Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה

זה המחיר של כל הפריטים....

אם זה יקר תגידו לי מה יקר ואני ינסה להוריד את זה שמוכר לי....

רדיו דיסק PIONEER MP3 דגם DEH-P4650M

1000 ש"ח

סט רמקולים אחוריים PIONEER דגם 330W TS-A6970E

330 ש"ח

סט קומפיוננט קדמיים מגנאט דגם 2160

330 ש"ח

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=360&CatCode=83

סאב MAGNAT REFLAX330 גודל "12 440W

437 ש"ח

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BULLPOWERREF30&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=63&aff=zap

מגבר MAC AUDIO 4100Z הספק RMS 105*4

770 ש"ח

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=zap

תודה רבה מראש!!!!

פורסם

אם אתה הולך על הסאב של פיוניר אתה גם יורד במגבר כמו שאמרת לי ל V12 אחי אני מוכן להשמיע לך מגבר V12 וסאב של פיוניר אם תגיד לי שאתה שומע באסים אני נותן לך את המגבר והסאב שלי...

אחר כך אני יקח אותך לאימפרזה עם מאגנט כזה כל האוטו שלו רעידות אחי מהסאב הזה כמו שאמרתי לך בפרטי לפי דעתי המאגנט והמגבר של מאק אודיו עדיפים בהרבה על הפיוניר וה V12

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם מדובר בשילוב של הפלטיניום V12, והפיוניר 305, אינני ממליץ על כך בכלל , התמורה מאוד חלשה .. לא כדאית.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם מדובר בשילוב של הפלטיניום V12, והפיוניר 305, אינני ממליץ על כך בכלל , התמורה מאוד חלשה .. לא כדאית.
שי יש לי חבר עם פיגו 205 סאב 305 ומגבר של פלטניום אודיו 1200 ( V12 )

ותאמין לי ששומעים ממש ממש חזק

ברור שיש קשר מאוד חזק לגודל של הרכב אבל עדיין

פורסם

אז הנה מתן אני הולך ביחד איתך יש לי חבר עם פלטיניום ועם 305C בפיאט פונטו אני אומר לך הסאב הזה לא זז אולי מגבר יותר חזק יוזיז אותו כמו שצריך אבל השילוב הזה בכלל לא מתקרב להיות כמו השילוב של המאק אודיו והסאב של מאגנט הסאב של מאגנט ...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מצטרף לדעתו של מיקמיק. מי שמשלב את הפלטינום עם ה305 , עושה עוול עם הסאב.

לגבי הר"ד, המחיר לא יקר, מכיוון ש 4650 הוא יבוא מקורי של עוזי-רדיו. אתה צריך רק לוודא, שעוזי-רדיו

הוא נותן האחריות (ל 3 שנים) .

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
שי יש לי חבר עם פיגו 205 סאב 305 ומגבר של פלטניום אודיו 1200 ( V12 )

ותאמין לי ששומעים ממש ממש חזק

ברור שיש קשר מאוד חזק לגודל של הרכב אבל עדיין

לפי דעתי, חבר שלך יהנה יותר מהמאגנט , עם ההגברה המדוברת..

(ניסיון אישי שלי , הסאב בקושי עובד ..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפי דעתי, חבר שלך יהנה יותר מהמאגנט , עם ההגברה המדוברת..

(ניסיון אישי שלי , הסאב בקושי עובד ..)

אני לא יודע מה להגיד לך

על הנייר אני מסכים איתך הפלטניום לא אמור להוזיז את הסאב

אבל לפי מה שאני ראיתי זה ממש ממש עוצמתי

אתם יודעים מה מפגש צפון הבא אני ישתדל שהוא יבוא ותשמעו

פורסם

אני לא מדבר מנתונים על הנייר, אני מדבר על ניסיון בפועל,

כבר שמעתי את הפלטיניום אודיו עם הסאב, ועם תיבה לפי הגדרות יצרן ..

וגם שמעתי את המאגנט, עם הספק דומה.

לפי דעתי, המאגנט עדיף על הפיוניר, במצב הנוכחי.

אז גם אם אכן שומעים מעולה אצל חבר שלך, זה לא אומר שעם המאגנט ישמעו פחות טוב.. ולכן המאגנט לפי דעתי המלצה כדאית יותר, גם מבחינת מחיר.. וגם התיבה באה איתו (המקורית) אז זה חוסך לאנשים כאב ראש מיותר..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...