Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי סביר להניח מדובר בבעיה כללית שיש (או הייתה) בפיאטים. מעניין אם גם באלפות יש בעיה כזו ובאיזה עוד שווקים זה קורה.

• תגובות 359
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין את ההתנהלות ההזויה הזו.

הלא הם (סמל"ת), כבר קבעו תקדים בזה שהחליפו לאייל פנו הכל על חשבונם.

אז מדוע, להעביר את כל יתר המתלוננים, 7 מדורי גיהנום?

פות"ש ,תשאל בבקשה את איתן מהשרות שאלה פשוטה:

"מדוע לאייל פנו, החלפתם הכל על חשבונכם, וממני אתם מבקשים השתתפות?"

מעניין לשמוע, את תגובתו.

פורסם

ברגע שהכל יתחיל להתנהל ב "למה לו כן ולי לא..." הפורום יקבל את התוצאה ההפוכה ממה שמנסים להשיג.

דווקא למי שיבוא מהפורום יתייחסו לרעה-כדי שלא ישיג את אפקט "הגל".

לדעתי לפחות...

פורסם (נערך)

טוב אז עדכון לאחר שהייתי בסמל"ת - נאמר לי שדרושה החלפה של הדשבורד בלבד, והמחיר הוא... תחזיקו חזק

5000 ש"ח לא כולל עבודה ומע"מ.

כמו כן הבחור אמר לי לפנות לשירות הלקוחות להמשך טיפול :roll:

לא התווכחתי יותר מדי, דיברתי עם המוסכניק / אחראי שם והסברתי לו אם זה נשמע הגיוני שעשרות רכבים עם פגם ייצור יהיו על חשבון הרוכשים, אמר שזו ההנחייה שקיבל.

בכל אופן, אני אפנה גם לשירות הלקוחות ונראה במה הם יכולים "לעזור".

נ.ב מבחינת השירות קיבלו אותי בזריזות ובנחמדות, אין לי מילים רעות על היחס, אבל כנראה שזה ההנחייה של ההנהלה שמעליו בנוגע לליקוי הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

למוסך אין סמכות לקבוע שזה יהיה בתשלום נמוך/בחינם. בדיוק כמו שהיה אצלי.

פנה לשירות לקוחות.

שיהיה בהצלחה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
גוסט באסטר - זה בדיוק מה שחשבתי, מי יודע לאן תעוף הכרית בזמן פתיחה (חס וחלילה), ועוד יותר מרתיחה העובדה שהנציגי שירות עונים לך תשובה הזויה כגון "זה לא מפריע לתפקוד הכללי של הכרית", אז יופי, הכרית תפתח אבל לאיזה כיוון?

קשקוש בלבוש אין שום בעיה בטיחותית וזהו פגם קוסמטי בלבד ואם היה פה עניין בטיחותי היה על זה ריקול

פורסם (נערך)

אני דווקא נוטה להאמין שכן מדובר בפגם שדורש ריקול מסיבה מאוד פשוטה, חדירה ישירה של אבק (בעיקר) ומים/לחות למנגנון הנפץ של הכרית והסיכוי שלאחר מס' חודשים או שנים הכרית פשוט תחדל מלתפקד. בכל מקרה, מצויין בספר הרכב שאחת לשמונה שנים אאל"ט יש צורך לגשת לבדיקת תקינות כלל הכריות ברכב.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בכלל לא בטוח שיש גישה מהחריץ הזה למנגנון הנפץ של הכרית. יכול להיות שבפנים יש עוד הגנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני דווקא נוטה להאמין שכן מדובר בפגם שדורש ריקול מסיבה מאוד פשוטה, חדירה ישירה של אבק (בעיקר) ומים למנגנון הנפץ של הכרית והסיכוי שלאחר מס' חודשים או שנים הכרית פשוט תחדל מלתפקד. בכל מקרה, מצויין בספר הרכב שאחת לשמונה שנים אאל"ט יש צורך לגשת לבדיקת תקינות כלל הכריות ברכב.

מנגנון הנפץ נמצא מבודד למטה למטה לא מגיע לשם כלום גם עם תיסע שנה עם דש מפורק

פורסם

סליחה שאני דוחף פה את טויוטה, אבל כל מי שצוחק\כועס על טויוטה על הריקולים שלה כל יום מחדש (אני אחד מהם) צריך להסתכל על יצרן X, במקרה הזה פיאט, איך בנושא כזה מנסים לטייח ולהתעלם. אם כבר יש פגם בייצור, קחו אחריות.

אין כמו הרכבים הישנים הפשוטים חסרי הטכנולוגיה שהיו מחזיקים לך 20 שנה בלי שום דבר מוזר של פגם בייצור.

אגב, אני עבדתי במוסך אבל גם אם אני נכנס למוסך בתוך אזרח, רק לפי המנהל עבודה אני יודע מה הולך לקרות לי במוסך הזה מבחינת יחס\וואטבר...

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אושריקו זה לא קשור בשיט מה שאתה כותב. ריקול זה משהו שקשור בבטיחות, ואם זה היה קשור בבטיחות היו מכריזים על ריקול.

הרכבים של לפני 20 שנה באמת פשוטים וטובים ולא מפסיקים לנסוע, עד שחס וחלילה יש תאונה ואז גם הרכב וגם הנהג הולכים. לכל דבר יש מחיר ולהסיע את המשפחה שלך ברכב בלי בן 20 בלי מערכות בטיחות זה על גבול הפשיעה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סדק אצל 700 אנשים באיזור אותו מקום - די מסוכן - כרית אוויר וזה לא גובל בבטיחות?

וסתם נתתי דוגמה זה ברור שרכבים פעם נוסעים טוב אך לא בטיחותיים אני רק אומר שלא היית שומע על ריקולים הזויים ומסוכנים וטיוחים כמו שאתה שומע בשנים האחרונות! מטויוטה המהוללת ועד החברות שלה האחרות.

• תוכן חדש...