Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה 11 מול ספארק 1.0 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מפתיע, כי אני אישית התרגלתי אליו מאוד מהר. נופל ישר לידיים. אני אתבאס לחזור למוט הילוכים שנמצא בתחתית...

אבל, כל אחד והעדפותיו.

:)

כל מקרה לגופו , בגלל זה אנחנו עושים נסיעת מבחן.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שנה ומשהו נהגתי בפנדה, דווקא הדוושה של הקלאץ הייתה לי קצת מוזרה כאילו יש מדרגה קטנה באמצע (בשתי פנדות שונות)

פורסם

אני לא נתקלתי בתחושה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפנדה נוחה וכיפית לנהיגה ביחס לסגמנט. אם אכן תמצא אחת מהטווין אייר (על אף שחסכונית בדלק היא לא ממש) גם תהנה מרכב זריז ושונה.

פורסם
לפני שנה ומשהו נהגתי בפנדה, דווקא הדוושה של הקלאץ הייתה לי קצת מוזרה כאילו יש מדרגה קטנה באמצע (בשתי פנדות שונות)

פעולת המצמד חלקה מאד וליניארית מאד, גם ידית ההילוכים ממוקמת מדהים (לטעמי), ההילוכיםנכנסים בקלות, המנוע גמיש למדי כך שתפעול הגיר הידני בכל תנאי הנסיעה קל, פשוט וזורם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גגון אפשר להזמין היה בתוספת,בדרך כלל גירסאות 4*4 הגיעו איתה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הכוונה לפנדה הקודמת, אז הגגון הגיע לארץ רק עם הפנדה אלגנזה הרובוטית שכללה גם חישוקים קלים וגג נפתח כפול ( מעט מאוד כאלו עלו על הכביש).

וגם בגרסת 4X4 היה גגון, אך גם במקרה הזה מעט מאוד יחידות עלו על הכביש .

בכל מקרה אם אתה מעוניין בגגון ניתן לרכוש אחד שמתחבר בנקודות המקוריות באוטודיפו ב440 שקלים או פסי רוחב מקוריים ב840 שקלים ( על הפסי אורך היבואן דורש כ6000 שקלים !!).

במקרה של הפנדה החדשה לארץ לא הגיעו ולא מגיעות גרסאות עם גגון פסי אורך של ממש , אלא רק גרסאות עם פסי פלסטיק שהם הכנה לפסי רוחב , והגרסאות האלו שוב כוללות עוד לא מעט פריטי אבזור ( חישוקים קלים , מערכת שמע מקורית, מושב אחורי מפוצל וכו').

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...