Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאעש - איום עולמי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה עם קלאצ'ים על טנדרים שמככבים בטיוב.

לא ייאמן שמתעסקים בהם ולא במעצמת גרעין פוטנציאלית.

הבעיה היחידה איתם זה הנפשות שהם עושים באירופה ובשאר העולם. בזה צריך לטפל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כפי שציין עופר- חב'רה שיודעים לנצל היטב את הרשת- יוטיוב, פייסבוק וכדו' לטובת הפצת משנתם והגברת תחושת האימה והפחד מהם.

הם בעצם מוכיחים עד כמה הרסניות יכולות להיות הרשתות החברתיות על צורותיהן השונות בימינו.

צריך לנתק מהם את הצינור הזה, ויפה שעה אחת קודם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

סתם ליצנים עם קלאצ'ים, זה שהם ניצלו את הכאוס שיש כרגע באזור כדי לכבוש שטחים ולעשות מה שבראש שלהם לא עושים אותם איום קיומי, מול צבא סדיר ומיומן אין להם שום סיכוי.

מה שצריך להדאיג יותר קורה צפונית משם, רק היום הצבא האוקראיני הפציץ מפעל ענק בשטח שבשליטת הבדלנים הרוסים עם עשרות הרוגים, ולא נראה לי שפוטין יתן לזה לעבור בשקט.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

חבורה של פלאחים עם טנדרים וקלצ'ניקובים.

פחד הוא כסף, ראו ערך תקציב הבטחון של ישראל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

להקצין קצת את שכתב פאלו, כנראה שנמאה דרך נוחה לגרום להסטת תשומת הלב מאיראן. נראה שזה נוח לא רק לאיראן, אלא גם למנהיגי המערב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשפט הזה מסכם הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חבורה של פלאחים עם טנדרים וקלצ'ניקובים.

לפלאחים עם הטנדרים וקלצ'ים יש יותר תקציב מתקציב הבטחון שלנו.

האסלאם הקיצוני הוא הבעיה, לא רק דאעש

אייל

פורסם
לא מצאתי שום דיון על דאעש...

אשמח לשמוע מה חברי הפורום חושבים על הXXX הזה.

רק מיעוט מאנשיהם נחשבים ללוחמים טובים - בעיקר יוצאי יחידות קרביות מבריטניה, גרמניה וצרפת.

הבעיה הגדולה עם המשוגעים האלה היא שכאשר הם יחזרו לארצות המוצא, הם יעשו שם שמח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר איום עולמי אז הנה:

פורסם

האסלאם הקיצוני הוא הבעיה, לא רק דאעש

רק מיעוט מאנשיהם נחשבים ללוחמים טובים - בעיקר יוצאי יחידות קרביות מבריטניה, גרמניה וצרפת.

הבעיה הגדולה עם המשוגעים האלה היא שכאשר הם יחזרו לארצות המוצא, הם יעשו שם שמח.

האיסלם הקיצוני הוא הבעיה, ואירופה הולכת לעבור שינוי תודעתי לגביו בקרוב, או כך לפחות אני מקווה.

הדבר היחיד שיכול להיות טוב ב'איום דאע"ש העולמי' הזה הוא שאירופה הנאורה תתעורר ותראה מי חיי בתוכה.

אנשים שמוכנים לנסוע לארץ בלי חוקים כדי לרצוח, להתעלל ולאנוס בשם הדת שלהם או סתם בשביל להרגיש גיבורים.

כבר התחילו פיגועים שם, השיטה ידועה מישראל. זה רק עניין של זמן עד שכל אירופה תתעורר, אני מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ואריאציה קיצונית וקצת אנכרוניסטית של האיסלם אבל בסופו של דבר, לא המציאו פה שום דבר חדש - בסה"כ מנסים לחדש את ימיו של הנביא מוחמד כקדם, מה שהם עושים זה פחות או יותר מה שהוא עשה כדי לבנות את הצבא שלו ובסופו של דבר את האיסלם. רק שהיום עריפת ראשים קצת פחות מקובלת.

התרחיש האפוקליפטי: בסוף, גם אם כולם ירדמו - אובמה והאירופאים וכו' - התאגידים הגדולים הם אלה שיסבלו כי דאע"שיסטים וחובבי שריעה וכיסויי ראש לא ממש קונים שעוני אפל, משקפי גוגל וXBOX. כשגוגל, אינטל, אפל ומיקרוסופט יגלו שהצמיחה שלהם נעצרת בגלל שאוכלוסיית העולם מתאסלמת - מלחמת העולם תהיה התאגידים נגד האיסלם. אני צופה סרט עם אשטון קוצ'ר וויל סמית' כנציגי התאגידים. אולי ננצח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי הם אפיזודה חולפת. כל עוד הם מתנהגים כמו ברברים אין להם סיכוי להוות איום על מדינה כמו ישראל מכיוון שהיום הטכנולוגיה מנצחת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האיום האמיתי שהם מייצרים זה נוער מוסלמי במדינות מערביות שהופך לקיצוני בהשפעתם.

ככה סתם, הם חבורת אפסים שרוצחים חפים מפשע כדי לקבל חשיפה בתקשורת, כמו הפסיכופת בסופרמרקט בתחילת הסרט "קוברה".

• תוכן חדש...