Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מדבר מנתונים על הנייר, אני מדבר על ניסיון בפועל,

כבר שמעתי את הפלטיניום אודיו עם הסאב, ועם תיבה לפי הגדרות יצרן ..

וגם שמעתי את המאגנט, עם הספק דומה.

לפי דעתי, המאגנט עדיף על הפיוניר, במצב הנוכחי.

אז גם אם אכן שומעים מעולה אצל חבר שלך, זה לא אומר שעם המאגנט ישמעו פחות טוב.. ולכן המאגנט לפי דעתי המלצה כדאית יותר, גם מבחינת מחיר.. וגם התיבה באה איתו (המקורית) אז זה חוסך לאנשים כאב ראש מיותר..

אני לא אמרתי שום דבר על יותר טוב
פורסם

מתן תנסה להשיג מאגנט ותנסה לחבר אותו לפלטיניום של חבר שלך תראה שחבר שלך לא ירצה להוציא את הסאב מהאוטו אחי הפלטיניום לא מצליח להוזיז את הפיוניר לבן אדם שפתח את התרד אין טעם לקנות פיוניר ופלטיניום אם הפלטיניום לא יצליח להוזיז את הסאב עדיף את המגבר של מאק אודיו יחד עם סאב של מאגנט ואז הסאב יזוז בצורה טובה יותר מאשר הפלטיניום והפיוניר וגם ההגברה לרמקולים תהיה יותר טובה מאשר הפלטיניום...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מתן תנסה להשיג מאגנט ותנסה לחבר אותו לפלטיניום של חבר שלך תראה שחבר שלך לא ירצה להוציא את הסאב מהאוטו אחי הפלטיניום לא מצליח להוזיז את הפיוניר לבן אדם שפתח את התרד אין טעם לקנות פיוניר ופלטיניום אם הפלטיניום לא יצליח להוזיז את הסאב עדיף את המגבר של מאק אודיו יחד עם סאב של מאגנט ואז הסאב יזוז בצורה טובה יותר מאשר הפלטיניום והפיוניר וגם ההגברה לרמקולים תהיה יותר טובה מאשר הפלטיניום...
אין לי מאיפה להשיג את הסאב זה למטרת ניסויים

כמו שאמרתי אני יביא את הבנאדם למפגש ושם נבדק במידה ויהיה למישהו את הסאב של מגנאט

בכול מקרה אולי אתם צוקים ומה שאני משעתי זה מקרה חריג

• תוכן חדש...