Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שהיא לחצה על הגז בניוטרל למשך פרק זמן מסויים?

אצלי בהונדה סיוויק 2003 יש מנגנון שמנתק תגבור הגה אם מפעילים את המנוע מעל 2500 סל"ד בעמידה ליותר מ 40 שניות רצוף.

מוסכי מכונאות לא מתעסקים בצמיגים.

להחלפת צמיגים אתה צריך לגשת לפנצ'ריה/תקריה/פמצ'רמעכר/צמיגאי.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היא לא עשתה

ניוטרל .

רק יודע שנסעה ממש ממש לאט (בטח היו קטעים שרק עמדה) בתוך חניון במשך שעה.

אז אשמח גם על פנצ'ריה מומלצת בפתח תקווה ראש העין והסביבה.

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

בעייה ידועה ברכבי יונדאי, ברגע שמסובבים את ההגה פעמים רבות(בדרך כלל לחפש חנייה או לתמרן במהירות איטית) מחשב הרכב מבטל כמעט לחלוטין את התיגבור להגה כדי למנוע מצב של מפלי מתח גדולים (מהאלטרנטור למצבר) יסבירו לך את זה גם במוסך מורשה יונדאי

Using Tapatalk

פורסם

כל הגה חשמלי זה ככה אבל תגבור נעלם לחצי שעה ? שמע לי שזה פעולת SAFE MOD מאוד קיצונית

שנית לא היה פה מצב של תמרונים חוזרים ונשנים של ההגה אלא רק חיפוש חנייה בחניון זמן רב זאת אומרת עומדים ונוסעים קצת וחוזר חלילה ההגה זז מעט ולא באופן חריג

פורסם
בעייה ידועה ברכבי יונדאי, ברגע שמסובבים את ההגה פעמים רבות(בדרך כלל לחפש חנייה או לתמרן במהירות איטית) מחשב הרכב מבטל כמעט לחלוטין את התיגבור להגה כדי למנוע מצב של מפלי מתח גדולים (מהאלטרנטור למצבר) יסבירו לך את זה גם במוסך מורשה יונדאי

מאיפה הבאת את הקשקוש הזה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

האם זאת ההגנה של ההגה של חצי שעה השבתה של התגבור גם אם סתם עושים סיבובים בחניון לחפש חנייה ואני מניח שאתה מכיר את אופי הנהיגה הספציפי הזה?

האם אם זה באמת המצב ירשם קוד תקלה ?

הייתי יותר משמח לקבל את דעתו של חנן ג'יפולוג בעניין זה

פורסם

מהשאלות שלך עולה תחושה של "בא לי כבר לתקן הכל". זוהי גישה חיובית בעיקרון אבל לא במוסכים. בכל רכב משומש יש אי אלו בעיות קטנות וגדולות ובפירוש חבל להתחיל להחליף הכל לפי תחושת בטן. אני ממליץ שתיגש למוסך עם קרוב משפחה מבוגר שמבין קצת ברכבים.

פורסם

אני דווקא לא קבלתי את הרושם הזה

יש בעיות שנרשמו בטופס בדיקה והם הערות חשובות למתלה הגה ולצמיגים טועכשיו יש את הבעיה עם ההגה חשמלי וטוב מאוד שרוצים להכנס למוסך ולטפל בזה בהקדם

פורסם
כעובד מחלקת דיאנטסטיקה ביונדאי...

בפעם הבאה תכבד גם דעה שלדעתך קישקוש , ימקןשקש

הסיבה העיקרית שבגללה מערכת הגה כוח החשמלי מורידה את עוצמת התגבור היא בגלל התחממות המנוע החשמלי מעבר לטמפ' סף מסויימת.

בתור מאבחן ביונדאי אנא ספר לי בבקשה מהי הטמפ' שבה מחשב הגה הכוח מקטין את התגבור ובכמה אחוזים ?

איזה מנוע חשמלי מותקן ביונדאי I30 מנוע AC או DC ?

שאלה אחרונה ברשותך, באיזה מתח מינימלי של מערכת החשמל ובאיזה סל"ד נרשמת תקלה במחשב ומהו קוד התקלה שנרשם ?

פורסם

ההגנה על מערכות החשמל מפני שימוש יתר במגביר הכוח היא קריטית !

המקרים קיצוניים נפגשתי גם במערכות הגה חשמלי שדרשו החלפה(בלאי וכד),

המידה ולאחר כמה דקות של המתנה ההגה חזר לתפקוד אז זה נבע משימוש אינטנסיבי בהגה בסלד נמוך .החלפת מצבר לאחרונה ?

Using Tapatalk

פורסם

לא מדובר בi30 blue אלא בi20 ,

את הפרמטרים שאתה שואל אפשר להוציא מה gds בכל רגע נתון זה לא הוכחה לידע , מדובר על הגה חשמלי ולא על רכב מוגבר חשמלי (i30 blue)

Using Tapatalk

פורסם
ההגנה על מערכות החשמל מפני שימוש יתר במגביר הכוח היא קריטית !

המקרים קיצוניים נפגשתי גם במערכות הגה חשמלי שדרשו החלפה(בלאי וכד),

המידה ולאחר כמה דקות של המתנה ההגה חזר לתפקוד אז זה נבע משימוש אינטנסיבי בהגה בסלד נמוך .החלפת מצבר לאחרונה ?

הפיוז מגן על מערכת החשמל של הרכב.

ההגנה על המנוע החשמלי היא מדידת צריכת הזרם של המנוע וטמפ' המנוע החשמלי.

• תוכן חדש...