Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בערב חג האחרון קניתי פוליש וווקס של חברה TURTLE, שטפתי את הרכב עם מים וסבון של מגווריס בשיטת 2 הדליים, לאחר כמה דקות שהתייבש הרכב עשיתי פוליש נקודתי {ממש בקטנה לשריטות קטנות} בעזרת גופיה 100% כותנה, שטפתי שוב את הרכב ולאחר מכן עשיתי ווקס לכל הרכב בעזרת עוד גופיה 100% כותנה ולאחר כמה דקות שהווקס התייבש עברתי על הרכב פעמיים עם מטלית מיקרופייבר. לצערי כמה דקות לאחר שסיימתי {בערך 15-20 דקות} התחיל לרדת גשם עם אבק והרס לי את כל החוויה של שעתיים וחצי עבודה!!!

האם הגשם הזה יכול להרוס את כל העבודה? האם צריך לבצע שוב את התהליך?

בגדול, הרכב בצבע ברונזה מטאלי.

בזמן הצהריים בתוך חניון תת קרקעי ככה שאין עליו הרבה שמש, בערב לאחר שהשמש שוקעת הרכב בחוץ בחניה בבית וחוזר חלילה.

ביום שישי בצהריים מהשעה 14:00 ובשבת הרכב כן נמצא בחוץ ויש עליו שמש.

האם זה בסדר לעשות פוליש בצורה שעשיתי? האם בכלל צריך פוליש או פשוט לחכות עוד שנה/שנתיים ולעשות אצל בעל מקצוע.

כנ"ל ווקס, זה בסדר לעשות איך שתארתי בצורה ידנית? צריך לעשות עוד פעולה?

אני לא מתכנן לעשות ווקס כל שבוע כמובן אבל כל חודש וחצי/חודשיים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

קודם כל שלבי העבודה שלך לא נכונים.

דבר שני חבל על העבודה שלך. הטרטל יחזיק לך אולי שבוע/שטיפה - ממליץ לך לקנות ווקס/אוטם ברמה גבוה יותר.

תקרא פה את כל השרשור. זה יעזור לך להבין בגדול מה עשית נכון ומה לא נכון וכך תדע להבא לעבוד בצורה מקצועית יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?457658-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90

פורסם (נערך)

WTF?!

ללא ספק אחד השרשורים המפורטים והפורים ביותר שיצא לי לקרוא.

אלדר, ממש תודה.

אבל עם הרבה אינפורמציה מגיעות הרבה שאלות (אני אשתדל לא לחפור):

1. לגבי פוליש, נראה שהנזק שאני יכול לגרום עולה הרבה על התועלת עם ידיים כמעט נכות כמו שלי לכן אפשרי לוותר עליו למשך שנה וחצי/שנתיים? ואז לעשות פוליש אצל בעל מקצוע?

2. לגבי ווקס, זנחתי את הטרטל אם אתה אומר שהוא גם ככה אחרי שטיפות מעטות יורד, ראיתי שעברו שנתיים מאז השרשור הזה ואני מניח שהמוצרים התפתחו עוד קצת. על מה היית ממליץ כווקס איכותי? משהו שאפשר להשיג בארץ עדיף. במידה ואין בעיה של כסף אבל כמובן לא להתפרע ולהמליץ על ווקס שעולה 500 ש"ח.

3. חומר אוטם הבנתי שעושים לפני ווקס. יש דבר כזה שהוא גם אוטם וגם ווקס באותו תכשיר?

ואם לא אז אשמח גם להמלצה לחומר אוטם כמו בסעיף 2.

4. פלסטלינה הבנתי שזה שלב לא הכי קריטי ואפשר לוותר עליו. למה עדיף להשתמש? ולמה הוא לא ממש קריטי ואפשר בלעדיו?

והאם אפשרי לאכסן את כל אלה בתא מטען של הרכב מבלי שיהרסו או יפיצו ריחות מוזרים? כמובן מבחינת טמפרטורה, אני גר בירושלים.

כפי שרשמתי למעלה, הרכב יצא מהסוכנות לפני חצי שנה, נשטף כל שבועיים עם סבון של מגווירס, נמצא כל היום בצל ורק בסופי שבוע נמצא בשמש. ביום רביעי האחרון עשיתי לו ווקס ופוליש (בצורה נכה כמובן) ואחרי כצה דקות ירד גשם עם אבק, בתקווה שלא הרסתי את הצבע או איזה שכבה של לכה/צבע חס וחלילה שלא יתחיל להתקלף לי וכאלה.

תודה רבה על המידע.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

להרוס עם פוליש ידני זה קשה עד סיכוי בלתי אפשרי ככה שאין לך מה לדאוג , במכונה הסיפור הוא אחרת , המלצה שלי תעשה לבד ידני כמו שעשית רק קח פוליש אחר כמו uc של מגווירס.

פלסטלינה בעקרון מנקה את הפח ממזהמיים ולכלוכים קשים שנדבקו לפח שלא יורדים בשטיפה רגילה , כדאי לך לעשות פלסטלינה לפני פוליש זה לא דורש זמן רב ומשאיר משטח פח חלק כמו זכוכית גם בלי פוליש.

• תוכן חדש...