אמפר וגם יותר והפיוז הינו מתכתי ככה שאין

אפשרות להחליפו ללא ידע וכלים מתאימים.

פורסם
בגלל שזה יום שישי ועוד בחניון. עידכון : בהתחלה כיבתה והדליקה את הרכב כמה פעמיים והבעיה נשארה. אבל אחרי שהרכב התקרר וחזרה אליו.. הכל היה טוב. אז מה לעשות מעכשיו? צריך לבדוק משהו או שזה פשוט קורה? אולי בגלל הרצפה של החניון? אני יודע שאני צריך להחליף את הגלגלים הקדמיים ולתקן זויות היגוי ,סטיות הגה, רעידות בגלגלים

.. כך נאמר במכון הבדיקה לפני רכישת הרכב.

אז בכל זאת אני צריך מוסך. מה ממליצים?

גש למוסך מומחה לשם סריקת תקלות ולאחר מכן נחשוב יחד מה לעשות. הבעיה כנראה חשמלית אם בכלל ואולי צריך לבצע עדכון תוכנה לכן גש למוסך המרכזי

בשלב ראשון.

ייתכן שהמנוע החשמלי של הגה הכוח התחמם ייתר על המידה ונכנס למצב הגנה כתוצאה מתקלה או כול סיבה אחרת לכן לאחר שהמנוע התקרר הכול חזר לקדמותו.

פורסם

בדיקה כזאת היא ללא כסף?

הרכב טופל כל שנה עם הבעלים הראשונים במוסך מורשה של יונדאי ב'אוטו קליניק' פ"ת. שם זה מתאים לעשות את הבדיקה הזאת?

פורסם

אני דיי בטוח שיש תקלה במערכת ההגה חשמלי ולא משהו שקשור להתחממות

מדובר המערכת בטיחותית ולכן יש לגשת בהקדם האפשרי לסריקה ממוחשבת של המערכת

לא חיב מוסך מרכזי וכל מוסך מורשה של יונדאי יספיק

פורסם

גש ללבדיקה כי גם הגנה של התחממות של הגה חשמלי זה עניין של כמה עשרת שייות או דקותיים שההגה קשה מעט וגם לא מאבד לגמרי את ההגברה ואז זה חוזר לעצמו

לא אחרי חצי שעה

בכל מקרה אני מציע לגשת למוסף לאבחון

פורסם (נערך)

יכול להיות שזה הסתדר אחרי כמה דקות.. פשוט אישתי כבר הלכה לקניון . בכל אופן אעשה את הבדיקה . ועל הדרך יבדוק /יתקן גלגלים/צמיגים

זויות היגוי ,סטיות הגה, רעידות בגלגלים שזה אובחן כבר בבדיקה לפני קנייה. יקבל עצת מחיר. ואז אשאל בעוד כמה מוסכים בשביל לקבל מהם גם עצת מחיר .

אבל אפשר בבקשה המלצה לא רק על מוסך כללי אלא גם על מקום שמחליפים צמיגים ?.

בנתיים יש לי את אלו

מוסך הירוק

מוסך היצירה.

מוסך ש.ר .

לא יודע כמה מתוכם מתעסקים גם עם צמיגים.

• תוכן חדש...