Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על רנו מגאן 2010.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

,שלום

הציען לאבא שלי רנו מגאן 2010, עם 14,000 ק״מ מאחת מחברות הליסינג, ב55k ש״ח.

רציתי לשמוע מכם חוות דעת על הרכב הזה, מבחינת אמינות, בטיחות אבזור ועלות אחזקה.

תודה לכולם ושנה טובה :)

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

14 אלף ק"מ? בטוח? ברכב בן 4 יוצא ליסינג?

האם זו פלואנס (4 דלתות) או מגאן (5 דלתות)?

הפלואנס לא נבחנה במבחני ריסוק בגרסה הרגילה (רק בZE), המגאן נבחנה וקיבלה 5 כוכבים במבחני הריסוק.

ציין באיזה מנוע וגיר מדובר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בטוח בעניין הק״מ. הרכב בבעלות חברת הליסינג אבל אני חושב שמי שנהג בו היה קשיש אחד שנסע 3000 ק״מ בשנה.

מגאן, 5 דלתות., 1600 סמ״ק, אוטומטית.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם (נערך)

מנוע אמין אבל לא חזק במיוחד.

תבדוק היסטוריית טיפולים, נכון שהרכב נסע מעט מאוד, אבל אם לאורך כל הזמן הזה לא בוצעו בו הטיפולים לא הייתי רוכש אותו. ברנו אחרי 4/5 שנים צריך לבצע טיימינג (כל אחד אומר משהו אחר, אני מכיר מאצלי 4 שנים), קח את זה בחשבון, אם הרכב בן 4 ובוצע - אחלה. אם לא בוצע - להוריד במחיר.

הגיר האוטומטי לא נחשב הכי אמין, אבל בשנתונים כאלו הוא בסדר, ובק"מ כזה אין סיבה להתקל בתקלה.

לגבי הבטיחות אכן 5/5 כוכבים זה ציון המבחן ביורואנקפ.

מבחינת צריכת דלק היא תהיה ממוצעת לקטגורייה, אם אתה רוצה נתונים מדויקים יותר, תכנס לאתר KML.

תחזוקה ברנו לא יקרה, מה גם שהרכב לא באחריות אז אתה יכול לטפל במוסכים שמתמחים בצרפתיות במרכז כמו גבע או שאפט. (יש לי רנו קליאו ואני מטפל במורשה, התחזוקה לא יקרה, מחירים סבירים למדי)

האם לקחתם את הרכב לבדיקה?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תיקח בחשבון שזה רכב גדול על מנוע יחסית קטן - הוא כ-ב-ד!

יש לו תאוצה של טרקטור אבל זה רק עניין הפתיחה מ0 למאה - כל השאר מדובר ברכב מאוד נוח, מאוד מרווח ומאוד מפנק.

אמינות טובה מאוד אבל ברנו תטפל או במוסכים מורשים או במוסכים מומחים לרכב - תחזוקה שפויה סה"כ מרנו מגאן שהיתה לי, לא ראיתי עלויות שהן יקרות יותר מרכבים יפנים - לא בהפרש ניכר.

תיקח בחשבון שמוסכים היום בחלקם עושים את שיטת מצליח - לי כמעט בכל טיפול ניסו לדחוף החלפת בלמים למרות שממש לא היה צורך כי הרכב של האשה בקושי נסע.

תדאגו שפתחי המזגן של הרכב יהיו נקיים - בעיקר בחורף.

ותיקח גם בחשבון שצריכת הדלק של הרכב הזה היא לא טובה במיוחד.

אם אני זוכר נכון יש רצועת טיימינג אז לדאוג שעשו בזמן או בקילומטרז' הנכון.

לסיכום - עגלה! אבל נוחה ומפנקת ובטיחותית עם אמינות טובה.

שמירה על ערך - אין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...