Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי רועי בן 24 מצפון הארץ, לפני כ3 חודשים רכשתי את הרכב הראשון שלי יונדאי אקסנט שנת 2003.

אין לי שום נסיון קודם ברכבים וקשקניתי את הרכב לא היה מי שיהיה איתי אז סמכתי על המזל ועל המילה של הבן אדם שקניתי ממנו את הרכב.

מצאתי מודעה על הרכב שנורא מוצא חן בעניי והתקשרתי, ענה הבחור וסיפר שהאוטו שלו פרטי כל הטיפולים בזמן שמור מאוד ואצלו שנה,

שמחתי לשמוע מה שהוא אמר וקבענו להיפגש למחרת בעיר שלו..

הוא הגיע אסף אותי דיברנו קצת על האוטו, הוא היה נראה ממש שמור מבפנים ומבחוץ שטוף אפילו הצמיגים היו מבריקים (כנראה שם עליהם חומר), פתחתי מכסה מנוע בדקתי שאין סימנים של לבן בשמן באמת לא היה ואז אמרתי טוב כמה רוצה לסגור פה לשם סגרנו 9.5 עשינו העברת בעלות ולקחתי את האוטו.

כולי מבסוט איזה יופי סוף סוף קניתי רכב עוד לפני שנסעתי עשיתי ביטוח על כל צרה שלא תבוא לחצנו ידיים ועליתי על כביש החוף לכיוון הבית.

פתאום אמצע הדרך נדלקת נורה צהובה check ממש נלחצתי עצרתי בצד בדקתי שמן ומים יש, טוב התנעתי נסעתי ישר למוסך שיבדוק תבעיה, עד שהגעתי למוסך אני קולט שלאוטו אין רוורס בכלל לא נכנס ההילוך (שמור על שפה נקיה!!!) ושהבן אדם לא עונה יותר לטלפונים!!

קיצר הגעתי למוסך הוא חיבר תרכב למחשב ראה שהממיר לא תקין, נזילת מים חמורה מראש מנוע וגיר לא תקין!!

גם הצמיגים בסופו של דבר התבררו כבלויים אז מה נזרוק את האוטו לפח?

בן אדם שפל דפק אותי מכר לי צרה ב9.5 אלף יש לי את הפרטים שלו מה אתם ממליצים לי לעשות?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין יותר מידי מה לעשות,לא לקחת אותו לבדיקה וזאת התוצאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשאל את המוסכניק כמה הוא מוכן לתת לך תמורת הרכב.

להבא, דע לך שהראש והכיס עושים משמרות, וכשאין ראש - הכיס מחליף אותו - היית תמים ואכלת אותה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לסמוך על מזל ומילה של אדם זר לחלוטין נשמע לי נאיבי ביותר, במיוחד למישהו בגילך.

מישהו אקראי עוצר אותך ברחוב ומבקש 10K, מבטיח שיחזיר מחר, תתן?

תראה, לשפץ ראש, ממיר וגיר (וזה עוד הבעיות שאתה כן יודע עליהן, לך תדע מה עוד יש) זה בערך חצי מעלות הרכב, לא הייתי נכנס לזה אלא אם יש לו נתונים פנטסטיים. (יד שניה עם 100K, ורמת האבזור הכי גבוהה, נגיד)

תשאל באמת כמה המוסכניק מוכן לתת ותקרא קדיש על כל השאר.

דבר אחד שלא הבנתי, את הרכב קנית לפני 3 חודשים ונדלק לך check engine כבר בדרך הביתה, מה בדיוק קורה מאז? הרכב עדיין מאושפז במוסך?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סמוך על סמוך - בסוף יצא ברוך.

לא נורא חבר, מטעויות לומדים. מזלך שמדובר רק ב 9.5K ולא בסכום גבוהה בהרבה כמו 50K.

להבא יש בדיקות שתוכל לבצע בעצמך וגם לפני הקניה תמיד להעלות שאלות לפורום.

כתבתי מדריך לרכישת רכב משומש והוא נמצא בחתימה שלי, תוכל לקרוא כדי ללמוד להבא.

פורסם

תראה בזה שכר לימוד של סימסטר אחד בפקולטה למדעי החיים. כמו שכתבו לך, ברגע שלא לקחת את הרכב לבדיקה, כל האחריות היא עליך. תוכל לקחת את האיש לבית משפט לתביעות קטנות אבל תצטרך להוכיח שהוא ידע על מצב הרכב והסתיר אותו שלא בתום לב. בהצלחה

פורסם

טוב, זה מחיר התמימות. יש דברים גרועים מאלה (למרות שזה מרגיז עד מאוד).

אני שואל רק, האם פות"ש יכול לעשות משהו בנושא "גילוי נאות" של מצב הרכב ע"י המוכר ?

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון, הוא לא לקח את הרכב לבדיקה. נכון הוא סמך על המזל. אבל לאיזה עולם הגענו שזה המצב? אם לא בודקים כל דבר ב-100 עיניים - אתה נדפק? גועל נפש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אנשים חלאות, זו הסיבה שרעדו לי הביצים כששילמתי 50K על רכב יד שניה למרות שעשיתי בדיקה (תקינה) ובדקתי לעומק כל דבר. תמיד מרגיש שחסר משהו שלא ראיתי.

Opel Adam S 2017

פורסם
נכון, הוא לא לקח את הרכב לבדיקה. נכון הוא סמך על המזל. אבל לאיזה עולם הגענו שזה המצב? אם לא בודקים כל דבר ב-100 עיניים - אתה נדפק? גועל נפש.

100 עיניים? הוא לא בדק עם עין אחת. לקחת לבדיקה, להכניס לרוורס, ללחוץ קצת, לבוא עם חבר. את מי בדיוק להאשים?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זכרון דברים סטנדרטי ובסיסי, מכיל בתוכו הצהרה של המוכר שהוא מסר דו"ח מצב מפורט לקונה.

זכרון דברים הוא חוזה לכל דבר וקביל בבית משפט, שכן חריגה ממנו הינה עבירה.

אם נחתם חוזה כזה, כמו שההגיון הבסיסי מחייב, גש איתו לעו"ד.

פורסם

אין מה לעשות, יש הרבה חלאות בחוץ.

להבא, לעשות בדיקה בלי שום קשר, בשביל שיהיה ראש שקט, ולבוא למוכר עם מישהו "מפולפל", מישהו שידוע לדבר, גם אם לא מבין כל כך ברכבים. שהמוכר ישר יראה שאתה לא אזיה פראייר שאפשר לעבוד עליו.

זה מה שעשיתי לפני שנה בקניית רכב הראשון שלי (איביזה 08 עם 60K ק"מ בלבד). באתי עם מישהו שיודע לדבר,הלכנו למכון בדיקה הכל יצא פחות או יותר תקין והוא גם הוריד לי 7 אלף מהמחירון.

(בלי שום קשר המוכרת הייתה מאד אמינה והרכב היה של הבן שלה)

• תוכן חדש...